izzie1983 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ale Cię dziś zaniedbałam Chaplinku. Wstyd! :angryy: Quote
Neczka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ja też już się dobranocuję, bo przedemną pracowita noc orzechowsko-psio-opisikowa :) Chaplinku i ludu, dobranoc:sleep: Quote
rybon36 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 dziś operowałam taką maciupcią staruszeczkę.Miała przepuklinę,usunęłam problem, usunęłam też jakieś dwa małe guzki sutka przy okazji i myślę sobie,zajrzę do paszczy... skoro już jest i tak w narkoziea tammmm, rety..... kompost. Tak się zapatrzyłam na Chaplinka,że ani się kto obejrzał a zrobiłam jej podobny uśmiech.......kosztem 6 zębów:oops:. jak ja pan odbierał ucieszył się, że ma nowego psa,bo zostało jej ze 6 w różnym rozstawie ale przynajmniej będzie jej nieco lżej,ma ponad 12 lat:p Quote
Talcott Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A ja się zamartwiam o Maxa - ma pewnie ponad 15 lat - straszne zaniedbane serce - nastąpiło ostatnio zerwanie struny ścięgnistej - wykazało to EKG - mało mi nie umarł - mieliśmy też czyścić zęby - i figa - teraz mamy poważniejsze problemy - najdziwniejsze jest to - że jak mi się udało go ocucić wdmuchując mu mocno powietrze - bo był nieprzytomny - to po chwili usiłował dokończyć tarzania się na plecach - które właśnie spowodowało ten atak!!!! Dziś tez usiłował się tarzać - jejuuuuu Quote
gagata Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Hej Chaplin! Ciotki dziś foty będą robić, może i ty się załapiesz? Quote
MagdaH Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Rany julek, a on sam, w budzie na taką pogodę:-(...do góry, Chapluś, przecież ten domek gdzieś jest....czemu sie domku nie zgłaszasz??? Quote
gagata Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Bo domek pewnie jeszcze nie wie, że będzie miał Chaplinka.. Quote
MagdaH Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ...to niech się domek z tym "wiedzeniem" pospieszy, bo zima niedługo :-( Quote
elmira Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 O jesteście jeszcze na kawce :cool3: Mogę z Wami herbatki się napić??? Quote
Neczka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Tall, ile Wy tych kaw pijacie dziennie ? :) Quote
Recommended Posts