diabelkowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 hehe fajnie sie logan na brutusa szczerzyl jak robili te zdjecia:evil_lol: Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 diabelkowa napisał(a):hehe fajnie sie logan na brutusa szczerzyl jak robili te zdjecia:evil_lol: diabelkowa napisał(a):hehe fajnie sie logan na brutusa szczerzyl jak robili te zdjecia:evil_lol: Powtarzasz się:evil_lol: Quote
Karilka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 diabelkowa napisał(a):hehe fajnie sie logan na brutusa szczerzyl jak robili te zdjecia:evil_lol: Miały jechać tylko psy łagodne!:mad::mad::mad: Quote
Mysia_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Karilka napisał(a):Miały jechać tylko psy łagodne!:mad::mad::mad: Ja tam nie widziałam ani jednego łagodnego psa :evil_lol: No może Djunke :diabloti: Quote
Karilka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Mysia_ napisał(a):Ja tam nie widziałam ani jednego łagodnego psa :evil_lol: No może Djunke :diabloti: Dolar jest łagodny!:cool3: Quote
Estera Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Mysia_']Ja tam nie widziałam ani jednego łagodnego psa :evil_lol: No może Djunke :diabloti:Djunka ma nawet Djuczka ugryźć nie umiała :mad: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1060367.jpg Ale Tusia się usmiecha :loveu: [quote name='Karilka']Dolar jest łagodny!:cool3:zwłaszcza jak Djuna chciała się do Ciebie przytulić :razz: Quote
Karilka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 On coś zrobił? On tylko dziwnie sie patrzy. Quote
Estera Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Karilka napisał(a):On coś zrobił? On tylko dziwnie sie patrzy.A nie burczał? To mi się chyba śniło :roll: Quote
olekg89 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 No dokałdnie Dolar i Czarek to do rany przyłóż.Tak sie bawiły ładnie z Brudaskiem szkoda tylko ,ze potem wpadl na śledzie on namiotu i łapka mu spuchał i dziura w głowce się zrobiła:( Ciekawe czemu wnusia nie ma jeszcze konta na dogo:D Za rok wryje się nam na zlot i bd z Asią i Karą w pokoju hahaha Quote
M&T Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Mysia_ napisał(a):Ja tam nie widziałam ani jednego łagodnego psa :evil_lol: No może Djunke :diabloti: Ej no, wypraszam sobie, mój Mickey jest łagodny :eviltong::eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1060364.jpg Asia spałaś na Gingerce? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to grupowe zza płotu... śmiechowo słitaśne :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='basia bonnie']http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1060364.jpg Asia spałaś na Gingerce? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Utrzymywała równowagę:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='basia bonnie']http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1060364.jpg Asia spałaś na Gingerce? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to grupowe zza płotu... śmiechowo słitaśne :evil_lol: :evil_lol: :loveu: [quote name='rose']Utrzymywała równowagę:evil_lol: No wiecie co?! Ja ją tylko utulkałam. :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 M&T napisał(a):Ej no, wypraszam sobie, mój Mickey jest łagodny :eviltong::eviltong: a jak psy się wtedy pożarły przy pomidorach to nie biegał czasami wkoło nich? :eviltong: Pewnie chciał się dołączyć :diabloti: Quote
M&T Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Mysia_ napisał(a):a jak psy się wtedy pożarły przy pomidorach to nie biegał czasami wkoło nich? :eviltong: Pewnie chciał się dołączyć :diabloti: Nie, on starał się je uspokoić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 M&T napisał(a):Nie, on starał się je uspokoić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1060377.jpg jakaś taka skacowana jestem :evil_lol: Kara dawaj foty :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 olekg18 napisał(a):No dokałdnie Dolar i Czarek to do rany przyłóż.Tak sie bawiły ładnie z Brudaskiem szkoda tylko ,ze potem wpadl na śledzie on namiotu i łapka mu spuchał i dziura w głowce się zrobiła:( Ciekawe czemu wnusia nie ma jeszcze konta na dogo:D Za rok wryje się nam na zlot i bd z Asią i Karą w pokoju hahaha Olek nawet mnie nie strasz. :eek2: :wallbash: Quote
Asia & Ginger Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Djuczek Gingerka się czai. ;) Na rowerkach wodnych. :p Quote
rose Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 olekg18 napisał(a):No dokałdnie Dolar i Czarek to do rany przyłóż.Tak sie bawiły ładnie z Brudaskiem szkoda tylko ,ze potem wpadl na śledzie on namiotu i łapka mu spuchał i dziura w głowce się zrobiła:( Ciekawe czemu wnusia nie ma jeszcze konta na dogo:D Za rok wryje się nam na zlot i bd z Asią i Karą w pokoju hahaha Haha:D zapewne tak, bo Asie bardzo polubiła:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Kaja, Drakuś i Gingerka Gingerka trawożerna. :lol: Kajutek Quote
Recommended Posts