Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora napisał(a):
To moze z Jozefowa wzieta oni tam chyba chipuja.

czy udalo sie wyjasnic czy ten czip nie jest z Jozefowa?
jakie wiesci ze stajni? czy przekazalas ze jest domek tymczasowy we wroclawiu dla Luny?

Posted

Nikt sie nie zglosil....
Nie znaja tego nr czipa ani w Jozefowie ani w lecznicy na Strzeleckiego, troche to stanelo w martwym punkcie. Nie widzialam suni od kilku dni bo jezdze wiczorami do stajni a wtedy juz kierowniczki nie ma (pies nie mieszka w stajni tylko w mieszkaniu kierowniczki) i sie mijamy.
Jezeli ma jechac do Wrocka to jakis transport trzeba zalatwic
A moze ktos z Wawy moze zapewnic DT, ja tez moge ja wziac na DT ale tylko do 25 sierpnia bo wyjezdzam na tydzien. Mam teraz psa na tymczasie ale ona toleruje inne psiaki

Posted

siemionka napisał(a):
(...)Jezeli ma jechac do Wrocka to jakis transport trzeba zalatwic (...)

Załóż jej wątek na transportowym, a może jest tam już jakaś podobna opcja kierunku i dałoby się połączyć transporty?

Posted

siemionka napisał(a):
Bokserka ma juz nowy dom, zamieszkala w domu z ogrodem, kotem i krolikiem :multi:

Yeyku!!! :multi: Zmieniaj piorunem Siemionko tytuł żeby niczego nie zapeszyć !!!

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']o jak cudownie :) narescie jakaś dobra wiadomość:multi::multi::multi:

Kamila_s a widziałaś tą bidę - jak się domek u Ciebie zwolnił :oops:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117868

Rudzia ja Ci pwoem,ze ten tymczas to u mojej mamy...jak zobaczylam boksie to ryczalam jej do sluchawki az musiala sie zgodzic bo tak jak ja kocha zwierzeta...

mowila mi,ze jakby co to moze wzic na tymczas jakiegos malego kundelka bo ona biedna juz tez wiekowa i nie moze miec ani duzego pieska ani tez takiego wymagajacego szczegolnej opieki:-(no i musi ten piesek lubiec koty bo ma tez kota....:-(
ochydnie si czuje tak pisac...:-(

Posted

Kamila_s napisał(a):
ooooooooo cudownie:multi::multi::multi:
no to lece dzwonic do mamy,mowic,ze boskiunka ma juz domek staly:loveu::loveu:

a moze moze udaloby sie Mame namowic na Kruffke malutka spiaca na przystanku autobusowym w Lubinie na kupce lisci?

transport z Lubina bysmy zalatwili? co ty na to?
Sunia ma ok 8 miesiecy szukamy DT by ja doprowadzic do blyszczacej siersci by odrobaczyc, zaszczepic moze i wysterylizowac..jakies bazarki ogloszenia i Kruffke wydac w dobre ręce

to by bylo takie zadanie moze nie za trudne dla Twojej mamy
Czy moze wychodzic na spacer czy raczej jest unieruchomiona
na ktorym pietrze mieszka..by jej nie bylo za trudno

napisz co o tym myslisz a ja zaraz wkleje link do watku o Kruffce z Lubina
sa tam fotki maluszki

Posted

Kamila_s napisał(a):
Rudzia ja Ci pwoem,ze ten tymczas to u mojej mamy...jak zobaczylam boksie to ryczalam jej do sluchawki az musiala sie zgodzic bo tak jak ja kocha zwierzeta...

mowila mi,ze jakby co to moze wzic na tymczas jakiegos malego kundelka bo ona biedna juz tez wiekowa i nie moze miec ani duzego pieska ani tez takiego wymagajacego szczegolnej opieki:-(no i musi ten piesek lubiec koty bo ma tez kota....:-(
ochydnie si czuje tak pisac...:-(

a co w tym Kochana takiego żeby czuć się ochydnie , takie zycie niestety a Twojej Mamie ukłony się należą że chce pomóc jakiejś bidzie , trudno wciskać Jej wymagającego opieki dużego psa , a maluchów potrzebujących domu jest cała masa więc na pewno Mamę się uszczęśliwi jakimś małym kudłaczem :) :evil_lol:

Posted

siemionka napisał(a):
Bokserka ma juz nowy dom, zamieszkala w domu z ogrodem, kotem i krolikiem :multi:

czyz moze byc wspanialsza wiadomosc od tej! :cunao:
boksia ma nowy dom pelen przyjaciol na dodatek z ogrodem:crazyeye:

:laola:

:loveu: siemionko ! :loveu: przede wszystkim podziękowania dla Ciebie

za ten wątek i wrażliwość, za cierpliwość w poszukiwaniu właścicieli i nowego domu, za nieprzespane godziny, za dociekliwość
za wytrwalość i dostarczenie nam tej radosnej nowiny!

:calus: od nas wszystkich !

:bigcool:tra la la la la jakiż piękny koniec dnia!

Posted

Boksia poszla do pracownika naszej uczelni (SGGW)
wiec jest duza szansa ze jeszcze ja spotkam- na naszym wydziale pelno psow sie zawsze kreci, wykladowcy przychodza ze swoimi, studenci tez i nikt nie ma o to pretensji, ja tez nie raz przyprowadzalam jakis "tymczas", w koncu to wydzial nauk o zwierzetach :evil_lol:
A to ze boksia ma nowy dom to jestem przeszczesliwa!!!!

Posted

pixie napisał(a):
a moze moze udaloby sie Mame namowic na Kruffke malutka spiaca na przystanku autobusowym w Lubinie na kupce lisci?

transport z Lubina bysmy zalatwili? co ty na to?
Sunia ma ok 8 miesiecy szukamy DT by ja doprowadzic do blyszczacej siersci by odrobaczyc, zaszczepic moze i wysterylizowac..jakies bazarki ogloszenia i Kruffke wydac w dobre ręce

to by bylo takie zadanie moze nie za trudne dla Twojej mamy
Czy moze wychodzic na spacer czy raczej jest unieruchomiona
na ktorym pietrze mieszka..by jej nie bylo za trudno

napisz co o tym myslisz a ja zaraz wkleje link do watku o Kruffce z Lubina
sa tam fotki maluszki

Pixie wklej ten link....przesle go mojej mamie....
juz Ci pisze..ona mieszka na 11stym pitzre w bloku...ale jest winda:evil_lol:
mieszkanie jest okolo60m..takze nie jest az taka dziupla....
jedynie to to,ze moja mama starsznie kocha kotka,z ktorym mieszka i to musialby byc piske przez to lagodny i nieduzy..o moja mama to tez taka drobinica i po 60tce:-)
jak jej pokazalam bokserke to mi powiedziala..o Boze..ona ma taka wielka buzie,ze pozre zaraz mojego Emilka:evil_lol:haha
ale potem ja udobruchalam i sie zgodzila....

przeslij mi ten link Kuffki