Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja to chyba jak wczoraj wstawiałam to wzięłam zmniejszenie do 640x480, a potem jakiś link dla forum (ten pierwszy z dwóch "for forums"). I po prostu wstawiłam go w posta bez tego przycisku z górami tylko bezpośrednio. No i nie może być thumbnail zaznaczony.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie bał się. One są bardzo przyjazne, tylko zwariowane. Chaplin przezornie schodzi im z drogi, przy gonitwach i kotłowaniu. Dzisiaj wyżerał im z misek. Ja myslę, że psy, tak jak i ludzie, podchodzą z szacunkiem (moze trochę przesadzone stwierdzenie) do starszych osobników. Z resztą psy nie sa takie duże. Sa takie do kolana.

I dziekuję Marta za pomoc!

One czasami tez leżą spokojnie.

A Chaplin i tak chodzi swoimi drogami. Choc na fotce zrobił sobie przerwę na siusiu:oops:

Posted

A to obiecana Chaplinowi nowa obroża. Prawda, że bardzo mu w niej "do pyska"? :)

Zabawy koedukacyjne;)

I jeszcze...

Spacery "tylko dla prawdziwych facetów". Chaplin i Nodi.

...i poszli...

Posted

Mru, wędruje Chapek niestrudzenie. Raz na jakis czas dostaje głupawki. Zaczyna szczekać, podskakuje i dostaje ataku miłości, bo przybiega na głaskanie. Dzisiaj jedziemy z nim w końcu na szczepienie.
A jeszcze z zabawnych sytuacji. Cudujemy, żeby Chaplin dostawał karmę, jak najlatwiejszą do zjedzenia, bo on zabków nie ma. Jest gotowane mieciutkie, i kurczaczek i puszeczki...A ten bandyta chodzi do duzych psów i ze smakiem chrupie twarde i dosć duże suche jedzenie. Weź człowieku i dogódź :)

Posted

elmira napisał(a):
Cudujemy, żeby Chaplin dostawał karmę, jak najlatwiejszą do zjedzenia, bo on zabków nie ma. Jest gotowane mieciutkie, i kurczaczek i puszeczki...A ten bandyta chodzi do duzych psów i ze smakiem chrupie twarde i dosć duże suche jedzenie. Weź człowieku i dogódź :)

Pewnie chce pokazać, że wcale nie jest stary tylko jest mężczyzną w sile wieku ;)

Posted

izzie1983 napisał(a):
Pewnie chce pokazać, że wcale nie jest stary tylko jest mężczyzną w sile wieku ;)

Właśnie coś mi sie widzi, że on nas wszystkich z tą "dziadziowatością" w maliny wpuścił ;)

Posted

Rzeczywiście, przeważnie tak jest, że młodziaki do starszych psiaków 'odnoszą się z szacunkiem' ;)
To zbliżenie pysia Chapsa cudowne :loveu:
...starszy Pan z charakterkiem :roll: i tutaj się pewnie powtórzę, ale kto by pomyślał, że Charlie będzie jeszcze biegał, skakał i szczekał z radości :roll::loveu:

Posted

Neczka napisał(a):
:roll: i tutaj się pewnie powtórzę, ale kto by pomyślał, że Charlie będzie jeszcze biegał, skakał i szczekał z radości :roll::loveu:

Zaznaczam, że biega, skacze no i nawet szczeka po swojemu, dziadziowemu. Ale widze ogromną róznicę, jaka zaszła w Małym przez ten tydzień. Nie twierdze, że pobyt u mnie sprawia jakies niesamowite cuda, a ze mnie taka czarodziejka ;) ale wydaje mi się, że Chapek nabiera pewności (choć jeszcze dużo przed nim, do uzyskania całkowitej, co mam nadzieje w końcu nastapi). Otacza go teraz duzo mniej zapachów, mniej sie dzieje wokól niego i chyba psina sie wycisza.

Posted

Gacek to samo :roll:

a jak chłopaki dostają uszy świńskie czy inne gryzaki
to Gacek je swoje a potem czai się na dymkowe
jak Dym robi przerwę to Gacek się zbliża bezszelestnie
delikatnie zabiera....
i w długą :-o

Mru, wędruje Chapek niestrudzenie. Raz na jakis czas dostaje głupawki. Zaczyna szczekać, podskakuje i dostaje ataku miłości, bo przybiega na głaskanie. Dzisiaj jedziemy z nim w końcu na szczepienie.
haha... wędrowniczek :D

Posted

sleepingbyday napisał(a):
weź bochen chleba, przetnij wzdłuż na pół i przywiąż mu do boków :evil_lol:.
:cool3::cool3::evil_lol:

chaplin jest czadowy, teraz jego brat wojtus pwoinien znaleźć dom, żeby sprawiedliwie było.
A pewnie, że najsprawiedliwiej. 3mam kciuki za Wojtusia.

........................