sleepingbyday Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 w wątku transportowym nic pasującego nie ma? Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 To mamy domek?????????????????? Faktycznie obaj Panowie podobni no i ten urzekający usmiech Quote
Talcott Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Boskie chłopaki!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gamoń Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Nie czytałam wątku i mam pytanko .Gdzie jedzie Czaplinek do łomianek do Wojtusia??? Chłopcy są przeuroczy wręcz boscy:lol: Quote
mru Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 do Warszawy Chap jedzie? :D aaaaaaaa serio? :D:D:D to ja się zapisuję na spotkanie z nim :roll: kurcze, obaj panowie są super... no nie da sie spojrzeć i nie usmiechnąć... Quote
Neczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Jedzie do Warszawy, skąd odbierze go elmira i pojadą dalej ;) Ale blisko, więc może się kiedyś zobaczycie, mru :roll::eviltong: Może dodaj w tytule wątku, że szukamy transportu Rzeszów - Wawa ? :roll: Quote
mru Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 no dam dam :) a szkoda, że nie Wawa ale wspaniele, że domek!!!!! Quote
Neczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Jest kobieta, która pomogłaby przy transporcie, z tym, że odpłatnie... co robić.. ?:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 A ile trzeba by pieniedzy na transport? Czy domek docelowy mogł by sie dołozyc? Quote
mru Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 ja tam odpłatnie sama przetransportowałam Gacka, bo nie mogłam się doczekać ;) Quote
Neczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Z tym, ze elmira nie jest w stanie pokryć kosztów transportu... Nie wiem, dzwonić do tej kobiety, czy szukamy dalej ? :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Neczka nie wiemy jaki koszt proponuje trzeba sie tego na poczatek dowiedziec potem trzeba sie dowiedziec czy jestesmy w stanie udzwignac kolejny transport Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 wow - na wątku transportiowym jets oferta ok 40 zł za 100 km, to niemal dwa razy taniej. pisałam do Neczki juz, ale powtórze publicznie - jeśli przyszła właścicielka bardzo niecierpliwa, to powinna pokryć proponowane koszty płatnego, szybkiego transportu. jesli nie może, to szukajmy, cos się znajdzie (znalazło sie dla zosi po ok tygodniu), a pieniądze przeznaczmy dla takich przypadków, jak pixie czy bursztynek - to jest naprawde o niebo wazniejsze. chaplin da radę. elmira też Quote
Neczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 sleepingbyday, może rzeczywiście lepiej poczekać... ale z tym 40zł/100km wcale nie wychodzi taniej. To jest 600km w obie strony. Czyli wychodzi dokładnie 240 zł :roll: Quote
agusiazet Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 To ten staruszek znalazł domek. Miał farta, więc pewnie trzeba go zawieźć, mogę dołozyć 50 zł do transportu, bo niestety inaczej pomóc nie mogę! Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 słusznie, nie policzyłam powrotu :shake:. klatka dla bursztyna - 300 iles tam złotych - klatak być moze będąca jedyną szansa na chodzenie.. a czas biegnie - on sie chce ruszać i wstawać, a po prostu nie ma prawa... nie mówiąc o długu w lecznicy z operację. ja sama czekałam na zośkę (na szczęście krótko) wiem, jak człowieka ciśnie - ale po prostu byłoby to marnowanie bardzo duzych pieniędzy tam, gdzie to jest jednak zbędne, kosztem bardzo ważnych i pilnych potrzeb.... dopuszczam jedna sytuację - dłuższy czas nic nie znajdziemy -wtedy awaryjnie kombinujemy płatny transport. jesli znajdzie się transport bezpłatny (bądź patny symbolicznie), to te osoby, które dorzuciłyby sie do transportu niech przeznaczą swoją działkę na wybraną pilną psią tragedię, ok? poczekajmy kilka dni -ludzie mimo wszystko sa na urlopach, więc nawet, jak powracali dziś do pracy, to nie zaglądają od razu na dogo, mają co robić :cool3:. ja wrzuciłam info na goldenline dla ludzi z rzeszowa i dla ludzi z rzeszowa w wawie -ale dajmy im czas na ew. odpowiedź... to nie transport warszawa-łódź, ale bardziej nietypowa sprawa... będzie dobrze. przecież najważniejsze się dokonało: chaplina czeka wieeelka niespodzianka: PRAWDZIWY DOM :multi:. reszta się ułoży... Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ale chyba mi cos umkneło bo nic nie wiem o nowym domu Quote
gamoń Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dziewczyny ale przecież PKP jest tańsze .Z W-wy do Rzeszowa i z Rzeszowa do W-wy moja córka obróciła w jeden dzień .Zabierała ze schronu Łyskę.Miała godzinę 40 aby dojechac do schronu w Rzeszowie i wrócić na pociąg do W-wy.Pomyślcie o tym Quote
albiemu Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Neczka - jeśli teraz nie mają na transport co będzie jak do leczenia Chaplina dojdzie?? Co to za dom? Co to za ludzie i proszę napisz coś więcej o tym wszystkim. Quote
tanitka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ja tez nie łapię, do kogo i w jakie warunki jedzie Chaplinek? Quote
Neczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Kasiu, Chapek jedzie do elmiry. Będzie miał domek z ogródkiem w pod Warszawskim Pruszkowie. Jeśli nie pasowałoby mu mieszkanie w domku, dostanie do ogródka budę. Elmira ma już 2 psiaki ze schroniska. Sterylizowaną sunię i kastrowanego psiaka. Myślę, że ułożą się bez problemu. Chapek jest taki raczej indywidualny... W domku czekają już na niego elmira, jej mąż i córeczka :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Odrazu lepiej... a nie nie wiadomo co skad jak i buch dom Quote
Neczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ups :oops: wydawało mi się, że napisałam, że domek u elmiry... Quote
Recommended Posts