KaRa_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Mysia_ napisał(a):Tak to już jest z ludźmi potrafią do końca wypominać chwilę słabości :evil_lol::lol: Kiedy jedziecie zobaczyć ten ośrodek? :cool3: W przyszłą sobote. Komar uwielbia wypominać słabości:diabloti: ale my też mamy na niego haka:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 http://www.sierakow.pl/content.php?cms_id=205&lang=pl Link z dojazdem na przyszłość (zlot) do Sierakowa. Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 KaRa_ napisał(a):W przyszłą sobote. Komar uwielbia wypominać słabości:diabloti: ale my też mamy na niego haka:evil_lol: i to się liczy :eviltong::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A ja mam pytanka Czy na zlocie bedzie obowiazywala jakas cisza nocna lub cos w tym stylu? Czy sa zaplanowane jakie atrakcje? Wycieczki, zwiedzanie? Czy bedzie dyskoteka? Czy bedzie trzeba wstawac o okreslonej porze? Ja lubie dlugo pospac hihi Czy trzeba zabrac ze soba spiwor jesli bedzie sie w domku? To chyba byloby na tyl;e, jak jeszcze bedzie nurtowalo mnie jakie pytanie to napisze Quote
komar Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 hmm;P czy dyskoteki?? kto wie:D w końcu bedzie wesele;P atrakcje?? sam ten wyujazd bedzie jedna wilką atrakcja;P co do zwiedzania napewno sie zorganizuje jakas grupke osob chetnych na spacery i zwiedzanie poliskich terenow;) a wstawanie to jesli ktoś chce zaliczać poranne rozpływanie w jeziorku to ja pewnie bede wstawal jakoś o 7 by to uczynić:D co do śpiworów lepiej zabrać bo nigdy nie wiadomo czy ktoś nie wpadnie na genialny pomysł spania pod chmurka:D ale mysle ze bardziej bedzie przewazaly ogniska gitara i spiewy:D ale dyskoteke tez moze i sie zrobi;P Quote
basia bonnie Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 możemy iść do stada ogierów w Sierakowie:cool3: Quote
rose Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Izabela124. napisał(a):A ja mam pytanka Czy na zlocie bedzie obowiazywala jakas cisza nocna lub cos w tym stylu? Czy sa zaplanowane jakie atrakcje? Wycieczki, zwiedzanie? Czy bedzie dyskoteka? Czy bedzie trzeba wstawac o okreslonej porze? Ja lubie dlugo pospac hihi Czy trzeba zabrac ze soba spiwor jesli bedzie sie w domku? To chyba byloby na tyl;e, jak jeszcze bedzie nurtowalo mnie jakie pytanie to napisze To nie kolonia:eviltong: Robisz co chcesz, gdzie chcesz, kiedy chcesz, jak chcesz:eviltong: A co do śpiwora to wydaje mi się, że w ośrodku powinny być jakieś kołdry czy koce:eviltong: Quote
monita Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 rose napisał(a):To nie kolonia:eviltong: haha :-D dobre wytłumaczenie :-D Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 komar napisał(a):hmm;P czy dyskoteki?? kto wie:D w końcu bedzie wesele;P atrakcje?? sam ten wyujazd bedzie jedna wilką atrakcja;P co do zwiedzania napewno sie zorganizuje jakas grupke osob chetnych na spacery i zwiedzanie poliskich terenow;) a wstawanie to jesli ktoś chce zaliczać poranne rozpływanie w jeziorku to ja pewnie bede wstawal jakoś o 7 by to uczynić:D co do śpiworów lepiej zabrać bo nigdy nie wiadomo czy ktoś nie wpadnie na genialny pomysł spania pod chmurka:D ale mysle ze bardziej bedzie przewazaly ogniska gitara i spiewy:D ale dyskoteke tez moze i sie zrobi;P rose napisał(a):To nie kolonia:eviltong: Robisz co chcesz, gdzie chcesz, kiedy chcesz, jak chcesz:eviltong: A co do śpiwora to wydaje mi się, że w ośrodku powinny być jakieś kołdry czy koce:eviltong: Dziekuje za odpowiedzi:loveu: Rose bylam na biwaku i byly koldry, ale do tego trzeba bylo miec swoj spiwor, dlatego wolalam sie spytac:eviltong: basia bonnie napisał(a):możemy iść do stada ogierów w Sierakowie:cool3: Bardzo dobry pomysl:multi: Dobra zapisujcie mnie :cool3: Domek + krwiozercza bestia ( pies) :evil_lol::evil_lol: Moze jeszcze namowie jedna osobke co ma 2 mopsiaki, ale to zalezy czy dostanie urlop Quote
baffi2 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Izabela124.'] Dobra zapisujcie mnie :cool3: Domek + krwiozercza bestia ( pies) :evil_lol::evil_lol: Moze jeszcze namowie jedna osobke co ma 2 mopsiaki, ale to zalezy czy dostanie urlop Świetnie że jedziesz:multi: Chciałabyś być ze mną w domku??:cool3: Odpowiedź na twoje pytanie podam Ci w marcu... Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='baffi2']Świetnie że jedziesz:multi: Chciałabyś być ze mną w domku??:cool3: Odpowiedź na twoje pytanie podam Ci w marcu...A bardzo chetnie, tylo jeszcze byc moze bedzie z nami jedna osoba, mam nadzieje, ze nie bedziesz mila nic przciwko Quote
baffi2 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Izabela124. napisał(a):A bardzo chetnie, tylo jeszcze byc moze bedzie z nami jedna osoba, mam nadzieje, ze nie bedziesz mila nic przciwko jasne że nie mam nic przeciwko;) Asia, utwórz w 1 poście kolejny domek i wpisz mnie i Izabelę :lol: Quote
Junka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 no fajniutko, że sie zgłaszają kolejne osoby :lol: Samowolka powiadacie:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='KaRa_']W przyszłą sobote. Komar uwielbia wypominać słabości:diabloti: ale my też mamy na niego haka:evil_lol: KaRa, a nie w piątek czasami? :cool3: :roll: [quote name='KaRa_']http://www.sierakow.pl/content.php?cms_id=205&lang=pl Link z dojazdem na przyszłość (zlot) do Sierakowa. A przyda się, przyda. :multi: [quote name='Izabela124.']Dziekuje za odpowiedzi:loveu: Rose bylam na biwaku i byly koldry, ale do tego trzeba bylo miec swoj spiwor, dlatego wolalam sie spytac:eviltong: Bardzo dobry pomysl:multi: Dobra zapisujcie mnie :cool3: Domek + krwiozercza bestia ( pies) :evil_lol::evil_lol: Moze jeszcze namowie jedna osobke co ma 2 mopsiaki, ale to zalezy czy dostanie urlop Jeśli w domku będzie pościel, to nie wiedzę potrzeby targania śpiworów, chyba, że ktoś się boi, że zmarznie. ;) Już Cię zapisuję. :p No i namawiaj tą osóbkę. :cool3: [quote name='baffi2']jasne że nie mam nic przeciwko;) Asia, utwórz w 1 poście kolejny domek i wpisz mnie i Izabelę :lol: Już się robi. :p Quote
Estera Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Jeśli w domku będzie pościel, to nie wiedzę potrzeby targania śpiworów, chyba, że ktoś się boi, że zmarznie. ;) Albo ma tzw. "chorobę pościelową" jak ja np :cool3::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Estera napisał(a):Albo ma tzw. "chorobę pościelową" jak ja np :cool3::evil_lol: Hihi a co to za choroba? Quote
AgaCzips Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='komar']a wstawanie to jesli ktoś chce zaliczać poranne rozpływanie w jeziorku to ja pewnie bede wstawal jakoś o 7 by to uczynić:D co tak późno:eviltong: możemy iść do stada ogierów w Sierakowie:cool3: jak najbardziej popieram:cool3: mogę robić za przewodnika:evil_lol: Czy sa zaplanowane jakie atrakcje? atrakcje będą na pewno... ale raczej nie zaplanowane:eviltong: Quote
rose Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Estera napisał(a):Albo ma tzw. "chorobę pościelową" jak ja np :cool3::evil_lol: Uczulenie na pierze?:evil_lol: Quote
Mada:) Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A ja mam pytania... :razz: Orientujecie się może, ile będzie wynosić kwota za tę energię? A może ktoś z Was wie, ile mniej - więcej będzie wynosił przeciętny koszt przejazdu pociągiem z Tychów / Katowic? Quote
rose Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mada:) napisał(a):A ja mam pytanie... :razz: Orientujecie się może, ile będzie wynosić kwota za tę energię? Podejrzewam, że nie więcej niż 20zł na domek.. No chyba, że zrobicie sobie w domku sauna:evil_lol: Quote
komar Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Asia & Ginger']KaRa, a nie w piątek czasami? :cool3: :roll: No mi tez sie wydaje ze w pt:P bo w sobote to mielismy gdzie indziej jechac;P Quote
rose Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dianeczka napisał(a):Czemu nie... :razz: Nie polecam:eviltong: Quote
Rawa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Diana przy swojej sierści by nie wytrzymała w wysokiej temperaturze, więc tak czy inaczej z planów nici :evil_lol: Quote
Recommended Posts