Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, przepraszam. Tak się miałam nawet spytać czy nie ma Was więcej? :lol: Przyjeżdżajcie wszyscy, choć pewnie będzie trochę ciasno w jednym małym pokoju :evil_lol: Troje dorosłych, dziecię, 4 psy i kot :D O, o swoim TZcie zapomniałam. Czworo dorosłych :D

Posted

Izzie, wiesz co( pewnie nie wiesz;)) Ale tak spokojnych Bab, jak my, to ze świecą szukać. Więc przypuszczam, że może być 9 psów, 4 koty, 5 dzieci, 3 TZ (hihi) To też się dogadamy ;)

Posted

:evil_lol: Dobrze. To się dogadamy. Przez te parę miesięcy może się dużo zmienić ;-) (mówię o Waszych odwiedzinach u Zębatka, bo mam nadzieję, że my dwie spotkamy się wcześniej) A nadprogramowy TZ dla mnie, dla mnie :eviltong:

Posted

elmira napisał(a):
Chaplin udowodnił mi, że wzięcie starego psa, to nie czekanie na koniec, ale wielka radość, co ten staruszek jeszcze chce nam poswiecić i dać. Gdyby nie zywe dowody, że można pomóc psom, to bym walnęła te wszystkie smutki i nie wchodziła więcej na dogo.

dokładnie tak - ja tez się zasadzam na jakiegoś staruszka... jak tylko upłynnie tymczasową śliwkę, porywam jakiegos dziadka do siebie :eviltong:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
dokładnie tak - ja tez się zasadzam na jakiegoś staruszka... jak tylko upłynnie tymczasową śliwkę, porywam jakiegos dziadka do siebie :eviltong:

Ej, bierz Wojtusia, Wojtusia bierz! :lol:

Posted

no, karakan, jak nic.... :evil_lol:.
ja mam jeszcze jedno kryterium - zoska jest w pełni sił i dużo spacerów potzrebuje -dziadunio chyba powinien być rozmiarów podpachowych, zebym, jkaby co, dała go rade nosić. wojciech niestety przyciężkawy. ale sama nie wiem, bo zmienia mi się codziennie. orzesia chciałam, ale on z kolei ślepaczek, a jak go zośka z nienacka napadnie, to będzie w stresie nieustannym, nie widząc co nadchodzi na niego jak nemezis....
seniorek mi się podoba. barbi przecudna, ale suczka... ech.... na paluchu była taka bida - tez nieco za duży, ale biedny strasznie :-(.
a i tak stan osobowy może się zmienić, zanim upłynnię śliwkę - ona sie nie kwapi do wyprowadzki :diabloti:.

Posted

[quote name='tanitka']Chaplin wspaniale wygląda na zdjęciach, elmiro!:Rose::Rose:

Dziękuję bardzo :) Staramy się.

Chaplin nas olewa i robi co chce. Więc mamy pat koszmarny. My chcemy dobra staruszka, a staruszek chce wolności!!!

Posted

I nie piszcie, ze to nie jest skok!!! Kangura chciały, nie :P\ to mało\

Fotki to mało! Nasz Krecik nami rządzi. TZ standardowo go nie lubi:evil_lol: Zły Pan popyla przed 7, żeby psy nakarmić-Chaplin drze morde, więc nie ma wyjscia, przed 7 karmimy:evil_lol:

Moje dziecko Chapa kocha, b:evil_lol:o wg. niej Chapek jest malutki, oraz (uwaga) jest Nowym psem :)

Posted

mru napisał(a):
no Chap faktycznie jak nowy :eviltong:

przeżywa swoje drugie życie... to niesamowite.

Hahha. :) Słodki jest. Ale żarłoczny!!! Ło matko:roll:
Jest kochany, bo wcale nie dziadzieje. Goni ludzi sprzed bramy (szczeka!) Biega z Dzikusami, a bo co ON, gorszy?:evil_lol:
Dzisiaj prawie capnął TZ przy kosteczce. Tak żarłocznie się za nią zabrał! Zaznaczam,że nasze psy mają normalne jedzenie. Kości cielęce, wołowe lub schabowe, traktujemy, jako zabawki, a nie pokarm dla psów.
Chapulek nie pogryzie kostki, ale posmokta...no i cieszy się, że ma kość:lol:

Posted

cześć cioteczki u czaplinka.
czasami zaglądam do Was.

To ta poruszona łapka i ta druga to taki skoczek czaplinka był - tak:p.

Odnosnie kostek to kto by się nie cieszył przeciesz na takiej kosteczce zwasze coś zostanie i te soki z takiej kostki są najlepsze.
Wiem, bo jak się kończy kotlet schabowy to mało kto nie cmoka kostki - tylko ludzie się nie przyznają - bo to nieładnie;). Ja się przyznaję czasmi cmokam.:p, i zupełnie się nie dziwię, że czaplinek lubi pocmokać.