red Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Wiesci ze schroniska: Malutka chyba dziś pojedzie do domku w Warszawie...... ktoś ma przyjechać po południu, kontaktowali się bezpośrednio z kierowniczką schroniska. Było kilka ofert, jak zabiora małą, napiszę. Quote
wanda szostek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 red napisał(a):Wiesci ze schroniska: Malutka chyba dziś pojedzie do domku w Warszawie...... ktoś ma przyjechać po południu, kontaktowali się bezpośrednio z kierowniczką schroniska. Było kilka ofert, jak zabiora małą, napiszę. To by była wspaniała nowina. Gdyby jednak dalej miała pozostać w schronisku to proszę o telefon. Może uda mi się coś wymyślić. Może moja Tojcia, lub Pufi chcieliby zostać jej przewodnikiem. Quote
rita60 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 red napisał(a):Wiesci ze schroniska: Malutka chyba dziś pojedzie do domku w Warszawie...... ktoś ma przyjechać po południu, kontaktowali się bezpośrednio z kierowniczką schroniska. Było kilka ofert, jak zabiora małą, napiszę. O Bosze,to by było wspaniale,trzymam kciuki za to psie dziecie. Quote
majqa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 red napisał(a):Wiesci ze schroniska: Malutka chyba dziś pojedzie do domku w Warszawie...... (...) Mój Boże, niech to tylko dojdzie do skutku. Quote
Dorothy Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 byloby super. Ona nie wie ze jst inna, ze ma trudniej. Wartos zeby sie nie musiala tego dowiadywac.... Quote
wanda szostek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Myślałam ciągle o niej i zastanawiam sie czy ona nie powinna sie wychowywać z drugim szczeniaczkiem pełnosprawnym. Według mnie musi być w domu drugi piesek. Jeżeli będzie młody, skory do zabawy a przecież większy od niej to ją zamęczy. Więc chyba najlepiej w jej wieku, albo już spokojniejszy, starszy. Może suczka? Drugi piesek konieczny, aby pomógł jej poznawać świat. Quote
red Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Sunia jest w dzisiejszym super ekspresie, tą drogą znalazła dom. Jutro się dowiem, czy faktycznie ją odebrano. Quote
majqa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Z niecierpliwością czekamy na wieści, oby pozytywne. Quote
Edi100 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 RYSIAK1 napisał(a):Co u maleńkiej???:roll: Ja też zapytuję. Quote
D O R K A Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Malutka wczoraj pojechała do domku w Warszawie:multi: Było ogromne zainteresowanie małą, ludzie dzwonili z całej Polski. Quote
majqa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 D O R K A napisał(a):Malutka wczoraj pojechała do domku w Warszawie:multi: Było ogromne zainteresowanie małą, ludzie dzwonili z całej Polski. Ależ pozytywne zakończenie i to w jak niesamowitym tempie!!! Quote
Tola Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 :multi:Gratuluję! Swietna wiadomość! Zyczę malutkiej szczęscia w nowym domu! Quote
RYSIAK1 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Nic - tylko się cieszyć :multi::multi:- oby więcej bid miało takie szczęście:roll: Quote
wlodi Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='red']Sunia jest w dzisiejszym super ekspresie, tą drogą znalazła dom. Jutro się dowiem, czy faktycznie ją odebrano. Masz może egzemplarz gazety ? Chętnie zobaczyłbym jak taka publikacja POWINNA wyglądać bo telefon w schronie mało się nie przegrzał a za pośrednictwem formularza kontaktowego na stronie chętni do adopcji wciąż się zgłaszają :crazyeye: Proponuję wszystkim adopcję innego psiaka lub wizytę na http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117212 Quote
D O R K A Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 wlodi napisał(a):Masz może egzemplarz gazety ? Mamy, jutro podrzucę Ci do sklepu Quote
DG32 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/jestem-slepa-nikt-mnie-nie-chce_67625.html Ja w internecie natknęłam się na coś takiego. Quote
lilith27 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 słuchajcie ja też jestem ciekawa co zrobić aby tak psiakowi w ekspresowym tempie pomóc zajęłam się onkiem, który przebywa w radomskim schronie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112963&page=3 gdzie ją ogłosiliście? Quote
xmartix Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 no ogłoszenia trzeba porobić, na pw dam Ci listę stron netowych gdzie możesz ogłaszać Quote
Recommended Posts