grallinka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No to już prawie wszystko wiem. O ile każdy się zgadza sunia pojedzie do nas już niedługo :loveu: Jakieś umowy, wizyty przedadopcyjne mile widziane. Ze swojej strony mogę zapewnić,że sunia zostanie wysterylizowana po pierwszej cieczce, bo nie przepadamy za suńkami...cieczkami itp. Nasz Grall jest wykastrowany, ze względu na problemy z hmm.. 'emocjami", więc wszelki szczeniaczki nam nie grożą hehe hm..Może napiszę coś o przyszłym domku suni. Będzie mieszkać w 3 pokojowym mieszkaniu w bloku ze mną,mężem i Grallem. Podaje link do tematu o grallu itp http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33022 Aktualnie mamy tylko Gralla, bo Rokuś został u eks chłopaka jakiś czas temu z racji,że byli bardziej zżyci- agility frisbee i wszelkie inne zabawo-sporty. Hmm co jeszcze...Jak coś chcecie wiedzieć to pytajcie :evil_lol: Pozostaje jeszcze transport Suni do Bialegostoku..ale w następny weekend jest wystawa,więc myślę,że nie będzie problemu..napewno ktoś z wawy się wybiera. Albo my przejedziemy się do wawki. Zobaczymy. Quote
grallinka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No to ładnie...Teraz już zupełnie nie wiemy co robić, bo wynaleźliśmy całkiem przypadkiem inne ogłoszenie o piesku...też z dogomanii.. http://gaj.schronisko.net/adopcja16644-0.html Czy mógłby ktoś pomóc nam wybrać cokolwiek...byliśmy już w 100% zdecydownai na tą sunię ale ten killer w 100% odpowiada rozmiarom i płci... o ludzie... dlaczego tak ciężko sie zdecydować...tyle bied psich.. jak wziać je wszystkie :-( Quote
grallinka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No dobra, ktoś musiał podjąć męską decyzję..wybraliśmy tego malucha ze zdjęcia...po burzliwej dyskusji doszliśmy do wniosku,że weźmiemy tego malucha z racji,że taki był nasz pierwszy plan,że ma być mały i samiec. Przepraszamy za zamieszanie, ale wiadomo,że dużo tych bid jest i każdej by się chciało dac domek...Już ze schroniskiem pod Poznaniem wszystko obgadane i lada dzień maluch u nas zawita. ale mi ulżyło... w końcu wybraliśmy na amen i doprowadziliśmy tą sprawę do końca. Suni napewno się poszczęści w życiu, bo taki słodziak,że hej i spore zainteresowanie nią jest. jeszcze raz przepraszamy za zamiesznie...z resztą nie pierwsze.. Ale dobrze,że już po wszystkim. Quote
qeram Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No cóż, trudno, szukamy dalej najlepszego domku dla przemiłej, uszatej małej suni Tosi. Quote
siekowa Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Dzwoniłam do p.Urszuli z Warszawy nadal są zainteresowani sunią. Agusiazet proszę o maila tej Pani :) Quote
agusiazet Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Jeśli to o tą Panią chodziło: Jestesmy zainteresowani pieskiem,niestety numer telefonu nieodpowiada.Prosimy o kontakt telefoniczny 841 08 44 Urszula. urszula277@wp.pl Quote
qeram Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Jutro jestem umówiony w sprawie adopcji Tosi . Jak wszystko będzie OK to Tosia będzie miała domek:lol: Quote
zulugula Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Błagam, jeśli macie jakieś kontakty na takie maluszki, to wyślijcie tam parę fotek z tego wątku. 25/08 ma być transport do Warszawy. Szukamy domków, bo w Mielcu nie maja na nie najmniejszych szans. Zdjęcia zaczynaja się od str. 184 i ciągną przez parę kolejnych stron. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34939&page=184 Quote
qeram Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Tosia już w nowym domu na warszawskim mokotowie:lol: Quote
siekowa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Super, że się udało! :multi: qeram bardzo dziękuję za wszystko :) Quote
agusiazet Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 A na Allegro ktoś zalicytował w aukcji suczki!!! Muszę go wykasować! Gratulacje! Quote
siekowa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 agusiazet przepraszam za to, że zapomniałam podziękować również Tobie za allegro dzięki któremu znalazła dom :) dzięki! Quote
zulugula Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A macie jeszcze jakiś fajny domek dla małej suczki pinczerka? Jutro zabieram ze schronu do Warszawy takie cudo: Quote
zulugula Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 no co z tą suńka? Są jakieś foty z nowego domku? Quote
qeram Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 zulugula napisał(a):no co z tą suńka? Są jakieś foty z nowego domku? Będą jak pojadę na wizytę po adopcyjną i zrobię. teraz mam mało czasu w związku z akcją w Krężelu Quote
Recommended Posts