Zofia.Sasza Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Oto Nenka z moim biedniutkim śp. Belaszkiem (Belzebubem-Behemotem). Do końca zachowywała się przyjaźnie, a przecież psy czasem kipsko reagują na chore stwory A tu już z nowym kolegą - Gross Frodo Agu Arti: Quote
jotpeg Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 niby nie mam czasu, zeby pisac, ale zofia&sasza, musze sie zachwycic twoimi zdjeciami; Nena plywajaca - bossska!!! :crazyeye::loveu: a nazwanie kocurka, znalezionego na wierzbie WILLOW :p:p:p wiem, ze lepiej by bylo, zeby Nena szybko znalazla dobry dom, ale ten watek jest bomba!!! czy ten nowy kot o wielu imionach to rasowiec? jaki? Quote
Zofia.Sasza Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Frodo jest reksem dewońskim. Też biedaczek po lekkich przejściach. Kupili go jacyś ludzie i oddali po 2 tygodniach, bo... nie ma niebieskich oczu :angryy: Szybko się skapnęli, co? Quote
fizia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Przykro mi bardzo z powodu Belaszka:-( Widzę, że nowy tymczasowicz też rudy:) Quote
Zofia.Sasza Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 No ale Frodzik już nie :eviltong: Quote
izzie1983 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 zofia&sasza napisał(a):No ale Frodzik już nie :eviltong: Ufarbuje się go :eviltong: Quote
Zofia.Sasza Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Zaraz piszę na wątku Zębatka, że nie tylko więzisz koty, ale i farbujesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zgroza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 No to jak widzicie - stało się! Mam wstrętnego małego szpicoterrierra :shake: Quote
Zofia.Sasza Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Niestety - tak. No jak ja ją mogę oddać, jak ona tak mnie kocha? Do tego jej stosunek do kocisków mnie ujął, bo planuję w przyszłości małą hodowlę (oczywiście r-r). No a jeśli Rudzinka się znajdzie, to będę wtedy kombinować. Najwyżej usunie się piekielnicy wszystkie zęby... Quote
izzie1983 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No to super. Najwyżej będziesz Nenę w kiblu trzymać jak się Ruda znajdziie ;-) Powodzenia w hodowli, mam nadzieję, że plany się ziszczą :-) A kiedy Willow idzie do ...? :D Quote
Zofia.Sasza Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Dziś o 18.00 spotykamy nowych Państwa :lol: A w kiblu nie zamknę, bo drzwi od kibla przełożyłam na razie między pokojem a przedpokojem, coby jazgot Neneczki sąsiadów nie bulwersował :evil_lol: Quote
izzie1983 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 To ona taka szczekliwa? Co ją najbardziej denerwuje? :lol: Quote
Zofia.Sasza Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Ona szczekliwa specjalnie nie jest. Sąsiadka ma lekkiego świra:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Coś mi w kościach mówiło, że ta Nena to wcale nie będzie tymczasowa ;) Śliczną sunię masz Zofio :D a jak Ruda się znajdzie to będziesz miała 2 śliczne sunie :D Quote
izzie1983 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To teraz się przyznaj: czemu wynajęłaś mnie do jej porwania? :evil_lol: Quote
pixie Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ra_dunia napisał(a):Coś mi w kościach mówiło, że ta Nena to wcale nie będzie tymczasowa ;) Śliczną sunię masz Zofio :D a jak Ruda się znajdzie to będziesz miała 2 śliczne sunie :D przyznam sie ze mnie tez:loveu:...mamy chyba te same kości Ra_duniu:evil_lol: i komentarz tez identyczny:roll: moze jakies wspolne korzenie poznansko-warszawskie:lol: Ruda i Nenka dwie sliczne rude sunie...a hodowla kocio-psia...ach co to by byly za koto-psiaki...z niebieskimi oczami ach ach ach... cud zwierzyna...psio-kocina...ach ach ach Zofio bardzo "przebardzo" sie ciesze:multi: Quote
Zofia.Sasza Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 No niebieskich oczu się nie spodziewam... Mój Frodzio (kot) wrócił do hodowcy właśnie dlatego, że ich nie miał. A w przyszłości planuję koteczkę burą z żółtymi lub zielonymi. Psów skrzyżować się nie da - Sasza odjajczony, a Nena czeka na sterylkę:evil_lol::evil_lol: Quote
izzie1983 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ale ta Nena ma urok osobisty :loveu: Taki aniołek z niej, póki ludzi nie gryzie :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 To taka strategia :evil_lol: Łasi się, patrzy smutno i nagle - DZIAB!!! Quote
izzie1983 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ja jej chyba nie przypadłam do gustu, bo nie chciała zostawić na mojej łydce śladów swoich zębów :placz: Quote
Zofia.Sasza Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 No widać uznała, że nie jesteś smaczna ;) Quote
Recommended Posts