Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto Nenka z moim biedniutkim śp. Belaszkiem (Belzebubem-Behemotem). Do końca zachowywała się przyjaźnie, a przecież psy czasem kipsko reagują na chore stwory

A tu już z nowym kolegą - Gross Frodo Agu Arti:

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niby nie mam czasu, zeby pisac, ale zofia&sasza, musze sie zachwycic twoimi zdjeciami; Nena plywajaca - bossska!!! :crazyeye::loveu:
a nazwanie kocurka, znalezionego na wierzbie WILLOW :p:p:p
wiem, ze lepiej by bylo, zeby Nena szybko znalazla dobry dom, ale ten watek jest bomba!!!
czy ten nowy kot o wielu imionach to rasowiec? jaki?

Posted

Niestety - tak. No jak ja ją mogę oddać, jak ona tak mnie kocha? Do tego jej stosunek do kocisków mnie ujął, bo planuję w przyszłości małą hodowlę (oczywiście r-r).

No a jeśli Rudzinka się znajdzie, to będę wtedy kombinować. Najwyżej usunie się piekielnicy wszystkie zęby...

Posted

Dziś o 18.00 spotykamy nowych Państwa :lol: A w kiblu nie zamknę, bo drzwi od kibla przełożyłam na razie między pokojem a przedpokojem, coby jazgot Neneczki sąsiadów nie bulwersował :evil_lol:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Coś mi w kościach mówiło, że ta Nena to wcale nie będzie tymczasowa ;)
Śliczną sunię masz Zofio :D a jak Ruda się znajdzie to będziesz miała 2 śliczne sunie :D

przyznam sie ze mnie tez:loveu:...mamy chyba te same kości Ra_duniu:evil_lol:
i komentarz tez identyczny:roll: moze jakies wspolne korzenie poznansko-warszawskie:lol:

Ruda i Nenka dwie sliczne rude sunie...a hodowla kocio-psia...ach co to by byly za koto-psiaki...z niebieskimi oczami ach ach ach...
cud zwierzyna...psio-kocina...ach ach ach

Zofio bardzo "przebardzo" sie ciesze:multi:

Posted

No niebieskich oczu się nie spodziewam... Mój Frodzio (kot) wrócił do hodowcy właśnie dlatego, że ich nie miał. A w przyszłości planuję koteczkę burą z żółtymi lub zielonymi. Psów skrzyżować się nie da - Sasza odjajczony, a Nena czeka na sterylkę:evil_lol::evil_lol: