gdula1 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 jest cudna ! rzeczywiście jak lisek! a ile nasłuchałam się ochów i achów od mamy która widziała Nenę na żywo (przy okazji odbioru plakatów- jeszcze raz dzięki Zofio! niestety nadal nic..:-(). A plakaty o Nence które wisiały na skrzyżowaniu Górczewska-Powstańców pozrywał wiatr w tą nawałnicę, albo ktoś im pomógł...:mad: Quote
Zofia.Sasza Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Powieszę jeszcze raz po 1 września. Może pojechali na wakacje? No wkurzająca po trzykroć sytuacja :mad: Założę się, że pańciostwo się znajdą jak wyadoptuję tę gangrenę. Quote
jotpeg Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 jaka minka! niewiniatko! :cool3: :loveu: a tam widze w tle kociambra czarnego :loveu: czyli na koty nie poluje :p Quote
anetek100 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 śliczna ta mala..jutro porobię jej ogłoszenia..cudeńko Quote
Ra_dunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Prawdziwa lisia natura... ;) niby słodyczek taki... ;) Quote
Zofia.Sasza Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Ona na koty faktycznie nie poluje, za to mój Behemot-Belzebub poluje na nią. Już przecież miała szytą powiekę. Dzięki za ogłoszenia, ale chyba muszę zaczekać do września, bo podobno ktoś na Bemowie szukał w czerwcu jasnobeżowej suczki w kagańcu (jak ona). Może wróci z urlopu i się odezwie. Wiecie, ona jest własnością byłych właścicieli przez kilka lat jeszcze. Wolałabym nie narażać rodziny adopcyjnej na jakieś dziwne sytuacje... Quote
anetek100 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 rozumiem to z ogłoszonkami poczekamy...miejmy nadzieję na wspaniały happy end a nie tak jak sunia z mego podpisu PILNE :( Quote
izzie1983 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Właśnie, miałam spytać - a jak relacje Nena - Behemot? Nena dalej chce zjadać mu posiłki? :lol: Żeby kiedyś tego oka nie straciła... Quote
Zofia.Sasza Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Nena omija kota szerokim łukiem. Kot ma żarełko na kaloryferze. Na razie pełna harmonia, Bogu dzięki. Bo kolejnego szycia pod narkozą to już mój budżet nie wytrzyma. 6 września chyba jest jakiś festyn Hills'a. Przejdę się tam z suką. Może ktoś się zakocha? Quote
izzie1983 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 zofia&sasza napisał(a): 6 września chyba jest jakiś festyn Hills'a. Przejdę się tam z suką. Może ktoś się zakocha? Oby, oby. Powodzenia zatem! Quote
izzie1983 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Co tak zaniedbujesz Nenkę, Zofio? :mad: Quote
black_cat Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Sliczna, podobna do mojej ś.p. Sandruni. Quote
Zofia.Sasza Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Ja jej nie zaniedbuję wcale! Wczoraj pływała 40 minut, potem latała godzinę a wracając zaszczepiliśmy wirusówki. Słuchajcie, ona jednak ma jakiś cień inteligencji. Jak już pisałam - biega za piłeczką, ale nie przynosi :mad: kładzie się w krzolach i grrryzie. Wpadłam więc na pomysł, żeby z piłeczki przerzucić się na dzikie jabłka (rosną tuż przy Wisłostradzie, więc i tak chyba nikt by ich nie jadł). Następne rzucałam dopiero, gdy do mnie podeszła. Już po jednym dniu zaczęła reagować na przywołanie. Skojarzyła bestia - podchodzę i jabłuszko frrruwa. Teraz wołam "Nena", a ona przybiega... Duży postęp! Quote
izzie1983 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Sorki, chodziło mi tylko o wirtualne "zaniedbywanie" ;) Cieszę się, że Nena robi postępy, może kiedyś się okaże, że jest bardzo inteligentna :lol: Quote
Zofia.Sasza Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Inteligentna to ona jest na pewno. Szkoda, że wykorzystuje swój potencjał na diabelstwa:diabloti: Quote
izzie1983 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Jeżeli ma nadmiar inteligencji niech się trochę z moją Inką podzieli, bo na stare lata jej ubywa :-( Quote
izzie1983 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Chyba powinnam się jakoś wkraść w jej łaski, żeby się zgodziła :cool3: Quote
Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 To jak Nena tak szybko załapała aportowanie - to ona jest SUPER inteligentna ;) Nawet jak się trochę podzieli z sunią Izzie, to na pewno nikt nawet nie zauważy, że troszku zgłupiała ;) Quote
Zofia.Sasza Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 No faktycznie, głupia nie jest. Tylko ten charakter :mad: Terrrierrr wymieszany ze szpicem. Kompletnie nie moje rasy. Ooooowczaaaaarka chcę na tymczas! Z owczarkami mam wspólny język. Owczarki rozumiem. Z owczarkami sobie radzę. Owczarki kocham. Acha, Izzie - robimy przelew mózgu ;) Nena sprzeda szare komórki za kawałek szynki. Albo czekolady. Tydzień temu kupiłam sobie tabliczkę lindta z whisky. Zjadłam pół jednego wieczoru, resztę zostawiłam na stoliku. Następnego wieczoru sięgam po czekoladę, sięgam... i nie ma. Szukam za szafką, szukam na półkach, szukam w szufladzie. No nie ma i już :shake:. Po paru dniach wygarnęłam z posłanka terrrierrra pusty papierek:mad: Wiem, że psom to szkodzi, ale ŻADEN mój pies NIGDY nie żarł czekolady. A ona żre. I się oblizuje świnia jedna... Quote
izzie1983 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 To Ty nie zauważyłaś w międzyczasie, że ona jest pijana? :evil_lol::laugh2_2::laugh2_2: Mnie zawsze matka powtarzała, że ponoć pies od czekolady może zdechnąć, a tu jeszcze z procentami. Nenka jest niezniszczalna ;) P.S. Robię już zakupy towarów, żeby wykupić u Neny rzeczoną transfuzję. 3 Lindty z whisky wystarczą? :lol: Quote
Recommended Posts