Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neczka napisał(a):
Przeurocze pyszczysko :loveu::loveu::loveu:
Elmirko, wycałuj je ode mnie z każdej strony :loveu:

Dziekuję bardzo. Jutro przekażę buziaki od Ciebie :)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
czasami wydaje mi sie, ze chaperk to nie pies, tylko gryzoń jakowyś

Mój TZ mówi, że Chapek to ryjówka, więc coś musi w tym być:evil_lol:

Posted

tanitka napisał(a):
ryjówka? bo może to szare umaszczenie, oczka jak czarne koraliczki go upodabniają do myszy?:razz: dla mnie bomba!!:loveu:

A wiesz Tanitko, ze mozliwe. U nas każdy pies i jeden kot jest jakos przechrzczony ;) Jamniczka jest np. pieskiem preriowym:roll:, dwa rudzielce to Mietek i Miecia(pewnie za chwilę bedzie cos nowego), a kotka ma tez swoją ksywke, której nie mogę tu napisac, bo forum czytają osoby nieletnie, o słabych nerwach;) niekiedy, no i moderator nie byłby zadowolony tym, co by tu zobaczył:lol:

Nowa koleżanka Czapka.

Posted

gallegro napisał(a):
Najpierw zachowujesz daleko idącą powściągliwość, żeby za chwilę pokazać istną orgietkę :razz:. Gdzie Twoja konsekwencja? :cool3: ;).

E tam, wszystko pociachane. Jedyne co mogą miec, to kosmate mysli;)

Posted

elmira napisał(a):
(...)a kotka ma tez swoją ksywke, której nie mogę tu napisac, bo forum czytają osoby nieletnie, o słabych nerwach;) niekiedy, no i moderator nie byłby zadowolony tym, co by tu zobaczył:lol:(...)

Najpierw zachowujesz daleko idącą powściągliwość, żeby za chwilę pokazać istną orgietkę :razz:. Gdzie Twoja konsekwencja? :cool3: ;).

Posted

jaki on piekny ... oczy to nadal dwa czarne guziki od babcinego płaszcza z odległą historią ...

Cudownie wygląda :)
Zawsze miałam wielki sentyment do psów takich jak on :)

Posted

[quote name='tanitka']ryjówka? bo może to szare umaszczenie, oczka jak czarne koraliczki go upodabniają do myszy?:razz: dla mnie bomba!!:loveu:

dokładnie, jakis gryzoń :evil_lol:

[quote name='elmira']A wiesz Tanitko, ze mozliwe. U nas każdy pies i jeden kot jest jakos przechrzczony ;) Jamniczka jest np. pieskiem preriowym:roll:, dwa rudzielce to Mietek i Miecia(pewnie za chwilę bedzie cos nowego), a kotka ma tez swoją ksywke, której nie mogę tu napisac, bo forum czytają osoby nieletnie, o słabych nerwach;) niekiedy, no i moderator nie byłby zadowolony tym, co by tu zobaczył:lol:

kajko, mój aktualny ekstymczas :roll: też ma kilka ksywek, jedną nie do druku :diabloti:

[quote name='SZPiLKA23']Boski usmiech ;] a za plecami jaki bystrzak ;) :D

bystrzacha, ze hej :cool3:

Posted

[quote name='sleepingbyday']

1.kajko, mój aktualny ekstymczas :roll: też ma kilka ksywek, jedną nie do druku :diabloti:

2.bystrzacha, ze hej :cool3:

Ad.1 Czytałam o perypetiach Kajtka. Trzymam kciuki, że znajdzie stały dom. On jest mały świrus, co? Taki psi indywidualista.

Ad.2Oj zgadzam się, zgadzam:roll:

• 4 weeks later...
Posted

O kurczaczki, ale długo nic nie pisalismy.

Wszytsko ok i bez zmian, więc dlatego cisza. Chapus nie lubi czesania, ostatnio złapał mnie za reke, żebym sie od niego odczepiła ;)

Posted

No wiesz co, Chap, żeby tak hapsnać Pańcię:shake: A próbowałaś czesać taką rękawicą z gumowymi wypustkami albo gumowa nakładka na rękę z takimi kolcami? Mój Fidek bał się kiedyś szczotki, i w ogóle czesania jakiegokolwiek...Przyzwyczajałam tymi "głaskaczami" ...

Posted

ALMA2 napisał(a):
w duupince, malutkiej tłuściutkiej duupince:eviltong:.

Piękny jest Czaplinek.

:lol:

Pozdrawiamy serdecznie.

Czapek chyba nie polubi żadnego czesania. Jak zaczynam to wstępuje w niego demon. ;)

31.08.br minie równo rok, odkąd Chapek dołączył do nas.

Posted

ostatnio same urodziny. Lolek/Idefix też obchodził - miał tylko problem ze zdmuchnięciem świeczek :D

... Czaplinku ! Jesteś cudownym psim sercem, nie życzę elmirce Ciebie lepszego bo nie muszę ... Kochany lat w zdrowiu jak najwięcej, dobrych poranków, spokojnych nocy bo dni masz spełnione miłością, wiernością i wyjątkowością chwil.

Wszystkiego naj!!! Kochany!!!