dog_master Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='basia bonnie']http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118661 ;) Gdybyś mogła, to przyklej ten wątek Masterko :) Dziękujemy z góry:multi:Spoko, zaraz przykleje :) a ten juz chyba mozna odkleic, nie? ;) Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Hehe widziałam parę razy Dogomaniaków w Sierakowie:evil_lol: Też byłam tylko trochę dłużej bo od 1 do 13 sierpnia. Fajnie wygląda taka większa grupa ludzi idąca z psami. Miło popatrzec, taka różnorodnosc:cool3: Okamia napisał(a):Czemu nas nie odwiedziłaś?? :mad::mad::mad: No właśnie. :mad: Trzeba było się ujawnić. :eviltong: dog_master napisał(a):Spoko, zaraz przykleje :) a ten juz chyba mozna odkleic, nie? ;) Tak tak, ten można odkleić. ;) Quote
Okamia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a):No właśnie. :mad: Trzeba było się ujawnić. :eviltong: Pewnie jak zobaczyła Dzindzioła to się przestraszyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Okamia napisał(a):Pewnie jak zobaczyła Dzindzioła to się przestraszyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tia, na pewno, w końcu Dzińdziołek taki agresywny, wszystkim się do gardła rzucał. :evil_lol: A dla kogo szukacie tego noclegu w Pozku (wyczytałam w Twoim podpisie)? :cool3: Quote
Okamia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Tia, na pewno, w końcu Dzińdziołek taki agresywny, wszystkim się do gardła rzucał. :evil_lol: A dla kogo szukacie tego noclegu w Pozku (wyczytałam w Twoim podpisie)? :cool3: Dla M&T :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Twoja Choinka była najagresywniejszym psem na zlocie :cool3::cool3::cool3: Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Okamia napisał(a):Dla M&T :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Twoja Choinka była najagresywniejszym psem na zlocie :cool3::cool3::cool3: Aha. ;) Nie pisz tak, bo jeszcze wszyscy uwierzą. :eviltong: :evil_lol: Quote
Okamia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Aha. ;) Nie pisz tak, bo jeszcze wszyscy uwierzą. :eviltong: :evil_lol: NO a nie?? ona zabijała światełkami na obroży :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Okamia napisał(a):NO a nie?? ona zabijała światełkami na obroży :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja zepsłam już tą obrożę, żadne światełko nie działa. :placz: A miałam ją naprawić, tylko że nie wyszło... :placz: Quote
Okamia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja zepsłam już tą obrożę, żadne światełko nie działa. :placz: A miałam ją naprawić, tylko że nie wyszło... :placz: I jeszcze się przyznajesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Okamia napisał(a):I jeszcze się przyznajesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A cóż tu do ukrycia, już na zlocie 2 diody nie działały, bo nie było styku przez moje kombinowanie. :lol: :evil_lol: Ale już znalazłam taką obrożę na Allegro. :cool3: :multi: Quote
Okamia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A cóż tu do ukrycia, już na zlocie 2 diody nie działały, bo nie było styku przez moje kombinowanie. :lol: :evil_lol: Ale już znalazłam taką obrożę na Allegro. :cool3: :multi: omg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pochwal się jak już zamówisz :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Patikujek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Cześć wszystkim widzę że zdjęć coraz więcej, ja postaram się jakoś moje wrzucić na fotosika i podesłać wam link bo niestety jestem bez kompa i tak tylko z doskoku wchodzę pozdrawiam wszystkich dogomaniaków:) Quote
komar Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Karilka napisał(a):Albo przynajmniej nie taką dresiarską. Jak z malucha:diabloti::diabloti::diabloti: czy chodzi ci o Franka Kimono i pisenke "W aucie" oraz "King brus lee karate mistrz"??:razz: te piesni być muszą;P Quote
& Gloria & Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 komar napisał(a)::razz: te piesni być muszą;P OBOWIĄZKOWO:cool3: :cool3::multi: Quote
Okamia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Komarze czemu nie ma na filmiku z pierwszego dnia naszej prezentacji?? :mad::mad::mad: Quote
komar Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Bo kamera została w domku a się nam przypomniało troche po czasie;P ale jeszcze nie wszystko stracone:D Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 komar napisał(a):czy chodzi ci o Franka Kimono i pisenke "W aucie" oraz "King brus lee karate mistrz"??:razz: te piesni być muszą;P one są najlepsze :multi: Filmik bardzo sweetaśny :evil_lol: Super ;) Czekam na kolejne :diabloti: Quote
diabelkowa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 fajne filmiki :-) Paulina ile looganka :loveu::loveu::loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Okamia napisał(a):Czemu nas nie odwiedziłaś?? :mad::mad::mad: Asia & Ginger napisał(a):No właśnie. :mad: Trzeba było się ujawnić. :eviltong: ;) Chciałam, ale zawsze albo gdzieś jechałam, albo mijałam Was z daleka..:evil_lol: Kurcze wzruszył mnie psiak z niedowładem tylnych łapek, na wózku, czy właściecielka też była uczestniczką zlotu?? Bo widziałam jak wyszła po nią spora grupa z psami:p Quote
komar Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ona przyjechała na jeden dzień;) więc była uczestniczką zlotu:D Quote
Karilka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 komar napisał(a):czy chodzi ci o Franka Kimono i pisenke "W aucie" oraz "King brus lee karate mistrz"??:razz: te piesni być muszą;P Niieee... w tym skrócie na youtube taka dresiarska muzyka leci. Quote
komar Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Karilka napisał(a):Niieee... w tym skrócie na youtube taka dresiarska muzyka leci. :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: no nie powiedziałbym że to dresiarska muza:mad::mad: Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ejjj no własnie, to nie jest dresiarskie :mad: rozumię jakby to explosion leciało :lol: Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ale tu cicho :eviltong: Kto stawia dzisiaj? :diabloti: Quote
Recommended Posts