rose Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A ja mam takie pytanko: widział już ktoś ten banerek?:eviltong: bo ja coś nie mogę na niego trafić:eviltong: Quote
baffi2 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 rose napisał(a):A ja mam takie pytanko: widział już ktoś ten banerek?:eviltong: bo ja coś nie mogę na niego trafić:eviltong: ja też nie :roll: Quote
Aga K Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 zloociikkk :multi::multi::multi: :cool3::cool3::cool3: Quote
Izabela124. Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Asiu jak wiesz mam teraz problemy, wivc narazie nie wplace zaliczki, musisz poczvkac Quote
Asia & Ginger Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Aga K napisał(a):zloociikkk :multi::multi::multi: :cool3::cool3::cool3: Aga, czyżbyś była zainteresowana? :cool3: Izabela124. napisał(a):Asiu jak wiesz mam teraz problemy, wivc narazie nie wplace zaliczki, musisz poczvkac Izuś rozumiem, poczekamy. ;) Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Widze, ze dopieliscie swego :cool3: Na dogomanii na gorze kazdej podstrony juz widnieje wielki napis [SIZE=+1]VI OGÓLNOPOLSKI ZLOT DOGOMANIAKÓW - SIERAKÓW 4-10 sierpnia 2008 Gratulacje :multi::multi::multi: Quote
Patikujek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Udało się nam:D:D:D Niestety na banerek jak na razie szczęścia nie miałam Aga jedź i bierz Pusię:loveu: Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Patikujek napisał(a):Udało się nam:D:D:D Nooo :multi::multi::multi: Quote
Mysia_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 rose napisał(a):A ja mam takie pytanko: widział już ktoś ten banerek?:eviltong: bo ja coś nie mogę na niego trafić:eviltong: też nie widziałam :roll: Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 hm...no napis jest... a banerka jak narazie nimaaaa...:shake: Quote
rodzice Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 cobrad napisał(a):A na kilka godzin to do Was wpaść można? Bo nie będę mieć w tym roku raczej wakacji a z chęcią bym chociaż chwilę posiedziała, z Poznania daleko nie mam:) Kochani ja też mieszkam niedaleko - mogłabym wpaśc z pieskiem ( wybiorę jednego z trzech ) na kilka godzin ? tylko nie znam nikogo osobiscie wiec nie wiem do kogo sie zglosić . Quote
Asia & Ginger Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 rodzice napisał(a):Kochani ja też mieszkam niedaleko - mogłabym wpaśc z pieskiem ( wybiorę jednego z trzech ) na kilka godzin ? tylko nie znam nikogo osobiscie wiec nie wiem do kogo sie zglosić . My też się w większości nie znamy. :cool3: Zapraszamy serdecznie, wpadaj nawet z trzema psiakami (jeśli nie są agresywne do psów i ludzi). Przed zlotem podam na pierwszej stronie mój numer telefonu, żeby można było zadzwonić, kiedy chcecie przyjechać. ;) Quote
baffi2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 rodzice napisał(a):Kochani ja też mieszkam niedaleko - mogłabym wpaśc z pieskiem ( wybiorę jednego z trzech ) na kilka godzin ? tylko nie znam nikogo osobiscie wiec nie wiem do kogo sie zglosić . jak inni mogą to Ty także :cool3: Quote
Mysia_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Zapraszamy na zlot wszystkich :multi: im wiecej tym lepiej :cool3: Quote
baffi2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 czyli w końcu będziemy mieli cały ośrodek dla nas? :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 baffi2 napisał(a):czyli w końcu będziemy mieli cały ośrodek dla nas? :cool3: Na razie mamy cały. :p Czekamy do końca terminu zgłoszeń wtedy będzie wiadomo, ile jest osób. Chyba, że przedłużę termin zgłoszeń do końca kwietnia. :roll: Ale nie chcę za bardzo przeciągać, bo jeśli okaże się, że jednak będzie za mało osób, to w ośrodku muszą mieć jeszcze czas na znalezienie innych wczasowiczów. ;) Quote
Izabela124. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ja mysle, ze te przedluzenie to dobry pomuysl, bo teraz jak jest ten napsi na pierwszej stronie to pvwnie dopivro niektorzy wogle dowiedzieli sie o zlocie Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ja sie zastanawiam czy pojechać, w tamtym roku mi sie nie udało, to może w tym roku sie wybiore ale to jeszcze nic pewnego.:lol: Quote
Mysia_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 emdziolek nie ma co się zastanawiać :eviltong: :razz: Quote
Izabela124. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='emdziolek']Ja sie zastanawiam czy pojechać, w tamtym roku mi sie nie udało, to może w tym roku sie wybiore ale to jeszcze nic pewnego.:lol:musisz jechac, bo jak nie :mad: Quote
baffi2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mysia_ napisał(a):emdziolek nie ma co się zastanawiać :eviltong: :razz: tylko pakować walizy i odliczać dni! :cool3: Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Mysia_']emdziolek nie ma co się zastanawiać :eviltong: :razz: Oj jest bo to spory wydatek:eviltong: [quote name='Izabela124.']musisz jechac, bo jak nie :mad: Pobijesz mnie?:razz::razz: [quote name='baffi2']tylko pakować walizy i odliczać dni! :cool3: Jeszcze sie zastanowie, ale chyba pojade, jak nie z trzema to z dwoma psami:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='emdziolek']Oj jest bo to spory wydatek:eviltong: Pobijesz mnie?:razz::razz: Jeszcze sie zastanowie, ale chyba pojade, jak nie z trzema to z dwoma psami:evil_lol:Aj tam wydatek jak pod namiot to grosze placisz:eviltong: Tak pobije:evil_lol::eviltong::evil_lol: Jestem starsza i silniejsza:eviltong::eviltong::eviltong: Oj tam jedz z 3, ja ci pomoge pilnowac:multi: Quote
baffi2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='emdziolek'] Jeszcze sie zastanowie, ale chyba pojade, jak nie z trzema to z dwoma psami:evil_lol: no to zapraszamy... :diabloti: Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Aj tam wydatek jak pod namiot to grosze placisz:eviltong: nie takie grosze , 250zł to nie mało, trzeba na nie zapracować:shake: Tak pobije:evil_lol::eviltong::evil_lol: Jestem starsza i silniejsza:eviltong::eviltong::eviltong: Że starsza to wiem ale czy silniejsza...:eviltong: Oj tam jedz z 3, ja ci pomoge pilnowac:multi: Jak mi sie uda namówić mame to wezme 3:multi: [quote name='baffi2']no to zapraszamy... :diabloti: Dziekuje za zaproszenie:razz: Quote
Recommended Posts