Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

Posted

Z uciszaniem jest tak, że jeśli obiekt, na który piesa szczeka nie wchodzi z Nią w interakcje, to można opanować wrzask. Gorzej, jeśli ktoś np. chciałby okazać się poskramiaczem i chciał głaskać. Wtedy jest trudniej uciszyć, bo sunia jest pewna, że ten ktoś zaraz zechce Ją ukraść ;) Ale stopniowo przyzwyczaja się do nowych sytuacji...
A w nocy raczej nie hałasuje. Śpi jak suseł po dziennych atrakcjach.

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rose napisał(a):
Tak mamy 1100 zł ;)

To Asiu kiedy wpłacamy?

Kurczę i nie zadzwoniłam dzisiaj, bo mieliśmy gości i zapomniałam. :oops:
Chcę potwierdzić dane, żeby nie było pomyłki i zapytam o możliwość obejrzenia ośrodka i domków w środku. :cool3:

Mysia_ napisał(a):
no to super :)
Jak myślicie są jakieś szanse na wynajęcie całego ośrodka?

rose napisał(a):
Hmm trudno powiedzieć.. na razie mamy zapełnione 3 domki Tyszanie zajmą czwarty, a w całym ośrodku jest ich bodajże 11.. Wątpię czy nam się uda:shake: No chyba, że do marca się jeszcze ludzie podopisują..;)

No zobaczymy, do marca jeszcze trochę czasu. ;)

rose napisał(a):
A właśnie sprawa się wyjaśniła to Agnisia wpłaciła tą zaliczkę za 3 osoby, Kara dostała od niej wiadomość, że w czwartek płaciła za 3 osoby;) Zróżówmy ją:eviltong:

A to zaraz zaróżowię Agnisię. :p

Arlene napisał(a):
Hmm, no to czas na moje wątpliwości ;)
Jestem z ekipy Tyszan, jak to określiła Mada :) Moja psiczka to kundliczka, cztery lata, jak już kogoś pozna i polubi, to tylko głaskać i miziać... tylko zanim tego kogoś pozna, to robi niezły ambaras. Nie lubi obcych - nie wie, jakie mają zamiary. Jest malutka, a broni mnie swoim donośnym "hau, hau, hau" niestrudzenie...
I tu jest moje pytanie: czy taka mała hałaśnica byłaby zaakceptowana przez Drogich Dogomaniaków? :cool3: Bo ja już nie mam pojęcia, czy u nas ze zlotu coś będzie, przy Jej decybelach.

KaRa_ napisał(a):
A umiesz ją uciszyć?
W tamtym roku mieliśmy paru szczekaczy,że aż to się stawało denerwujące że 7 godzina psy ujadają bo słyszą jakiś szelest:roll:I spać było trudno, no i ośrodku tez za bardzo tego nie tolerowali;)

Mam nadzieję, że potrafisz ją uspokoić? ;)
A zresztą najwyżej będzie Wam szczekała w domku. :eviltong: :evil_lol:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Kurczę i nie zadzwoniłam dzisiaj, bo mieliśmy gości i zapomniałam. :oops:
Chę potwierdzic dane, żeby nie było pomyłki i zapytam o możliwość obejrzenia ośrodka i domków w środku. :cool3:

Pojedziemy, zobaczymy, ładnie się uśmiechniemy i może jeszcze jakąś zniżkę dostaniemy:razz:

Posted

rose napisał(a):
Pojedziemy, zobaczymy, ładnie się uśmiechniemy i może jeszcze jakąś zniżkę dostaniemy:razz:

Czipsową trzeba zabrać, ona się nadaje do negocjacji. :cool3: :evil_lol:

Na razie zaliczkę wpłaciło 20 osób (włącznie z TZ i osobami towarzyszącymi). :p

Posted

Czipsową trzeba zabrać, ona się nadaje do negocjacji. :cool3: :evil_lol:

Na razie zaliczkę wpłaciło 20 osób (włącznie z TZ i osobami towarzyszącymi). :p

Ale Kara też jest dobra:evil_lol: wywalczyła swoje 2zł za bułeczkę w Sphinx'ie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

I Ty się jeszcze pytasz? :-o
Pamiętasz niebieskie subaru? :cool3:

Ale Agata nic nie musiała robić:eviltong: Wystarczyło spojrzenie i już był jej:evil_lol:

Posted

To mogłaby tak samo spojrzeć na tamtą panią z ośrodka. :rolleyes: :cool3: :lol:

Nie wiem czy na panią by spojrzenie podziałało:D A nie będzie tam przypadkiem jakiegoś Pana:eviltong: Pani przecież męża musi mieć, albo co lepsze syna!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kanzaj napisał(a):
Dzięki za info! Tylko, że całego mojego zwierzyńca to ja nijak nie dałabym rady zabrać :shake:....

Tzn.? Ile liczy ów zwierzyniec?:eviltong: Zawsze możesz zabrać kogoś do pomocy;)