basia0607 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nic trudnego ,jest domek , jest pies ale Mati teraz daleko ! Quote
paros Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Mati ma 4 obserwatorów na allegro :roll: Quote
aganela Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Hop Mati!!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz::-(:-( Quote
BasiaD Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Malti, a cóż to wszyscy o Tobie zapomnieli?? Wracaj na 1 przypominać o sobie cioteczkom! Quote
Diegula Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Wysłałam meila do tej dziewczyny z fotkami Matiego;) i teraz czekam na jej odpowiedź. Jeszcze raz się spytam czy jeśli dziewczynie spodoba się Mati to czy obecni właściciele bez problemów oddadzą psa? Ile czasu on jest na tej wsi już? I jakiej on jest dokładnie wielkości?większy np od labradora? Quote
przyjaciel_koni Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Przepraszam - nie bardzo się wyrabiam z pisaniem... Oddadzą jeśli propozycja domu będzie pewna - tak mi powiedziano. Wielkość - raczej średni onek (labrador chyba wyższy nieco). Jednak zupełnie inna budowa - co widać na fotkach... W tym nowym miejscu jest chyba od trzech tygodni. Quote
BasiaD Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Malti wracaj na 1 przypominać o sobie cioteczkom.... Quote
przyjaciel_koni Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 On tak pilnie tego domu potrzebuje... Pomocy !!! Quote
BasiaD Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Cioteczki Malti bardzo prosi... To domowy piesio, nie przeżyje zimy na łańcuchu :placz: Quote
Diegula Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 przyjaciel koni dotarło do ciebie moje Pw? Quote
kalcia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 no to do gory! dobry piesek nie powinien byc na lancuchu!! Quote
przyjaciel_koni Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Naprawdę nie mam już siły... Nie daję rady. Nie wyrabiam się... Nie mam nawet kiedy pisać o tych wszystkich psiakach... Mati nadal na zimnie !!!! Quote
paros Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Mati ma 7 obserwatorów na allegro i nic :cool3: Quote
supergoga Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Czy dzwoniliście do Pani,doktórej numer podałam? Jakie efekty? Quote
supergoga Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Wymieniłam z p. Magdaleną kilka meili -jest gotowa dać kochający dom dla Matiego i zabrać go z łańcucha. Wysyłałam nr tel. do P.Magdy - tylko nie pamiętam komu - chyba do Przyjaciela Koni. Bardzo proszę - skontaktujcie się jak najprędzej i jeśli wszystko będzie uzgodnione - poszukamy transportu do Poznania. Jest coraz zimniej - niech on już tam nie siedzi. Quote
przyjaciel_koni Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Rozmawiałam z Panią Magdą. Jesteśmy jeszcze umówione na kolejną rozmowę jutro wieczorem. Muszę porozumieć się też z obecnym Opiekunem Matiego. Niestety trochę ta odległość jest porażająca... Mati jest w Chełmie Lubelskim... To ponad 400km od Poznania... Quote
BasiaD Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Cioteczki Malti przypomina o sobie... Już pora żeby nie był na łańcuchu...Co słychać u Niuńka??? Quote
BasiaD Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Malti wracaj na początek... Cioteczki co u Maltiego???? Quote
przyjaciel_koni Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Na dzień dzisiejszy info: Mati przebywa teraz (tak mi powiedziano) w zmienionych, lepszych warunkach. Podobno ma możliwość przebywania w domu, gdy jest zimno lub pada. No i w nocy. W związku z powyższym dotychczasowy opiekun stwierdził, że nie trzeba mu już szukać domu. Mocno mnie to zaskoczyło. Dopytywałam się kilkakrotnie, czy aby na 100% jest ten dom w porządku... Rozmawiałam na ten temat z Panią Magdą. Umówiłyśmy się, że czekamy jeszcze ten tydzień (obie mamy pewne obawy, co do stałości tej decyzji...). Wtedy zapytam kolejny raz... I jeśli nic u Matiego nie ulegnie zmianie - Pani Magda będzie poszukiwała innego psiaka... Quote
basia0607 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Myśle jakby tu sprawdzić gdzie przebywa Mati ? Quote
BasiaD Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Nie wiem , ja tam nie jestem do końca przekonana, że Malti ma teraz tak dobrze jak u swojego pierwszego opiekuna... A Wy cioteczki??? Kto ma jakieś info o tym wzorowym piesiu??? Czekamy na wieści i podnosimy do góry! Quote
Recommended Posts