Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tu tez wlepiaja mandaty za złe parkowanie ;)

w tym miescie jednak są ludzie (zwrócono mi uwagę, że na moich zdjęć to miasto wygląda jak miasto duchów, wiec zaczełam robić zdjęcia ludziom ;) )

Posted

i ja .. hmm chyba nie powinnam podpisywać, że to ja zrobiłam to zdjęcie ;) no nic poszło z automatu ;)

i odebrałam moją zabawkę ;)

niebieskie niebo!!! :)

Posted

luudzie

nie mogłam uwierzyć w takie niebo!!! trzeba było zrobić zdjęcie ;)

a po godzinach..

na chwile obecną to tyle ;)
następny będzie York, ale to już na nowej stronie

Posted

[quote name='Maks i Spark']Ogląda, oglądam........ piękny kraj
w każdym kraju znajdą się piękne miejsca...

[quote name='deer_1987']Ja sie chetnie dowiem jak taka funkcje co mama ci ustawila miec, podac ci jak bede wiedziec?
nie bardzo zrozumiałam o co chodzi :roll: filtr który zaciemnia rogi i zmienia troche kolory to wbudowany 'program' aparatu i nazywa się 'fotografia otworkowa'

[quote name='deer_1987']Widac ze duzo fotek przywieziesz w wyjazdu do domu! na pamiatke
dużo fotek, wspomnień, niezapomnianych chwil, doświadczeń, wiedzy, ciekawych znajomości..

[quote name='Asiaczek']Uffffff, podobają mi się foteczki, super się je ogląda.... Zupełnie inna architektura, niż np. w W-wie...
Czekam na York, bo smaka to mi narobiłaś:)

Pzdr.
Miło mi :) architektura taka hmm 'spokojna', klimatyczna dużo przyjemna dla oka niż 'nasze' blokowiska..

wiecie co gdyby nie Anata to chyba poważnie rozważałabym przeniesienie się tutaj..

no nic lecim z Yorkiem:

Posted

może odrobinę historii przy okazji..
katedra w Yorku jest największą średniowieczną katedrą w Anglii, natomiast sam York został odnaleziony przez Rzymian w 71 r. n.e.. tak więc to baaardzo stare miasto

Posted

i jeszcze my..

i po raz kolejny pan przed katedrą - swoją drogą ciekawe bo aparat wyłapywał jego twarz ;)

i wspaniały turysta robiący mu zdjęcia! facet był rewelacyjny - niestety najlepszej jego zdjęciowej pozycji nie udało mi się uchwycić - jedna noga do tyłu, ciało pochylone w kierunku aparatu ;)