Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też niecierpliwie ;)

i wrzucam offa ;)

okazuje się, że nasz mały kochany stary i ślepy Czaruś (na DT u Weroni) ma świerzbowca i mocne zapalenie uszka...
bardzo serdecznie zapraszam na wątek i w miarę możliwości wsparcie Weroni... dzięki :roll:

(klik w Czarka aby wejść na jego wątek)

Posted

mru, widziałam Czarka, no biedula straszna, ale jaki sliczny!

Kochane sbd, izzie, neczko, mru, powstawiam fotki, jak dogo zacznie chodzić. Na razie to ja chodzę, cała wk....(pi)..na!

Mogę Was jednak zapewnic, a Wy niestety musicie uwierzyc mi na słowo, że u nas, no a przede wszystkim u Chapka wszystko ok.

Mamy pobudki, nawet w wekend, o poranku (6-6.30). Chaplin szczeka, bo jest głodny. Zeby nie wiem, co sie stało, to JUŻ jest nasz pies! A my jego ludzie. Chapek bardzo dobrze zyje z duzymi psami, cieszy się jak wracamy do domu, wita rano.
I sie śmiałyscie, że skacze...A on podskakuje z radości. Ostatnio TZ (który juz Chapka lubi:) opowiadał z atencja, jak to Czapek skoczył i wszystkie łapki miał nad ziemią :) Tylne z 7 cm nad. Ale skacze (podskakuje)!
Ale jest słodki i milusiak-wtula się łebkiem w nogi.
Wiecie, jakie to uczucie po tym, kiedy miałam tylko nadzieję, że przezyje Chapek chociaż podróż z Przemyśla.
Bardzo fajny Dziadziusiek nasz:loveu:
I tu tez musicie uwierzyc mi na słowo! :)

Posted

To cudownie, że u Chapka i jego ludziów ok :-) Bardzo bym chciała, żeby kiedyś udało Wam się zrobić zdjęcie Chapka te 7 cm nad ziemią. A co do zdjęć to ja chyba zacznę pilnować, żebyś co tydzień wstawiała nowe :mad:Jeśli się nie zastosujesz to sama będę przyjeżdżać je robić :eviltong:

P.S. Nie tylko Ty chodzisz wk...(pi)...ona na dogo :-)

Posted

izzie1983 napisał(a):
To cudownie, że u Chapka i jego ludziów ok :-) Bardzo bym chciała, żeby kiedyś udało Wam się zrobić zdjęcie Chapka te 7 cm nad ziemią. A co do zdjęć to ja chyba zacznę pilnować, żebyś co tydzień wstawiała nowe :mad:Jeśli się nie zastosujesz to sama będę przyjeżdżać je robić :eviltong:

Wiem, Martusiu! A fotkę Chapulka w końcu uda mi się złapać :)
I oczywiście Ciebie Martuśka zapraszam!!! Na fotki , na żywo!

Posted

elmira napisał(a):

Zeby nie wiem, co sie stało, to JUŻ jest nasz pies! A my jego ludzie.

:loveu::loveu::loveu::multi:

Elmirko, on w schronisku nigdy nie był ani przymilasty, a na człowieka tylko patrzył.... co może zrobić z psiakiem cudowny dom :loveu:
Cudnie musi wyglądać taki podskakujący Chapek..... :roll:
izzie1983 napisał(a):

ooo tak....

Posted

[quote name='izzie1983']To cudownie, że u Chapka i jego ludziów ok :-) Bardzo bym chciała, żeby kiedyś udało Wam się zrobić zdjęcie Chapka te 7 cm nad ziemią. A co do zdjęć to ja chyba zacznę pilnować, żebyś co tydzień wstawiała nowe :mad:Jeśli się nie zastosujesz to sama będę przyjeżdżać je robić :eviltong:

nie mówi sie ludziów, tylko człowieków :eviltong: