Agappe Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 malutka waza przy wejściu ;) i wanienka już na zewnątrz i to by było tyle z Egipskiego Muzeum w Berlinie Quote
Agappe Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 mam jeszcze zdjęcia z muzeum historii Berlina (czy jakoś tak), ale światło tam było kijowe, więc i jakość zdjęć jest kijowa.. ale jako ciekawostkę przy zwiedzaniu tego muzeum byla mozliwość zwiedzania bunkra.. kilkadziesiąt lat temu wmawiano społeczeństwu, że to bunkier przeciwatomowy, żeby uspokoić mieszkańców, którzy żyli w ciągłym strachu przed atakiem nuklearnym.. ciekawe tylko dlaczego w jego wnętrzu można było rozmawiać przez telefon :evil_lol: prysznic przed wejściem Quote
Agappe Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 i to by było chyba na tyle z wycieczki po Berlinie :) dziękuję wytrwałym za uwagę ;) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Moje pytanie: a czyja to była głowa z tym odłamanym nosem...? Kicie, kiciunie.... i za to kocham Egipt:) Bunkier p/atomowy - dobre! Toaleta chyba nawet lepsza niż u nas w normalnym WC... No,ale to bunkier niemiecki. A to cos mówi:) pzdr. Quote
lady_m Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Bunkier przeciwatomowy - rewelka! :lol: Widać widziałam kiedy przybyć :cool3: Quote
bety Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Berlin2008/DSC001832.jpg Kosmitka jak się patrzy :) Pzdr Quote
Agappe Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Asiaczek']Moje pytanie: a czyja to była głowa z tym odłamanym nosem...? Kicie, kiciunie.... i za to kocham Egipt:) Bunkier p/atomowy - dobre! Toaleta chyba nawet lepsza niż u nas w normalnym WC... No,ale to bunkier niemiecki. A to cos mówi:) pzdr. głowa bez nosa to : "Berlin Green Head", datowane na ok 500 r p.n.e., ale kogo przedstawia chyba nie wiadomo :roll: Faktycznie kotków to mają tam dość dużo nawet teraz, niestety zdecydowana większość jest bezdomna :shake: [quote name='lady_m']Bunkier przeciwatomowy - rewelka! :lol: Widać widziałam kiedy przybyć :cool3: oo witam dawno niewiedzianą panią :)) [quote name='bety']http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Berlin2008/DSC001832.jpg Kosmitka jak się patrzy :) Pzdr ale jaka seksowna:evil_lol::evil_lol: Musze się z Wami podzielić niesamowitym wydarzeniem!! Moja kochana Anatka spedziła dziś ze mną całą noc - w sensie, że w łózku!!!!:multi::multi::multi: Powód - na zewnątrz mocno wiało, ale i tak jestem z Niej dumna :cool3::cool3: co prawda potem wyprowadziła tate na 1,5h spacer w deszczu i nie chciała wracać i poszła jeszcze się najeść "na mieście", a normalnie poranny spacerek to trwa ok 30-45min.. i tatuś oczywiście był mniej dumny z Anatki :mad: Quote
jamnicze Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Uwielbiam takie zdjęcia :) http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2010/maj/P5100228a.jpg Quote
Asiaczek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Agappe napisał(a): Musze się z Wami podzielić niesamowitym wydarzeniem!! Moja kochana Anatka spedziła dziś ze mną całą noc - w sensie, że w łózku!!!!:multi::multi::multi: Powód - na zewnątrz mocno wiało, ale i tak jestem z Niej dumna :cool3::cool3: co prawda potem wyprowadziła tate na 1,5h spacer w deszczu i nie chciała wracać i poszła jeszcze się najeść "na mieście", a normalnie poranny spacerek to trwa ok 30-45min.. i tatuś oczywiście był mniej dumny z Anatki :mad: Anata - the best! wie, gdzie jest bezpiecznie, wie, gdzie stołówka zewnętrzna i wie, kogo można zaprosić na półtoragodzinny spacerek poranny...:) pzdr. Quote
lady_m Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Agappe napisał(a): oo witam dawno niewiedzianą panią :)) Ale za to jak się teraz wszyscy cieszą na mój widok :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 A Agappe znowu gdzieś wcięło... chyba jej nie zalało...? pzdr. Quote
Taishi Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Marne szanse żeby Agappe zalało....to musiałby byc potop i 20 m fala ;) Daria jak zwykle- uczy się Quote
Agappe Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='jamnicze']Uwielbiam takie zdjęcia :) http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2010/maj/P5100228a.jpg ja też ;) [quote name='Asiaczek']Anata - the best! wie, gdzie jest bezpiecznie, wie, gdzie stołówka zewnętrzna i wie, kogo można zaprosić na półtoragodzinny spacerek poranny...:) pzdr. Tata ma nieco odmienne zdanie - swoją drogą grzmi, więc znowu obie siedzimy w moim łóżku ;p [quote name='lady_m']Ale za to jak się teraz wszyscy cieszą na mój widok :evil_lol: i mówisz,że Ty tu tak na dłużej a nie jednorazowo? ;) [quote name='Asiaczek']... ale mogło podmys skarpę... Pzdr. spokojnie w starorzeczu Wisły, które "pode mną" suchutko ;) nawet w garażu na poziomie -3 sucho :) a faktycznie żeby nas zalało to potrzebny by był potop, do 12 piętra kilka metrów jest ;) tak jak Marta napisała - ucze się, a w zasadzie próbuje, bo 2 dni temu mnie dopadła jakaś choroba i umieram :/ jutro egzamin.. a mi z nosa cieknie i nie moge się skupić.. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Rrrrrany, skoncentruj się! Nogi do miski z gorącą wodą, malinka + ciepła herbatka, jakąś polopirynkę/aspirynkę... że juz nie wspomnę o czosnku...:evil_lol: Nie możesz przedłużać studiów, bo bardzo nam Ciebie tutaj brakuje.... Pzdr. Quote
Agappe Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 czosnku? a co ja Dracula jestem? ;> wampira trzeba ze mne wypędzić? ;) - chociaż faktycznie mój tryb "dnia" zdecydowanie bardziej przypomina wampirzy niż ludzki ;) przedłużać? no dobrze obiecuje, ze trzeciego kierunku sobie nie wezmę ;) ale za to jak skończe zarządzanie (w tym roku) to na informatyce najprawdopodobniej sobie wezme dwie specjalizacje od października, więc wyjdzie na to samo czasowo albo i gorzej niż teraz.. jeszcze 1,5 roku studiowania.. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Nie gadaj głupot,tylko ucz się do jutrzejszego egzaminu! A za oknem trochę słońca, chyba jakaś przerwa w opadach, to bierz Anatę i jazad na spacerek... Dobrze Wam to zrobi:) Pzdr. Quote
lady_m Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Łojezu dziewucho, a po Ci taką kształconą być? :evil_lol: Ja kończę co mam na tapecie i koniec z nauką! :diabloti: Quote
jamnicze Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Agappe'] przedłużać? no dobrze obiecuje, ze trzeciego kierunku sobie nie wezmę ;) ale za to jak skończe zarządzanie (w tym roku) to na informatyce najprawdopodobniej sobie wezme dwie specjalizacje od października, więc wyjdzie na to samo czasowo albo i gorzej niż teraz.. jeszcze 1,5 roku studiowania..[/QUOTE] Nawiedzona kobieta :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ... i jaka wygodna... Jak się uczy, to nie musi pracowac;) pzdr. Quote
Agappe Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Nie gadaj głupot,tylko ucz się do jutrzejszego egzaminu! A za oknem trochę słońca, chyba jakaś przerwa w opadach, to bierz Anatę i jazad na spacerek... Dobrze Wam to zrobi:) Pzdr. no i zamast na egzamin wylądowałam u lekarza.. lady_m napisał(a):Łojezu dziewucho, a po Ci taką kształconą być? :evil_lol: Ja kończę co mam na tapecie i koniec z nauką! :diabloti: a żeby potem wybyć sobie do Nowej Zelandii ;) bo samym zarządzaniu to są tysiące ludzi.. ale ile znacie kobiet informatyków? ;) jamnicze napisał(a):Nawiedzona kobieta :evil_lol: ojtam ojtam ;) Asiaczek napisał(a):... i jaka wygodna... Jak się uczy, to nie musi pracowac;) pzdr. nie musi bo i nawet nie miałaby jak, a w zasadzie kiedy.. a swoją drogą chyba Cie dziś widziałam ok 13:40-50, ale nie było sie jak zatrzymać, a i chora i uczyć się trzeba i w butach na obcasie (które są mi raczej obce, ale czasami trzeba stopom przypomnieć o ich istnieniu ;) ) Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mogłaś mnie widziec, bo wędrowałam moją/naszą trasą... Pzdr. Quote
Agappe Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 mam gościa w domu na kilka dni - gość jest jak na razie bezimienny i docelowe jedzie na Litwę do naszych znajomych.. a oto i On ;) Młody się tak kręci, że ciężko mu jakieś sensowne zdjęcie zrobić.. sekundy w miejscu nie wysiedzi Quote
Agappe Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 zaciekawiona klatką Anatka.. A tak wygląda zazdrona o kanarka i wkurzona Anatka :evil_lol::evil_lol: zaniepokojona.. "ostrzegam Was!!!" :angryy::angryy: Quote
Recommended Posts