Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='komar']

[SIZE=3]Twoje było o 34 minuty za wczesnie:D

Nieprawda:eviltong: Nie chciałam pisać drugiego posta i edytowałam jakbyś chciał zauważyć:eviltong:

Posted

Dawno mnie tu nie było... Jakiś miesiąc. Już dawno porzuciłam tę szaloną myśl, która kiełkowała we mnie, gdy zaglądałam tu po tygodniu nieobecności - mianowicie, aby nadrobić zaległości ;D
Czytać mi się nie chce nawet trzech stron do tyłu, chociaż przydałoby sie wyłapać najważniejsze, jesli nie kluczowe informacje co do zlotu z kilkuset stron gadania o niczym. ;P
Najwyżej się powtórzę.
Osoby z Wrocławia, względnie Rawicza lub okolic - jak dostajecie się na zlot, i czy mogłabym się zabrać z wami autem? ;P A tak na serio, to może jakaś grupa bardziej niż mniej zorganizowana? Pociągiem, autobusem, tramwajem, helikopterem lub czyms tam...?
Byłoby raźniej, jakbyśmy nie musiały jechac z kelpie0 tak caaaałkiem same, zwłaszcza, ze ten nasz pomysł wyjechania bez opieki gdzieś daleko, nie napawa optymizmem naszych rodziców ;P
Bo to oni będą wtedy za nas odpowiadać, tak?

Czy jakieś dane jeszcze trzeba podać?

Już nie mogę się doczekać... ;)

Posted

[quote name='Mysia_']coś czuje, że na zlocie będą ofiary w ludziach :evil_lol::diabloti:[/quote]

No ja będę bić jak ktoś tknie mojego Aleksandra:diabloti:

Posted

Dzieki, komar.

"Osoby ze sląska i chyba z Tych" - macie już jakiś konkretny pociąg?

Ponawiam zadane już pytania (te bez odpowiedzi).

Po obejrzeniu kilku stron ze zdjęciami z poprzedniego zlotu (w rolach głównych Harnaś, Dębowe Mocne i inni) rodzice nie bardzo chcą mnie puścic ;( ostatecznej decyzji na szczęście jeszcze nie podjęli, ale obawiam się, że może być na nie. W końcu mam już-dopiero 16 lat ("za dwa lata na pewno będziesz mogła pojechać").

Posted

Ja ciagle mam nadzieję na wyjazd ;) jakbym jechała to z Wrocławia, tylko jeszcze nie wiem, czym ;) może sie uda autkiem, bo chyba zabiorę całą moją zbzikowaną trójkę (mam nadzieję, że do czasu zlotu nic mi sie nie w liczebnosci psowej na plus nie zmieni...)....

Posted

[quote name='Mongrel']Dzieki, komar.

"Osoby ze sląska i chyba z Tych" - macie już jakiś konkretny pociąg?

Ponawiam zadane już pytania (te bez odpowiedzi).

Po obejrzeniu kilku stron ze zdjęciami z poprzedniego zlotu (w rolach głównych Harnaś, Dębowe Mocne i inni) rodzice nie bardzo chcą mnie puścic ;( ostatecznej decyzji na szczęście jeszcze nie podjęli, ale obawiam się, że może być na nie. W końcu mam już-dopiero 16 lat ("za dwa lata na pewno będziesz mogła pojechać").[/quote]
Jeśli chodzi o pociągi, to czy ktoś się orientuje, czy jest już nowy rozkład wakacyjny? :cool3:
Ja jeszcze nie wiem czym pojadę. :roll:
A co do Harnasi, Dębowych i reszty ferajny, to towarzyszyły tylko osobom pełnoletnim. ;)

Posted

[quote name='rose']Zgłaszam oszukaństwo:eviltong: gdyż mój post był pierwszy, a ten coś po mataczył i spadłam na dół:placz:[/quote]

trzeba było wcześniej napisać :diabloti:

a tak w ogóle to wcześniej zadałam pytanie, na które nikt mi nie odpowiedział :-( pytanie brzmiało: czy będzie wam przeszkadzał szczekliwy pies? :Dog_run: :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']a tak w ogóle to wcześniej zadałam pytanie, na które nikt mi nie odpowiedział :-( pytanie brzmiało: czy będzie wam przeszkadzał szczekliwy pies? :Dog_run: :evil_lol::evil_lol:[/quote]

Mi raczej nie :evil_lol: o ile nie będzie mnie w nocy budzić:evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']Mi raczej nie :evil_lol: o ile nie będzie mnie w nocy budzić:evil_lol:[/quote]

Spokojnie, on tylko w dzień szczeka :evil_lol: w nocy grzecznie śpi :eviltong:

Posted

[quote name='M&T']Spokojnie, on tylko w dzień szczeka :evil_lol: w nocy grzecznie śpi :eviltong:[/quote]

Szczekliwy... To u nich chyba rodzinne :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Szczekliwy... To u nich chyba rodzinne :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

Luzia, twój też? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']trzeba było wcześniej napisać :diabloti:

a tak w ogóle to wcześniej zadałam pytanie, na które nikt mi nie odpowiedział :-( pytanie brzmiało: czy będzie wam przeszkadzał szczekliwy pies? :Dog_run: :evil_lol::evil_lol:[/quote]

Mi będzie przeszkadzał:eviltong: nie chce takiego na zlocie <foch>:diabloti:

Posted

[quote name='rose']Mi będzie przeszkadzał:eviltong: nie chce takiego na zlocie <foch>:diabloti:[/quote]

no to specjalnie weźmiemy domek obok was :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='M&T']no to specjalnie weźmiemy domek obok was :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Haha ja Ci dam:diabloti:
Mój kurdupel również jest szczekliwy lecz da się to kontrolować;)

Posted

[quote name='KaRa_']Haha ja Ci dam:diabloti:
Mój kurdupel również jest szczekliwy lecz da się to kontrolować;)[/quote]
no nie wiem czy sie da:eviltong: