Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do Warszawy Chap jedzie? :D aaaaaaaa serio? :D:D:D

to ja się zapisuję na spotkanie z nim :roll:

kurcze, obaj panowie są super...
no nie da sie spojrzeć i nie usmiechnąć...

Posted

Jedzie do Warszawy, skąd odbierze go elmira i pojadą dalej ;) Ale blisko, więc może się kiedyś zobaczycie, mru :roll::eviltong:
Może dodaj w tytule wątku, że szukamy transportu Rzeszów - Wawa ? :roll:

Posted

wow - na wątku transportiowym jets oferta ok 40 zł za 100 km, to niemal dwa razy taniej. pisałam do Neczki juz, ale powtórze publicznie - jeśli przyszła właścicielka bardzo niecierpliwa, to powinna pokryć proponowane koszty płatnego, szybkiego transportu. jesli nie może, to szukajmy, cos się znajdzie (znalazło sie dla zosi po ok tygodniu), a pieniądze przeznaczmy dla takich przypadków, jak pixie czy bursztynek - to jest naprawde o niebo wazniejsze. chaplin da radę. elmira też

Posted

sleepingbyday, może rzeczywiście lepiej poczekać... ale z tym 40zł/100km wcale nie wychodzi taniej. To jest 600km w obie strony. Czyli wychodzi dokładnie 240 zł :roll:

Posted

słusznie, nie policzyłam powrotu :shake:.
klatka dla bursztyna - 300 iles tam złotych - klatak być moze będąca jedyną szansa na chodzenie.. a czas biegnie - on sie chce ruszać i wstawać, a po prostu nie ma prawa... nie mówiąc o długu w lecznicy z operację.
ja sama czekałam na zośkę (na szczęście krótko) wiem, jak człowieka ciśnie - ale po prostu byłoby to marnowanie bardzo duzych pieniędzy tam, gdzie to jest jednak zbędne, kosztem bardzo ważnych i pilnych potrzeb.... dopuszczam jedna sytuację - dłuższy czas nic nie znajdziemy -wtedy awaryjnie kombinujemy płatny transport.
jesli znajdzie się transport bezpłatny (bądź patny symbolicznie), to te osoby, które dorzuciłyby sie do transportu niech przeznaczą swoją działkę na wybraną pilną psią tragedię, ok?
poczekajmy kilka dni -ludzie mimo wszystko sa na urlopach, więc nawet, jak powracali dziś do pracy, to nie zaglądają od razu na dogo, mają co robić :cool3:. ja wrzuciłam info na goldenline dla ludzi z rzeszowa i dla ludzi z rzeszowa w wawie -ale dajmy im czas na ew. odpowiedź...
to nie transport warszawa-łódź, ale bardziej nietypowa sprawa...
będzie dobrze. przecież najważniejsze się dokonało: chaplina czeka wieeelka niespodzianka: PRAWDZIWY DOM :multi:.
reszta się ułoży...

Posted

Dziewczyny ale przecież PKP jest tańsze .Z W-wy do Rzeszowa i z Rzeszowa do W-wy moja córka obróciła w jeden dzień .Zabierała ze schronu Łyskę.Miała godzinę 40 aby dojechac do schronu w Rzeszowie i wrócić na pociąg do W-wy.Pomyślcie o tym

Posted

Neczka - jeśli teraz nie mają na transport co będzie jak do leczenia Chaplina dojdzie?? Co to za dom? Co to za ludzie i proszę napisz coś więcej o tym wszystkim.

Posted

Kasiu, Chapek jedzie do elmiry.
Będzie miał domek z ogródkiem w pod Warszawskim Pruszkowie. Jeśli nie pasowałoby mu mieszkanie w domku, dostanie do ogródka budę. Elmira ma już 2 psiaki ze schroniska. Sterylizowaną sunię i kastrowanego psiaka. Myślę, że ułożą się bez problemu. Chapek jest taki raczej indywidualny...
W domku czekają już na niego elmira, jej mąż i córeczka :roll: