Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po niej nie widać. Walnięta tak samo - trzeźwa czy pijana :mad: Wiem, że czekolada truje. Pewnie bym się wystraszyła, gdyby nie to, że zabór mienia odkryłam kilka dni po fakcie :evil_lol:.
Czy dużo psów żre czekoladę???!!!

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to byłoby superowo! Odezwe się na pw. W drugiej połowie września mam co najmniej tydzień urlopu, może wtedy? Jedno dobre, że ona doskonale znosi kołnierz. Jak miała to oczko uszkodzone, to sama łeb nadstawiała, żeby jej założyć :crazyeye:

Posted

A teraz okrutne fakty:
[SIZE=2]Byliśmy sobie w sobotę na spacerku w miejscu odludnym. Sasza biegał za piłeczką, Nena za jabłuszkami... Nagle z krzaków wyłoniła się młodzież alternatywna w liczbie sztuk 2.
Sasza, jak to Sasza podbiegł w ich kierunku poszczekując, coby mnie zawiadomić, że KTOŚ IDZIE. I w tym momencie nadciągnęła mała, ruda, charkocząca torpedka!
Torpedka owa dopadła nogawki młodzieży alternatywnej i wpiła się w nią z furią. A potem to już było jak w komedii slapstickowej :evil_lol: Młodzież podskakując na jednej nodze usiłowała strząsnąć agresora ze spodni, a ten zapinał się coraz mocniej, wydając dźwięki jak stado rozjuszonych tygrysów. W końcu, po mocniejszym wykopie młodzieży, odpadł i wylądował parę metrów dalej wpadając wprost w moje stęsknione objęcia...

No powiem Wam, teraz to mnie to śmieszy. Ale Bogu dzięki, że to byla akurat młodzież alternatywna, która po fakcie powiedziała "Nie szkodzi", a nie dresiarz albo inny biznesmen...

[SIZE=3]Oj Nena, psy z takim charakterem domków nie dostają...

Posted

Na razie brak dalszych poszkodowanych... Piekielnica zmieniła repertuar. Wczoraj próbowała zeżreć klej Kropelka :mad:. Zabroniłam. Może niepotrzebnie, bo jakby się zakleiła, to by przynajmniej dziamotać nie mogła:evil_lol:.

Posted

Co ją tak w tej Kropelce pociągało??? :lol:

I tak nie przebije mojej Inki - jak była mała podczas naszej jednej nieobecności przegryzła kabel od kablówki, zdemolowała zasłonkę wiszącą w drzwiach do kuchni i odkręciła gaz :evil_lol: