McDzik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Ok, to w takim razie proszę o jakieś info, ponieważ muszę zaplanować, w jakim domku będzie Macho i Ana_Zbyska. ;) ja mam swoje miejsce do oddania - no i moze w ten sposob pieniadze mi nie przepadną, da sie cos zalatwic? Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 rose napisał(a):Taa ja szczególnie:diabloti: skończą się dni beztroski i mój dobry humor..:diabloti: ale /Ty jesteś :evil_lol: no ktoś będzie Cię musiał kontrolować jak Komar nie daje rady :diabloti: ja wiem, że Ty już teraz chciałabyś mnie poznać :diabloti: Basia i Barni napisał(a):fajny pomysł - i znaszymi psami :diabloti:a pozniej nasza sława bedzie wielka w "moj pies " :cool3: chyba w "moim psie" :evil_lol: z tym zdjęciem to do soboty czekajcie :diabloti: słuchajcie...a jak Wy wracacie do domków? Edit: dostałam wolne na 8 sierpnia :evil_lol: czyli wyjadę rano w piątek albo może wieczorem w czwartek ? szybciej mnie zobaczycie :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 olekg18 napisał(a):vodka jest dobra z Tigerem z biedronki mniam:)To w sumie to samo co red bull.A sklepy są nawet biedrona jest suuuper, ze jest biedronka :evil_lol: tam jest pycha wino za 6 zeta :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='olekg18']vodka jest dobra z Tigerem z biedronki mniam:)To w sumie to samo co red bull.A sklepy są nawet biedrona jest haha czylio będziemy pić to samo :evil_lol: Mysia...6zl za piwo to drogo :crazyeye: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 aa edit...docxzytałam...wino :evil_lol::evil_lol: takie z kartonu yo ? :evil_lol: Quote
Mada:) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 basia bonnie napisał(a):Wiecie co, musimy sobie w tym roku zrobić wspólne zdjęcie zlotowe :cool3: wszyscy razem:) co o tym myslicie? :cool3: :cool3: :cool3: Jestem za!! :multi: Ale najlepiej w taki dzień, by wszyscy byli! :razz: Potem dam je sobie na naszą-klasę i znajomi powiedzą, że jestem rąbnięta... :evil_lol: Z resztą już tak myślą... :mad: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Mada:)']Jestem za!! :multi: Ale najlepiej w taki dzień, by wszyscy byli! :razz: Potem dam je sobie na naszą-klasę i znajomi powiedzą, że jestem rąbnięta... :evil_lol: Z resztą już tak myślą... :mad: haha moi znajomi uważają , że mam nasrane na punkcie Brutusa :evil_lol: powiedzieli żeby załozyła Brutusowi konto na klasie hahaha :evil_lol: Quote
M&T Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 McDzik napisał(a):ja mam swoje miejsce do oddania - no i moze w ten sposob pieniadze mi nie przepadną, da sie cos zalatwic? to jak moja kumpela będzie jechać, to wtedy może wskoczyć na twoje miejsce, a pieniądze wpłaci do ciebie ;) Quote
Mada:) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś']haha moi znajomi uważają , że mam nasrane na punkcie Brutusa :evil_lol: powiedzieli żeby załozyła Brutusowi konto na klasie hahaha :evil_lol: A moi, uważają, że mam fioła na punkcie wszystkich psów! A rodzina typu ciotki, wujki, nabijają się ze mnie, że na zlot jadę, a do mojego brata mówią, że jest głupi, że jedzie ze mną... :angryy: :evil_lol: Po części mają rację, bo głupi jest. :D Quote
KaRa_ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 To jeszcze kilkanaście dni i będę na Was wszystkich skazana :shake::shake::shake: Rose nasz domek znów będzie tętnił życiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś']ale /Ty jesteś :evil_lol: no ktoś będzie Cię musiał kontrolować jak Komar nie daje rady :diabloti: ja wiem, że Ty już teraz chciałabyś mnie poznać :diabloti: Edit: dostałam wolne na 8 sierpnia :evil_lol: czyli wyjadę rano w piątek albo może wieczorem w czwartek ? szybciej mnie zobaczycie :evil_lol: Mylisz się:diabloti: chyba coś im się w tej pracy pomyliło może to miał być 18 sierpnia?:eviltong: [quote name='Rinuś']haha czylio będziemy pić to samo :evil_lol: Mysia...6zl za piwo to drogo :crazyeye: HaHa i kto tu czytać nie potrafi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: do wariatkowa trzeba Cie wysłać:diabloti::diabloti: [quote name='KaRa_']To jeszcze kilkanaście dni i będę na Was wszystkich skazana :shake::shake::shake: Rose nasz domek znów będzie tętnił życiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No Ba!:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 rose napisał(a):No Ba!:evil_lol: Szkoda tylko,że sauny nie będziemy znów mieć w domku :evil_lol: Quote
rose Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 KaRa_ napisał(a):Szkoda tylko,że sauny nie będziemy znów mieć w domku :evil_lol: Wszystko da się zrobić, jak tak bardzo chcesz:diabloti: ale sądzę, że jak Ty zaczniesz nam obiady gotować to będzie i sauna i pożar zarazem:eviltong: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='rose']Mylisz się:diabloti: chyba coś im się w tej pracy pomyliło może to miał być 18 sierpnia?:eviltong: HaHa i kto tu czytać nie potrafi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: do wariatkowa trzeba Cie wysłać:diabloti::diabloti: haha nie nie :evil_lol: 8 sierpnia :diabloti: a jak się wkurzę to wezmę jeszcze 7 i będę jeszcze wcześniej :diabloti: specjalnie dla Ciebie :evil_lol: oj rano było jak to czytałam i nie doczytałam :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 jakie życzliwe towarzystwo się szykuje :diabloti::multi: az miło posłuchać tak cudownych osób - które dużo dają od siebie a nie tylko biorą :saint1::laugh2_2::lol!: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Basia i Barni napisał(a):jakie życzliwe towarzystwo się szykuje :diabloti::multi: az miło posłuchać tak cudownych osób - które dużo dają od siebie a nie tylko biorą :saint1::laugh2_2::lol!: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Rinuś napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czuje ze to beda niezwykle pouczajace wakacje dzieki którym bede dobrym-lepszym człowiekiem :icon_roc::megagrin::shiny::scream_3::lol!::biggrina::sg168: Quote
rose Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś']haha nie nie :evil_lol: 8 sierpnia :diabloti: a jak się wkurzę to wezmę jeszcze 7 i będę jeszcze wcześniej :diabloti: specjalnie dla Ciebie :evil_lol: oj rano było jak to czytałam i nie doczytałam :evil_lol: To ja już sie lepiej odzywać nie będę:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Basia i Barni']czuje ze to beda niezwykle pouczajace wakacje dzieki którym bede dobrym-lepszym człowiekiem :icon_roc::megagrin::shiny::scream_3::lol!::biggrina::sg168: to będą niezapomniane wkacje :loveu: [quote name='rose']To ja już sie lepiej odzywać nie będę:evil_lol: ależ kochanie :diabloti: serio nie będziesz się na zlocie do mnie odzywała?:cool3: Quote
rose Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś']to będą niezapomniane wkacje :loveu: ależ kochanie :diabloti: serio nie będziesz się na zlocie do mnie odzywała?:cool3: tak zarzucę focha jak mała 5letnia dziewczynka:evil_lol: nie no będe sie odzywać, chyba, że chcesz bez słów walczyć o Olka:evil_lol::olympic::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='rose']tak zarzucę focha jak mała 5letnia dziewczynka:evil_lol: nie no będe sie odzywać, chyba, że chcesz bez słów walczyć o Olka:evil_lol::olympic::evil_lol: mówiłamv juźż, że ja nie muszę o niego walczyć? :eviltong: sam przyjdzie :diabloti: Quote
rose Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Nie pisze się postów jeden pod drugim:diabloti: ale jak już przyjdzie do Ciebie to wtedy ja będę musiała zadziałać:eviltong: Ty to się wcale wtedy odzywać nie musisz:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='rose']Nie pisze się postów jeden pod drugim:diabloti: ale jak już przyjdzie do Ciebie to wtedy ja będę musiała zadziałać:eviltong: Ty to się wcale wtedy odzywać nie musisz:evil_lol: ja już nie mam siły na Ciebie :mdleje: Quote
Recommended Posts