haker11 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 A czy ktoś ma może jakieś informacje na temat pana Ostrowskiego? Na co zwraca uwagę, czy jest dentystą? Lubi psy szczuplejsze(typ sportowy) czy raczej ciężkie? Quote
betka-sp Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 haker11 z tego co słyszałam to p. Ostrowski bardzo dokładnie sprawdza i liczy wręcz zęby..jest podobno stomatologiem :angryy: wiec to pewnie skrzywienie zawodowe... /dlatego ja się do niego nie pcham :mad::mad::mad:/ i jak to mówią "wykorzystuje pełną skalę ocen" :razz: Quote
haker11 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 betka-sp to ładnie, to muszę się poważnie zastanowić czy jechać do Wrocławia czy nie!;) Kurczę chciałam jechać, ale żeby tylko sędzia ręki nie stracił:evil_lol:Dzięki za odpowiedź!:multi: Quote
miotła Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ta... Pan Ostrowski jest sędzią tzw. nieprzewidywalnym. Byłam świadkiem kiedy na jednej wystawie oceniał psy ( zaglądając do migdałków) i co zabawne pies z wadą zgryzu był przed psami bez tej wady. Znowy inny pies który na jednej wystawie u tego Pana miał wpis z jakimiś tam wadami na następnej w krótkim okresie czasu ten sam pies nie miała już tych wad ( zęby i łapy nie prostują się w ciągu m-ca):eviltong:. Rozumiem sędziów którzy mają jakiś tam ulubiony typ urody w danej rasie (kolor, sierść lub mase) ale znają sie na wzorcu danej rasy. U Pana Ostrowskiego nigdy nie wiadomo co i jak bo raz pies ma coś co on uzna za wadę a na drugi raz nie jest to wadą. Najzabawniejsze jak przyjrzymy się planom sędziowania to Pan Ostrowski jest bardzo aktywny na wielu wystawach... aby go uniknąć trzeba rezygnować z wielu wystaw lub jeździć na drugi koniec Polski:evil_lol: Quote
haker11 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 No a my juz po ocenie u tego pana. Z załą pewnością juz się do niego nie wybierzemy:angryy:Nie symatyczny,koszmarny dentysta. nawet nie zapyta czy może sam obejrzeć zeby tylko ni z tego ni zowego podchodzi do dorosłego samca i wkłada mu łapy do paszczy po same migdałki.:angryy: Jedna sunia niechciała pokazać mu zębów ale to nie przeszkadzało,żeby postawić ja na 1 miejscu. Innych dyskfalifikował gdy pies niechciał pokazać uzebienie(z czy się zgadzam,ale chyba brak konsekwęcji w działanu u tego pana.) Nigomy nie polecał ten człowiek to totalne nieporozumienie!:angryy: Quote
betka-sp Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 haker11 .... może brzydko to zabrzmi ale ...A NIE MÓWIŁAM :razz::razz::razz::razz::razz::razz: hihihi....mimo wszystko odważna jesteś..bo ja paru siędzów po prostu skreśliłam i żeby sie waliło-paliło nie zamierzam się do nich wybierać :mad::mad:no niestety ale jednym z nich jest p. Ostowski :mad: Quote
haker11 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='betka-sp']haker11 .... może brzydko to zabrzmi ale ...A NIE MÓWIŁAM :razz::razz::razz::razz::razz::razz: hihihi....mimo wszystko odważna jesteś..bo ja paru siędzów po prostu skreśliłam i żeby sie waliło-paliło nie zamierzam się do nich wybierać :mad::mad:no niestety ale jednym z nich jest p. Ostowski :mad: Ja moge tylko powiedzieć,że miałaś rację:thumbs: i napewno juz się do nie wybiorę!:chainsaw: Kurczę chciałam jechac do Leszna a tu co widzę, Ostrowski gr II mam nadzieje że nie moja rasa ale jeszcze nie ma podziału na rasy.:shake: Quote
betka-sp Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 haker11 napisał(a): Kurczę chciałam jechac do Leszna a tu co widzę, Ostrowski gr II mam nadzieje że nie moja rasa ale jeszcze nie ma podziału na rasy.:shake: No niestety.... a jak spojrzałam na międzynarodowe początkiem roku aż do Leszna...to wszedzie w naszej grupie królują Ostrowski z Gajewskim....no masakra :mad::mad::mad::mad::mad: cholera , nie ma już innych sędziów w tym kraju czy co????? :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
szachrajka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 równiez jestem po ocenie u tego pana, nie pojade juz do niego, nie doeyc ze ppcha łapy do gardła -dobra to juz wybacze to obniza oceny uwazam za pierdoły nam obnizył za jasnejsze oko-u czarnego doga nie ma tego jako wada we wzorcu, dostała suka bdb , pieknie sie pokazywała ale to nie wazne, innej suce natomiast nie przeszkadzało ze wila sie jak tasiemka przy pokazaniu zebów i nie chciała sie wystawic dostała wysoką ocene wedła mnie sedzia idealista i nierówny czytaj nieobiektywny ja do niego pojechałam ostatni raz :mad: Quote
Recommended Posts