Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak wyslalam jej sms, odpisala ze to chyba jest weterynaryjny, ale dzis tego nie sprawdzi na pewno, dopiero w poniedzialek, powiedziala ze trzeba sprawdzic w izbie lecznictwa- ale tam byl ten nr sprawdzany

Posted

Kamila_s napisał(a):
Dziewczyny ja pisze szybko!!!
Jezeli nie znajdziemy cos porzadnego..ja deklaruje dom tymczasowy we Wroclawiu!!!!!!!!!!!potem bedziemy szukac dalej,ale nie damy jej uspic!!!

Weźcie również i pod uwagę tę deklarację. Może być jak doraźne zbawienie.

Posted

no ale do jakiejs bazy nalezy! ilez tych baz jest w Polsce ?
ta to sie zrobil balagan! czipujemy psy, placimy pieniadze by byly bezpieczniejsze, gdy sie zgubia - wiec wlasciciel o to zadbal, tak jak i sunia jest zadbana, i teraz nie mozna odnalezc tego, co mialo ja ratowac od stresu, od schronu etc, co mialo wrocic do domu od razu!

to jakis obłęd!
no to moze inaczej..moze z tym numerem udac sie lub zadzwonic na Strzeleckiego /to tuz przy SGGW/i spytac od jakich cyfr czy tez ile cyfr maja numery weterynaryjne....bo z bazy moze sprawdzic tylko weterynarz o ile pamietam

Posted

Matko jedyna!
Czy jak w Polsce ktoś coś zrobi to zawsze z tego wychodzi bałagan?:angryy:
Faktycznie,to po co te chipy-dla utrudnienia chyba!:evil_lol:

Posted

Ten mikroczip został wyprodukowany przez Destron. Destron nie wspiera żadnej bazy w Polsce, hi. Jak właściciel lub wetrerynarz nie zgłosił. to szukaj wiatru w polu...:angryy:

Posted

no ale gdzies to trafia, czy tylko kasa do kieszeni weterynarza i do destronu a pies lata z czyms co moze sobie ...hmmm nie powiem juz dalej...

toz to jawne oszukanstwo i nabieranie ludzi w butelke!
moze mozna jednak zadzwonic na strzeleckiego i spytac moze jest na dyzurze pogorzelska lub sciskalska lub dr adam...powiedza moze czy to ta baza cz inna i moze jakies wyjscie z tej sytuacji znajda
jak rozumiem jak by sie uprzec no to:
1/ jesli destron sprzedaje te czipy to pewnym wetom
2/ czyli powinien miec jak hurtownia spis lecznic ktorym sprzedano te ich czipy
od jak dawna prowadza ten proceder
i dlaczego jest to tak sobie bezprawnie robione bo do niczego nie sluzy a obroza z brylantami nie jest przecie...i do ozdoby nie potrzebne
3/ jakby sie czlowiek uparl...hmmm to moze by przez te adresy wetow..hmm z calej polski!!!!katastrofa! mozna by dotrzec do kogo trafily te a nie inne czipy!

no nie to juz nie nic ariadny to klebowisko !

sprobujcie zadzwonic z tym numerem na Strzeleckiego jesli nie macie numeru podam
nie mam stacjonarnego a ko0morke na ostatnich kredytach

Posted

numer lecznicy na Strzeleckiego
022 644 95 41

jesli bedzie Pogorzelska lub Sciskalska lub Dejnarowicz lub dr Adam hmm zapomnialam nazwiska, a moze Cyganska Monika juz po urlopie macierzynskim wrocila mozesz powiedziec jesli nie bardzo beda chcieli poradzic jak odnalezc te baze...czy co zrobic z tym fantem, ze to wielka prosba od Klopsi i Bombla i Superka i Filutka *, Figi i Ksiezniczki czyli calej naszej psiej sfory

Posted

pixie muszę Cię zmartwić. Jak wet nie ma swojej bazy danych to niestety może mieć pozwolenie na chipowanie psów. A ten chip i tak niewiele daje, bo nie zostaje wpisany do choćby jednej bazy!:shake: A co gorsze- nie zawsze informują o tym właścicieli psów, których zachipował!:angryy:

Dlatego też pierwsze co, to trzeba chipować psy i od razu zgłaszać do Urzędu Gminy lub do bazy najbliższych schronisk- zawsze to coś. A tak to szukaj wiatru w polu!

Posted

straszny ten szantaż :(

roześle namiary na boksie do ludzi którzy byli zainteresowani Luną ,
Kometa jeśli byłaby możliwa sterylka byłoby super, mam namiary na pania która nie zgadzała się na sterylizację bo bała się zabiegu , a ma w domu boksera psa, a chciała drugiego boksera , zaraz do niej napiszę .

śliczna ta sunia :)

Posted

[quote name='Kamila_s']ja mowilam,ze deklaruje tymczas dla boksi we Wroclawiu...:p
O! No właśnie!;) Super- dziękuję!

p.s. Czy w przyszłości można liczyć na Twoje DT w sprawie bokserków z wrocławskiego schronu??:cool3:

Posted

[quote name='Kamila_s']Koperek jakich bokserkow z wroclawskiego schronu??:cool1:
No jak "jakich"?? Takich porzuconych i oddanych!:roll: Napisałam w przyszłości!, bo na razie takowych nie ma, na całe szczęście!;)

Posted

mysle,ze bedzie mozna cos wykombinowac:diabloti:
dostalam info.o sunce dzisiaj i po prostu nie wyobrazam sobie,ze moznaby bylo ja uspic...we Wroclawiu mieszka moja mama z kotem:-)
ale w razie takich extremalnych przypadkow bym ja ublagala..ona kocha zwierzeta jak ja;)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']do kogo podawać ewentualny kontakt w sprawie tej suni ?
nie czytałam całego watku - jest podany jakiś telefon kontaktowy ?

to sa maile do osoby ktora znalazla suczke: leleki@wp.pl i lmasko@gmail.com
Nie chce podawac nr tel na ogolnym, mozna dzwonic do mnie :600911768, i jezeli bedzie jakas konkretna propozycja to udziele wiecej info i umowie spotkanie lub podam nr osoby u ktorej bokserka przebywa