Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to już prawie wszystko wiem. O ile każdy się zgadza sunia pojedzie do nas już niedługo :loveu: Jakieś umowy, wizyty przedadopcyjne mile widziane.
Ze swojej strony mogę zapewnić,że sunia zostanie wysterylizowana po pierwszej cieczce, bo nie przepadamy za suńkami...cieczkami itp. Nasz Grall jest wykastrowany, ze względu na problemy z hmm.. 'emocjami", więc wszelki szczeniaczki nam nie grożą hehe
hm..Może napiszę coś o przyszłym domku suni. Będzie mieszkać w 3 pokojowym mieszkaniu w bloku ze mną,mężem i Grallem.
Podaje link do tematu o grallu itp http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33022
Aktualnie mamy tylko Gralla, bo Rokuś został u eks chłopaka jakiś czas temu z racji,że byli bardziej zżyci- agility frisbee i wszelkie inne zabawo-sporty.
Hmm co jeszcze...Jak coś chcecie wiedzieć to pytajcie :evil_lol:
Pozostaje jeszcze transport Suni do Bialegostoku..ale w następny weekend jest wystawa,więc myślę,że nie będzie problemu..napewno ktoś z wawy się wybiera. Albo my przejedziemy się do wawki. Zobaczymy.

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ładnie...Teraz już zupełnie nie wiemy co robić, bo wynaleźliśmy całkiem przypadkiem inne ogłoszenie o piesku...też z dogomanii.. http://gaj.schronisko.net/adopcja16644-0.html
Czy mógłby ktoś pomóc nam wybrać cokolwiek...byliśmy już w 100% zdecydownai na tą sunię ale ten killer w 100% odpowiada rozmiarom i płci... o ludzie... dlaczego tak ciężko sie zdecydować...tyle bied psich.. jak wziać je wszystkie :-(

Posted

No dobra, ktoś musiał podjąć męską decyzję..wybraliśmy tego malucha ze zdjęcia...po burzliwej dyskusji doszliśmy do wniosku,że weźmiemy tego malucha z racji,że taki był nasz pierwszy plan,że ma być mały i samiec.
Przepraszamy za zamieszanie, ale wiadomo,że dużo tych bid jest i każdej by się chciało dac domek...Już ze schroniskiem pod Poznaniem wszystko obgadane i lada dzień maluch u nas zawita. ale mi ulżyło... w końcu wybraliśmy na amen i doprowadziliśmy tą sprawę do końca. Suni napewno się poszczęści w życiu, bo taki słodziak,że hej i spore zainteresowanie nią jest.
jeszcze raz przepraszamy za zamiesznie...z resztą nie pierwsze.. Ale dobrze,że już po wszystkim.

Posted

zulugula napisał(a):
no co z tą suńka? Są jakieś foty z nowego domku?

Będą jak pojadę na wizytę po adopcyjną i zrobię. teraz mam mało czasu w związku z akcją w Krężelu