Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehhh najpierw nie wchodzilam na ten temat bo mialam dola ze nie jade :roll: a teraz nie wchodze bo nie chcem znowu czytac co ta gosia wyprawia ..szkoda psiakow..

ja chce jechac :-(

Posted

Tak.
Najpierw była mowa, ze weźmie na zlot bokserkę, potem że będzie miała szczeniaki po suczce seterce (pseudo seterce) i ze pewnie pojedzie ze szczeniakiem setera. Potem że z kaukazem... (11 letnia dziewczynka, sama w namiocie z kaukazem przez tydzień w obcym miejscu z obcymi ludźmi:cool1:)
potem okazało sie, ze ma jechać z mamą i biorą pinczerka i seterkę a teraz znowu jakiś dog???:angryy:
Któregoś tam mieli oddawać jeszcze ...ale nie doczytałam.

Posted

Karilka napisał(a):
Tak.
Najpierw była mowa, ze weźmie na zlot bokserkę, potem że będzie miała szczeniaki po suczce seterce (pseudo seterce) i ze pewnie pojedzie ze szczeniakiem setera. Potem że z kaukazem... (11 letnia dziewczynka, sama w namiocie z kaukazem przez tydzień w obcym miejscu z obcymi ludźmi:cool1:)
potem okazało sie, ze ma jechać z mamą i biorą pinczerka i seterkę a teraz znowu jakiś dog???:angryy:
Któregoś tam mieli oddawać jeszcze ...ale nie doczytałam.

Sorki ale źle to przyjeliście :) Nie oddałam żadnego psa. Nie wzięłam żadnego psa. I chce kupić Dogue de Bordeaux z rodowodem i może kupię nie wiem. Jak kupię to nie prędko dopiero za jakiś miesiąc. I nie zmieniam psów jak rękawiczki:) Mylicie się;):razz:

Posted

gossia napisał(a):
Sorki ale źle to przyjeliście :) Nie oddałam żadnego psa. Nie wzięłam żadnego psa. I chce kupić Dogue de Bordeaux z rodowodem i może kupię nie wiem. Jak kupię to nie prędko dopiero za jakiś miesiąc. I nie zmieniam psów jak rękawiczki:) Mylicie się;):razz:

Chcesz kupić psa i nic nie wiesz o danej rasie,że tutaj się pytasz na forum czy są dominujące? sorry ale to żenujące...

Posted

KaRa_ napisał(a):
Chcesz kupić psa i nic nie wiesz o danej rasie,że tutaj się pytasz na forum czy są dominujące? sorry ale to żenujące...

Wiem o danej rasie tylko źle się wyraziłam czy wam nie będzie przeszkadzać taki pies?:razz:

Posted

Zycze Ci powodzenia droga gossiu w wychowaniu bordozka i tego mixa kaukaza z bernardynem... posiadajac ta wiedze jaka posiadasz na dzien dzisiejszy bardzo kiepsko to widze...albo dojdzie do jakies tragedii albo ciotki z dogo beda sie dwoily i troily zeby szukac tym psom domu o ile ich nie oddasz byle gdzie i nie wezmiesz kolejnego psa:roll:

Posted

Tak. "Ja kupię".... Pies kosztuje koło 2 - 3tys.:roll:
To nie pieniądze do osiągnięcia dla jedenastolatki...

Tutaj wszyscy mają piękne, kochane i zadbane psy i nie potrzebują słyszeć, "ze ktoś sobie kupuje doga z rodowodem" (jej! jaki to prestiż przecież!). Nikt tutaj nie będzie zazdrościł i chwalił jakie to fajne psy itd. To nie podwórko.
Tutaj psami sie nie szpanuje. Tutaj psy sie kocha.

Posted

gossia napisał(a):
Wiem o danej rasie tylko źle się wyraziłam czy wam nie będzie przeszkadzać taki pies?:razz:

Ty się ciągle się wyrażasz źle jak widzę! I ciągle kręcisz, mataczysz i w ogóle...nie lubię takiego zachowania, i robię się wtedy zła, a ty mnie do tego prowokujesz coraz bardziej...

Posted

furciaczek napisał(a):
Zycze Ci powodzenia droga gossiu w wychowaniu bordozka i tego mixa kaukaza z bernardynem... posiadajac ta wiedze jaka posiadasz na dzien dzisiejszy bardzo kiepsko to widze...albo dojdzie do jakies tragedii albo ciotki z dogo beda sie dwoily i troily zeby szukac tym psom domu o ile ich nie oddasz byle gdzie i nie wezmiesz kolejnego psa:roll:

Nie mam tego mix kaukaza mam tylko narazie pieski jakie miałam. I źżadnego nie oddam:shake: I żadnego mix kaukaza nie wezmę:shake:

Posted

JA nie mam ochoty 150razy pisac do moda o usuwanie jej postoów :shake: niech se założy swój temat, ale smiecic mi tu nie będzie!! i najlepsze gnębi mnie na gadu-gadu:angryy: