Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18 napisał(a):
Diabełkowa-Mamusia cię puści?Bo już 2 raz się zapisujesz :PZa pierwszym coś niewyszło

pierwszy raz sie nie zapisalam jak juz chcesz cos gadac to najpierw sprawdz a poza tym chu ci do tego olus :evil_lol: wreszcie cie poznam bo tak jakos sie mnie chyba obawiasz bo jak przychodzi co do czego to masz jakies wykrety:evil_lol:

Posted

Ja powiem tak najlepiej już teraz osoby niepełnoletnie, od których decyzja zależy od rodziców niech już teraz się pytają a jak będą wiedziały na 100% to niech się zapisują, a nie że Asia zapisuje mnóstwo osób a na zlot nawet 1/2 z tego nie pojedzie bo jednak rodzice nie pozwolili, inaczej jest sprawą urlopów bo to już wyższa szkoła jazdy;)Sama też będę musiała sobie urlop wtedy załatwić:evil_lol:

Posted

Nie bo już osoby z tamtych okolic miały szanse mieć blisko, teraz trzeba dać innym...nie można być egoistą i wszystko mieć pod ręką:evil_lol: Ja w tamtym roku 6h jechałam na zlot wiec to nic trudnego. Wiec prosimy nie marudzić

Posted

smallpati napisał(a):
ojoj nie marudzilabym gdybym miala prawojazdy :D
Ja jeszcze nie bylam zalogowana na dogo jak byl zlot kolo mnie :(
i musze przyznac ze jestem egoistka :P

A co myślisz,że na zloty jeżdżą osoby tylko co mają prawko? Ja jechałam pociągiem z przesiadkami z psem wiec jeśli sie chce to się potrafi, a nie marudzić,że za daleko bo tak jest najłatwiej;). Są pociągi,PKSy, można się z kimś zabrać z okolicy jeśli komuś zależy to się postara i pojedzie;)

Posted

Diabełkowa nie rozśmieszaj mnie 18 nic ci nie daje.Jak ci nie pozwola to i tak nie pojedziesz hahaha.Po za tym nie obawiam się ciebie :)
Rinuś-dawno i nieprawda heheh:P
Kara ma rację osoby nie mające zgody rodziców nawet po 18 niech się nie zapisują i nie robą zamętu.
A niewiem czy wiecie wpadliśmu z Asią na wspaniały pomysł ,że kwote za domek wpłacac bedzie się z góry.Nie żadne zaliczki.Bo potem domek stał pusty ,bo kilka osób zachorowało na grypę(widmo chyba).A tak wpłacasz całość i nawet jak nieprzyjedziesz to inni nie bd mieli z tego tytułu kłopotów.

Posted

Ja też jestem za żeby kwoty były płacone z góry bo nie chcemy dopłacać za innych tak jak mieliśmy w tamtym roku.
W tym roku zlot będzię perfekcyjnie zorganizowany :D

Posted

No Kara jak miło ,ze się ze mną zgadzasz.Ale nic w tym dziwnego ludzie naszego pokroju(arystokracja) zawsze mają podobne zdanie na takie burzliwe tematy ,których plebs nie pojmuje

Posted

[quote name='diabelkowa']jedz i nie marudz ^^
hehe ale ja lubie sobie pomarudzic:eviltong:
[quote name='monita']Niki-lidka chyba, że zorganizujemy mini-zlot w okolicach Krakowa :diabloti:
hmm:cool3:
[quote name='olekg18']
A niewiem czy wiecie wpadliśmu z Asią na wspaniały pomysł ,że kwote za domek wpłacac bedzie się z góry.Nie żadne zaliczki.Bo potem domek stał pusty ,bo kilka osób zachorowało na grypę(widmo chyba).A tak wpłacasz całość i nawet jak nieprzyjedziesz to inni nie bd mieli z tego tytułu kłopotów.
dokladnie...ja nie wiem jak bylo na poprzednich ale to sie wydaje najlepsze wyjscie-zabezpieczenie:diabloti:
[quote name='KaRa_']Ja też jestem za żeby kwoty były płacone z góry bo nie chcemy dopłacać za innych tak jak mieliśmy w tamtym roku.
W tym roku zlot będzię perfekcyjnie zorganizowany :D
no zobaczymy jaki on bedzie perfekcujny:diabloti:

Posted

Trzeba troszkę zmienić zasady organizachi zlotu i bedzie perfekcyjny czyli:
Po pierwsze płacone z góry za domki
Po dugie osoby w namiotach płacą aby organizator nie miał przechlapane
Po trzecie sprzatamy po psach i nie robimy scen,że to nie nas pies zrobił kupe a inni mają ochrzan i Olek sprząta po innych psach
Po czwarte deklaracje rodziców o zgodze przyjazdu osób nielnoletnich:evil_lol::evil_lol::evil_lol: