kasia14 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 lilith27 napisał(a):ale będzie monitorowany co z nim dalej? niestety nie - na adopcje prosto ze schroniska nie mamy wpływu:roll: mam nadzieje, że trafił dobrze Quote
lilith27 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 lokalny schron (vide radomski) schronisko z mojego okręgu przyjmuje zwierzaki do "zwrotu" po niesprawdzonej adopcji to może chciaz tyle ale mysle, iż ludzie wzieli go z dobrego serca jest na prawde wiele osób szukających labków do adopcji ta rasa jest kochana miła i przytulna a jaka mądra to trzymam kciuki zatem za psa Quote
modliszka84 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Najciekawsze jest to, że labek miał nawet tatuaż w uchu... Hodowca ustalony, ale oczywiście hodowca nie prowadził rejestru osób, którym sprzedał psy :shake: Po kwarantanie pies został więc wydany do adopcji ... Wiem tylko że dom z ogrodem na obrzeżach Pabianic... No nic, miejmy nadzieję że nie do rozmnażania :roll: Quote
Moniek193 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ciesze się że i Leo ma już domek ostatnio same dobre wieści :loveu: Quote
Recommended Posts