Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
No właśnie, kto w tytule wpłaty podpisał się jako Tosca? :roll:
Przyznawać się. :cool3:
Bo na Dogo nawet nie ma takiego użytkownika. :roll:

hehe... to pewnie chodzi o moja Tosce :evil_lol: moj tata musial tak podpisac wysylajac kwote :eviltong: nie wiedzialam ;)

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baffi2 napisał(a):
A jeśli ktoś by się namyślił po 28. to mógłby jechać? :cool3:

/ ja jutro wpłacę zaliczkę :D /

po 28 to ewentualnie pod namiot lub na dostawkę jeśli będzie taka możliwość..

A co do zaliczek to przed wysłaniem dobrze się zastanówcie czy na pewno chcecie jechać.. a nie, że ktoś sie wycofuje i muszę kasę odsyłać.. marnujecie mój cenny czas i 50gr za każdy przelew:eviltong:

Posted

Rose- to na pierwszej stronie- REKLAMACJI NIE PRZYJMUJEMY=PIENIEDZY NIE ODDAJEMY:diabloti:

mysle, ze kazdy powinien sie z tym liczyc... tak to jest z zaliczkami ;)

Posted

[quote name='goldenka245']Rose- to na pierwszej stronie- REKLAMACJI NIE PRZYJMUJEMY=PIENIEDZY NIE ODDAJEMY:diabloti:
No niestety, ale trochę się spóźniłyście...
Trzeba było napisać o tym PRZED rozpoczęciem zbierania pieniędzy.
Ci, którzy już wpłacili zaliczkę, mogą legalnie domagać się ich zwrotu w razie gdyby zrezygnowali z przyjazdu.

Złożyłyście ofertę - ludzie się z nią zapoznali, zaakaceptowali i wpłacili peniądze, godząc się na wasze warunki i nie było tam mowy o tym, że możecie pieniędzy nie zwrócić.

Posted

orzech napisał(a):
nie bylo tez mowy o tym, ze pieniadze ktos zwraca... zaliczka wlasnie jest po to, zeby ktos rezygnujac nie zostawil organizatora na lodzie ;)

czyli organizator zatrzymuje te pieniądze dla siebie? ;)

no bo coś MUSI zrobić z tymi pieniędzmi. :lol:

Posted

organizator musi wplacic ta zaliczke do osrodka z tego co sie orientuje...
btw a jak ktos zrezygnuje przed samym zlotem... to kto bedzie placil za jego miejsce w domku?

Posted

Pagaj napisał(a):
czyli organizator zatrzymuje te pieniądze dla siebie? ;)

no bo coś MUSI zrobić z tymi pieniędzmi. :lol:

Nie bierze dla siebie tylko opłaca miejsce które było dla danej osoby "zaklepane" przez wpłacenie zaliczki i w tym momencie ma mniejsze straty.. bo czy osoba pojedzie czy nie to i tak za cały pobyt trzeba zapłacić..

Posted

aaaa... to wszystko jasne, ale napisane nigdzie nie było :p

a jeśli ktoś zrezygnuje i ja przyjadę na jego miejsce, to rozumiem, że skoro jemu przepada, to ja mam część opłaty gratis? :p

Posted

ja chętnie się zapiszę i ile to dokładnie by wyszło razem z psem i z energią za cały zlot???Bo bardzo chętnie się wybiorę tylko nie wiem z kim mam być w domku:) i czy by mi ktoś pomógł z psiakiem jakbym go wzięła <labradorkę>,bo najbardziej przyjazna:D i kochana...czekam na szybką odpowiedź

Posted

patrycja_joko napisał(a):
ja chętnie się zapiszę i ile to dokładnie by wyszło razem z psem i z energią za cały zlot???Bo bardzo chętnie się wybiorę tylko nie wiem z kim mam być w domku:) i czy by mi ktoś pomógł z psiakiem jakbym go wzięła <labradorkę>,bo najbardziej przyjazna:D i kochana...czekam na szybką odpowiedź

180zł człowiek , 30zł pies energia nie wiadomo gdyż nie wiemy ile jej wykorzysta.
Tylko jesli chesz jechać na zlot to musisz prędko zaliczkę wpłacić

Posted

180 nocleg za cały pobyt + 35 zł za psa a za energie to tyle ile jej zużyjesz:eviltong: a jeśli chodzi o miejsce w domku to z tym pewnie nie będzie problemu i ktoś Cię chętnie przygarnie;)

Posted

Pagaj napisał(a):
aaaa... to wszystko jasne, ale napisane nigdzie nie było :p

a jeśli ktoś zrezygnuje i ja przyjadę na jego miejsce, to rozumiem, że skoro jemu przepada, to ja mam część opłaty gratis? :p

No jakby nie patrzeć tak;)

Posted

rose napisał(a):
No jakby nie patrzeć tak;)

aaaaa....
TO JA REZERWUJĘ PIERWSZE ZWOLNIONE MIEJSCE!! :multi:
NAJLEPIEJ OPŁACONE W CAŁOŚCI.... :lol::lol::lol:

Posted

dobra muszę się sprężyć,tylko takie pytanie czy pomógłby mi ktoś z psem jakbym go wzięła?

A na czym ta pomoc polega?
Czy pies jest łagodny do ludzi i psów?? bo to warunek by jechać z psem

Posted

Pagaj napisał(a):
aaaaa....
TO JA REZERWUJĘ PIERWSZE ZWOLNIONE MIEJSCE!! :multi:
NAJLEPIEJ OPŁACONE W CAŁOŚCI.... :lol::lol::lol:

Być może to ja to miejsce zwolnię:eviltong: choć do marca wpłacę całość to to czy pojadę na zlot jeszcze nie jest pewne:roll:

Posted

oczywiście mój labek to łagodny szczeniol,a pomoc taka ogólna w razie co przypilnować jakbym musiała wyjść do mycia czy tam toalety:)

Aaa no to z tym problemu nie bedzie;) na pewno ktoś pomoże;)