Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

Posted

i nastepny problem odemnie z miasta nikt nie jedzie..czy do sierakowa jezdzi jakis autobus albo chociaz z poznania czy cos jedzie jakbym z pociagu wysiadla w poznaniu :roll: jeszcze jutro pogadam z nimi i napisze narazie zgadzaja sie prawie calkiem

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza13 napisał(a):
Po pierwsze to nie życzę sobie takich komentarzy.
Nie rozumiem Twój pies Cię pogryzł, a ty sie z tego śmiejesz ?
Co ma rotek do agresji ?
Czytałam u Ciebie na photo blogu, że jednego psa juz oddaliście z powodu agresji.
'Bokserke' też oddacie ?

Noi kto zaczyna ja:mad:? Weś dziewczyno odejdź wogóle od takich myśli:angryy:! A o tamtym psie to on zaczoł siatki przegryzać wpadł już kiedyś pod samochód bo poleciał! Zgubił się raz..........:-(A co ja Ci będe gadać wogóle moja sprawa nie twoja:mad::angryy: a to pisałam dla dogomaniaków żeby sobie niepomyśleli czegoś z przeczytania twojego komentarza!!!!!!:angryy:
Iza13 już niemoge kto mi pomoże!:-( Skończ już!:angryy:

Posted

gossia napisał(a):
Noi kto zaczyna ja:mad:? Weś dziewczyno odejdź wogóle od takich myśli:angryy:! A o tamtym psie to on zaczoł siatki przegryzać wpadł już kiedyś pod samochód bo poleciał! Zgubił się raz..........:-(A co ja Ci będe gadać wogóle moja sprawa nie twoja:mad::angryy: a to pisałam dla dogomaniaków żeby sobie niepomyśleli czegoś z przeczytania twojego komentarza!!!!!!:angryy:

Mogła byś pisać bardziej... sensownie? Jak Twoja sprawa to po co w ogóle zaczęłaś? Najpierw pomyśl potem pisz...
Kurcze nie rozumiem... ona może na zlot jechać a ja nie bo za młoda?:roll:

Posted

gops napisał(a):
i nastepny problem odemnie z miasta nikt nie jedzie..czy do sierakowa jezdzi jakis autobus albo chociaz z poznania czy cos jedzie jakbym z pociagu wysiadla w poznaniu :roll: jeszcze jutro pogadam z nimi i napisze narazie zgadzaja sie prawie calkiem

Z Poznania masz PKS a ten worzec jest przy PKP;)

Posted

gossia napisał(a):

Jak tak dalej będziesz pisać nikt Ci nie pomoże. Aha i drugi raz polecam mozille firefox.

Posted

To prosze mnie wypisać niema co, nikt mnie niechce z innych powodów i z powodów że mam 11 lat a Asia ma marne 12 lat co tak dużo??? I ona może jechać!

Posted

Rozumiem że jesteście jeszcze dziećmi ale zachowujcie się trochę bo to nie temat do kłutni tylko temat O ZLOCIE.
Proponuję się tego trzymać.

PS. Nie karm trolla .

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Mogła byś pisać bardziej... sensownie? Jak Twoja sprawa to po co w ogóle zaczęłaś? Najpierw pomyśl potem pisz...
Kurcze nie rozumiem... ona może na zlot jechać a ja nie bo za młoda?:roll:

Co ja zaczełam tą sprawe z Morusem? Czy Iza13 ???

Posted

gossia napisał(a):
To prosze mnie wypisać niema co, nikt mnie niechce z innych powodów i z powodów że mam 11 lat a Asia ma marne 12 lat co tak dużo??? I ona może jechać!

Nikt nie mówi że nie masz jechać, ty;lko ktos wyraził zdanie z którym nawet się zgodzę. Są tam ludzie co piją alkohol, nieraz większych ilościach są najróżniejsze tematy do rozmów niektóre tabu jak na wiek 11lat:evil_lol: Możesz jechać nikt Cie nie wygania. Twój wybór czy chcesz jechać czy nie, czy wolisz sie na nas obrażać,że piszemy prawdę.

Posted

dziek kara i Mongrel mam duzo argumentow jutro drugie starcie z rodzicami :) mniejmy nadzieje ze sie uda pociag ode mnie do ppoznania niecale 6 godz ciekawe czy pies tyle wytrzyma..

Posted

gossia napisał(a):

Co chwila temat zmieniasz ... raz o seterach a teraz o Morusie...:roll:

Ehh szkoda gadać...

-------------------------
Idę dalej rodziców męczyć...żeby mnie na zlot puścili:roll:

Posted

gossia napisał(a):

Dobra już koniec tego tematu, bo już mi się krew zalewa bo teraz probujesz dalej ciagnać ten temat świadczący o głupocie. A jak chesz na PW pisz sobie o tym ale już nie na tym watku.

Posted

Mongrel napisał(a):
To fajnie =) będzie z kim pogadać (bez obrazy dla starszych ;D), a jak Wasi rodzice na to? Puszczą Was bez oporów? Czy ktos jedzie z "obstawą"? ;)

Ja mam 18, Lorien 17 :-)

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):

A więc... może wie ktoś, jak daleko będzie sklep od ośrodka :) ?

O właśnie! Dobre pytanie :D
Czy będzie jakaś hmm pizzeria też tam lub coś typu baru, restauracji ?

Posted

[quote name='gossia']Ok skończmy! Zobaczyłam pięknego pieska na dogo sarenke! Ma ok. roku i jest śliczna!!!!

Najlepiej zakończyć temat.

To wątek o zlocie.

Dlatego ja rozpoczynam kolejny temat już na temat :loveu:

Jednak jest to raczej błaganie.

Kto pociągiem jedzie z Katowic?

Tyska ekipa ma małe problemy z dojazdem, a to z tego powodu, że znajduje się w niej 5 osób niepełnoletnich, 5 psów i tylko jedna osoba pełnoletnia.
Na pociąg nie mamy szans.
Wymyśliłam sobie, że ja pojadę samochodem wezmę jednego niepełnoletniego (najbardziej niegrzecznego) ze sobą, ile się da bagaży i cztery psy.
Jednak cztery niepełnoletnie osóbki (grzeczne i dobrze wychowane) + chyba jeden pies chętnie by się do kogoś "przytuliły w pociągu".
Zaręczam, że to grzeczne istoty.
Czy ktoś pełnoletni jedzie pociągiem z Katowic na zlot?

Posted

[quote name='Herspri']Ja jadę z Cieszyna pociągiem z psem więc zapewne czeka mnie przesiadka w Katowicach albo BB więc mogę tam na jakąś młodzież mieć oko :eviltong:

Było by super.:loveu:
Miałabym wtedy niepełnoletnich z głowy.:cool3:
Pozostaje jeszcze tylko sprawa jednego psa, a dokładniej owczarki Dianeczki.
Jako niepełnoletnia osóbka Dianeczka nie może go przewozić pociągiem.
Zastanawiam się czy jak rozłożę tylne siedzenia w Tico to zmieszczę tam owczarkę, chyba dwa beagle i dwa niewielkie wielorasowce + z przodu ja i Dawix.

Co o tym sądzicie?

Tylko w razie czego to mi się tu nie śmiać z moich kombinacji.:mad:

Posted

Ewentualnie drugiego psa może wziąć na siebie mój TZ ( tz w sensie chłopak ;p pełnoletni lat 24 ) . Posprawdzam jeszcze dokładnie pociągi i ewentualnie się jeszcze jakoś umówimy ;)