Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

Posted

fajny ten zlot, udal sie wam, zkoda, ze bylo na nim tyle malolatow.
psiaki sliczne, kilka podbilo moje serce. zdradzcie ktory to olek, zobacze sobie czy jest sie w kim zakochiwac? tez mial nascie lat?
a jest lepsze zdjecie chlopaka, ktory odkrajal kielbase od kielbasy przy grilu hiih? to bym sobie obejrzala dokladniej.

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irysek napisał(a):
psiaki sliczne, kilka podbilo moje serce. zdradzcie ktory to olek, zobacze sobie czy jest sie w kim zakochiwac? tez mial nascie lat?
a jest lepsze zdjecie chlopaka, ktory odkrajal kielbase od kielbasy przy grilu hiih? to bym sobie obejrzala dokladniej.

a mi wcale nie przeszkadza, że było tyle małolatów :eviltong: i nie powiedziałabym, ze szkoda, bo dzięki temu poznałam Basieńkę :loveu: no i w sumie jesli chodzi o niepełnoletnich to Esterkę :loveu: i jeszcze kilka cuuudownych osób, ale już nie pamiętam kto te 18 miał, a kto nie :cool3:
Fotki na początku były wszystkie poopodpisywane, teraz niektóre też ;)
Chłopak przy grillu to pewnie facet magdyski :razz:

Posted

[quote name='irysek']fajny ten zlot, udal sie wam, zkoda, ze bylo na nim tyle malolatow.

http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1443.jpg
to jest Oluś:eviltong: jeszcze ma naście ale już pełnoletni:evil_lol:

Posted

irysek napisał(a):

hmmm nie rozumiem, dlaczego szkoda?:lol: przecież Zlot byl dla wszystkich dogomaniaków, mógł jechać kto chce:razz: a Ty Irysku nie byłaś nigdy małolatą? i nigdzie nie wyjeżdżałaś, bo miałaś naście lat? :lol:
Mysia_ napisał(a):
a mi wcale nie przeszkadza, że było tyle małolatów :eviltong: i nie powiedziałabym, ze szkoda, bo dzięki temu poznałam Basieńkę :loveu:

Ah Myszuniu :multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='irysek']fajny ten zlot, udal sie wam, zkoda, ze bylo na nim tyle malolatow.

Tak irysku, po co tyle gówniarzy, dzieciarni... Przecież małolaty tylko zawadzają. :shake:
Skąd u Ciebie taki wniosek, skoro nie było Cię na zlocie? :-?
To co napisałaś jest bardzo niesprawiedliwe i przykre dla nas, młodych dogomaniaków, a z pewnością dla mnie. To tak jakbym napisała: dobrze irysku, że Cię nie było na zlocie! Miło by Ci było?

''Szkoda, że było na nim tyle małolatów'' - ja to odebrałam tak: szkoda, że małolaty są DOGOMANIAKAMI i pomagają zwierzakom.
Eh... No cóż. Żenujące... :angryy:

O dorosłości nie świadczy wiek, tylko rozum - już kilka razy miałam okazję się o tym przekonać... :roll:

Posted

[quote name='rose']http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1443.jpg
to jest Oluś:eviltong: jeszcze ma naście ale już pełnoletni:evil_lol:

hehe trudno ocenic jego urode na tym zdjeciu, ale pyskaty to on jest.
o tych malolatach napisalam, bo na poczatku jak sie ludzie zapisywali to bylo po prostu sporo osob takich po 30. a tu na zdjeciach same mlode buzki. ciesze sie bardzo, ze pomagacie zwierzetom. od tego tu wszyscy jestesmy. im nas wiecej tym lepiej.
trudno, ze strzelilam sobie samoboja. nie moj pierwszy i nie ostatni. taki mam juz charakter.

Posted

irysek napisał(a):
o tych malolatach napisalam, bo na poczatku jak sie ludzie zapisywali to bylo po prostu sporo osob takich po 30. a tu na zdjeciach same mlode buzki.

a z tego co ja kojarzę to własnie w większości miały jechać młode osoby ;) a Twoje stwierdzenie "szkoda, że było tyle małolatów" poprostu było śmieszne i bezsensu :roll:

Posted

Zlot jest dla wszystkich dla małolatów, dla starszych ludzi, dla pijaków, dla zabawnych ludzi, dla ponuraków i tak bez końca można mówić bo wszystkie osoby co jadą na zlot kochają psy ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
a z tego co ja kojarzę to własnie w większości miały jechać młode osoby ;) a Twoje stwierdzenie "szkoda, że było tyle małolatów" poprostu było śmieszne i bezsensu :roll:

i zalosne ;] tak jak napisal Saint - zal.pl

Mysia to zalezy od miesiaca bo ja z czerwca to juz pelnoletnia ;]

Posted

Estera ma przecież 18 za rok:eviltong: bo ona rok wcześniej do szkoły poszła:eviltong: dobrze mówię?:p

Ja tez ponoć na mniej wyglądam:P ale to nawet dobrze:D

Posted

rose napisał(a):
Estera ma przecież 18 za rok:eviltong: bo ona rok wcześniej do szkoły poszła:eviltong: dobrze mówię?:p

Tak, tak Estera poszła prędzej o rok:evil_lol:
bo my się śmialiśmy,że ona pisze rok prędzej,a olek rok później,że nie ma nikogo w dacie akurat:evil_lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Tak, tak Estera poszła prędzej o rok:evil_lol:
bo my się śmialiśmy,że ona pisze rok prędzej,a olek rok później,że nie ma nikogo w dacie akurat:evil_lol:

ja tez pisze mature w tym roku i pisze zgodnie z norma wiekowa :evil_lol:

ale myslalam ze Estera mo tak z 23,4... :oops:

Posted

:diabloti:dobrze ze nie pojechałam ...bo by mnie posadzili ze się odkopałam :eviltong::eviltong::eviltong:

a tak wogóle to najważniejsza dobra zabawa :cool2: i ze sie nikomu krzywda nie stała ... czegóż więcej chcieć ;)