Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogólnie strasznie fajny gościu, ale przyznaje ostatnio już się nie usmiecha .... najnowsze zdjęcia są te jak lezy w dołeczku ... naprawdę smutek i to mnie bardzo martwi...

Posted

Jeszcze dziś wkleję nowe foty Chapka. Chciałam zrobić mu, jak będzie spacerował po sadku, ale gościu zaprotestował i schował się do budy:eviltong:
...a co będą za nim chodzić z jakimś migającym urządzeniem :roll:

Posted

Chaplinek :roll:

...dla tego chłopaka przydałby się domek z ogródkiem i w nim budą (koniecznie !) a najlepiej kilkoma budami :evil_lol: ...bo to jest to, co mały wręcz kocha :)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Buda raczej dla konfortu psiaka bo bardzo lubi przechodzic z budy do budy i sobie w nich polegiwac;) a ogolenie do domku sie nadaje bo jest malutki no i staruszek

w domku by sie pewnie przemieszczal z poduchy na poduche. Moj podobny temu psiak ma dwie poduchy i w nocy sie przemieszcza. raz na jedna, raz na drugą, potem na kocyk i tak w kólko.

kochany kocha budy, hihi:loveu:

Posted

Chaplinek na Allegro (lepiej późno niż wcale :razz: ): http://www.allegro.pl/show_item.php?item=415438118

>Albiemu, Mru,
przepraszam, że bez uzgodnienia wykorzystałem Wasze teksty...
Oprócz kosmetycznych poprawek (interpunkcja itp.) skopiowałem je w całości. Są tak dobre, że grzechem byłoby w nie ingerować...

Czekam na ew. sugestie zmian/uzupełnień.

P.S. Czy Orzechowce leżą koło Przemyśla? Wstyd, ale nie jestem pewien :oops:

Posted

śliczne allegro gallegro! :)

oczywiście teksty są do wykorzystania
i głupio mi jak zrobiłam błędy, bo studiuję filologię... :roll:

dzięki wielkie!!!! :loveu:

Posted

mru napisał(a):
(...) i głupio mi jak zrobiłam błędy, bo studiuję filologię... :roll: (...)

No bez przesady... brak kropki czy przecinka to jeszcze nie koniec świata, tym bardziej, że zwykle jest to efekt pośpiechu.
Qrcze, jak to dobrze, że ja nie zdecydowałem się na filologię... kto by wtedy poprawiał moje błędy :roll: :lol:

Posted

gallegro napisał(a):

Qrcze, jak to dobrze, że ja nie zdecydowałem się na filologię... kto by wtedy poprawiał moje błędy :roll: :lol:

ej :eviltong: