Izabela124. Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 emdziolek napisał(a): Dziewczyny a jak ktos jedzie pod namiot to tez musi zaliczke wpłacić?? Chyba nie A ja widze caly czas bannerki:multi::multi::multi: Quote
KaRa_ Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Tyle osób nowych tu zagląda,że przypomnę:diabloti: Na zlot bierzemy łagodne psy, nie wykazujących agresji do psów innych uczestników forum nie zależnie płci wielkości, czy rasy psa;) i tym bardziej agresji stosunku do ludzi, bo nie chce mieć czyjegoś psa zębów w pupie:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A ja z przykrością muszę zrezygnować z mojego zgłoszenia. Akurat w tym samym terminie wypadł mi inny wyjazd i nie tyle, co przez chęci, a przez finanse nie jestem w stanie sobie pozwolić na pobalowanie z Dogomaniakami. Na szczęście zgłosiłam się z namiotem, więc myślę, że nie będzie problemu mnie wypisać. To samo tyczy się koszulki. No nic, za rok już nie odpuścimy! :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 emdziolek napisał(a):Tak, bannerki są praktycznie cały czas. Dziewczyny a jak ktos jedzie pod namiot to tez musi zaliczke wpłacić?? Nie musi. ;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A ja z przykrością muszę zrezygnować z mojego zgłoszenia. Akurat w tym samym terminie wypadł mi inny wyjazd i nie tyle, co przez chęci, a przez finanse nie jestem w stanie sobie pozwolić na pobalowanie z Dogomaniakami. Na szczęście zgłosiłam się z namiotem, więc myślę, że nie będzie problemu mnie wypisać. To samo tyczy się koszulki. No nic, za rok już nie odpuścimy! :evil_lol: Ok, wykreślam. ;) Quote
gops Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ja widze piekne banerki ;) niestety nie moge jechac...od nas z miasta chyba nikt nie jedzie nawet bym nie miala jak sie zabrac :roll: Quote
Hala Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A ja obserwuję moją husię... :p Chyba nie jest jednak taka groźna, dziś powąchała się cocoerkiem. ;) Czyli jestem z niej dumna. Quote
Agama Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 a Wy sie wybieracie gdyby ktos mlody duchem a starszy metryka by sie wybral to moze moze... Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Agama napisał(a):a Wy sie wybieracie gdyby ktos mlody duchem a starszy metryka by sie wybral to moze moze...Oj dorosli tvz beda na zlocie, wiec zapraszamy Quote
malagos Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Oj dorosli tvz beda na zlocie, wiec zapraszamy hmm, dorosli..ładnie powiedziane :cool3: Quote
Rawa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ja, Izabela124, Mada:), osoba towarzysząca Madzie, Arlene, Dawix, tyle wiem. ;) Quote
Junka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 W sumie ja już od jakiegoś czasu "dorosła" ale wierzcie mi nie czuje tych 18 lat :cool3: Tylko matura mnie utwierdza w przekonaniu, że taka stara jestem :placz: Quote
Agama Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Malagos daj znac jesli ... moja naguska nadaje sie na zlot -to ona lazila po stole i wyjadala ciasto Twojego wypieku... Quote
Asia & Ginger Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 gops2000 napisał(a):ja widze piekne banerki ;) niestety nie moge jechac...od nas z miasta chyba nikt nie jedzie nawet bym nie miala jak sie zabrac :roll: A Rozmawiałaś z Rybc!ą? :cool3: Wiem, że chciała jechać, ale właśnie nie miała z kim. ;) Hala napisał(a):A ja obserwuję moją husię... :p Chyba nie jest jednak taka groźna, dziś powąchała się cocoerkiem. ;) Czyli jestem z niej dumna. malagos napisał(a):Hala, a Ty wybierasz się na zlocik? :cool3: Hala rozważa. ;) Agama napisał(a):a Wy sie wybieracie gdyby ktos mlody duchem a starszy metryka by sie wybral to moze moze... Izabela124. napisał(a):Oj dorosli tvz beda na zlocie, wiec zapraszamy malagos napisał(a):hmm, dorosli..ładnie powiedziane :cool3: Jasne, że jadą. :cool3: gops2000 napisał(a):a jedzie ktos nie dorosly ? :) Pewnie, w tym roku będzie trochę niepełnoletnich osób. :cool3: Dianeczka napisał(a):Ja, Izabela124, Mada:), osoba towarzysząca Madzie, Arlene, Dawix, tyle wiem. ;) O właśnie. ;) Junka napisał(a):W sumie ja już od jakiegoś czasu "dorosła" ale wierzcie mi nie czuje tych 18 lat :cool3: Tylko matura mnie utwierdza w przekonaniu, że taka stara jestem :placz: Ja już dawno jestem pełnoletnia, a czuję się jakbym dopiero 18 lat skończyła. :cool3: :lol: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 super, że taki ruch tu się zrobił :cool3: Zapraszamy na zlot :multi: Quote
Macho Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ja chcę jechać, ale czekam na odpowiedź koleżanki ;) Bez niej nie mam z kim jechać no i chyba mnie rodzice nie puszczą... Quote
Asia & Ginger Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Macho napisał(a):Ja chcę jechać, ale czekam na odpowiedź koleżanki ;) Bez niej nie mam z kim jechać no i chyba mnie rodzice nie puszczą... No to trzymamy kciuki, żeby odpowiedź była pozytywna. :kciuki: :kciuki: A ze Śląska sporo osób jedzie, spójrz na pierwszą stronę, nikogo nie znasz? ;) Quote
Mysia_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Macho napisał(a):Ja chcę jechać, ale czekam na odpowiedź koleżanki ;) Bez niej nie mam z kim jechać no i chyba mnie rodzice nie puszczą... Ze Śląska jedzie sporo dogomaniaków :cool3::cool3::cool3: Quote
gops Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 porozmawiam z rybcia chyba :) watpie zeby mnie rodzice puscili ale zawsze mozna sprobowac ;) Quote
agusiazet Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 A tak bez wcześniejszych zapisów nie można przyjechać? Quote
brazowa1 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 agusiazet napisał(a):A tak bez wcześniejszych zapisów nie można przyjechać? ooo,no właśnie! Quote
Recommended Posts