GosiaM Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Koka ma 2 i pol roku. Zostala uratowana przez nas po wypadku - ktos przejechal ja i zostawil na jezdni - nawet sie nie zatrzymal... Ze znajomymi zabralismy ja do kliniki na Gagarina - miala zlamana miednice i babecioze. Nie dawali jej wiekszych szans na przezycie... Jest ochipowana ale wlascicielem byl urzad panstwowy, ktory zrzekl sie psa nie mogac pokryc kosztow leczenia. Ze znajomymy oplacilismy leczenie ... Po 4 tygodniach w klinice sunia juz biega i bawi sie. Jest bardzo przyjacielska i madra. Nie jest wogole agresywna ani do ludzi ani do innych psow. Jest wysterylizowana . Szukamy dla niej dobrego, opiekunczego domu. Prosba o pomoc. To naprawde swietny i piekny pies ... W sprawie adopcji zapraszam do kliniki na Gagarina Multiwet tel 22 841 4022 lub mail Kontakt do mnie .. Quote
GosiaM Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 wlasnie sie staram ale pierwszy raz jestem na tej stronie :-) Quote
Angie :) Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 wejdz na to http://imageshack.us/ wypelnij rozmiar 320x240 potem copy link z direct a potem wstawiasz :lol: Quote
GrubbaRybba Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jak duża jest sunia? W jakim jest wieku? Do kiedy może zostać w lecznicy? Czy będą kolejne zdjęcia? Quote
GosiaM Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Koka ma 2,5 roku. Jest czarna z dosc dlugim wlosem. Ma ok 40 cm wysokosci i wazy miedzy 10 a ok 15 kg (Zwaze ja dokladnie jutro.... :-) Jest juz 4 tygodnie w klinice i nie wiem jak dlugo jeszcze zgodza sie ja trzymac. Na razie nikt jej nie wyrzuca ale tez nie maja miejsc na inne zwierzeta ktorym mogliby pomoc... :( Niestety nie mam wiecej zdjec ale zrobie jutro i dolacze do postu... Jest naprawde swietnym psem i ma super charakter.. polecam z calego serca.. Pozdrawiam Quote
GosiaM Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 tez uwazam ze jest piekna ale bardziej czarna niz brazowa... :-) Quote
ptysiaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 GosiaM napisał(a): Jest ochipowana ale wlascicielem byl urzad panstwowy, ktory zrzekl sie psa nie mogac pokryc kosztow leczenia. Najprościej ... Quote
bumerang Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 allegro dla ślicznotki; http://www.allegro.pl/item415083301_sunia_szuka_domu_wejdz_moze_dasz_jej_dom.html Quote
bumerang Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jest na adopcje koty i psy oraz czeka na akceptacje w adopcjach. następne wieczorkiem:loveu: Quote
bumerang Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 http://www.ogloszenia.interpress.net.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1587623_koka_mix_spaniela_czeka_na_domek.html Quote
bumerang Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 na adopcje.org odrzucona - ma juz Koka ogłoszenie - tak napisano:cool3: Quote
bumerang Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Koka sie przypomina, slicznotka czeka na domek:loveu: Quote
bumerang Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Czy może ktoś podesłać ewiecej fotek Koki? ludzie to wzrokowcy i chcą ujrzeć pieska w calej okazałosci, jedna fotka to troche malo:shake: Plisss , zróbcie więcej fotek to naprawdę chwyta:crazyeye: Quote
bumerang Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Witaj Goniu, Koka będzie Ci wdzieczna za pomoc:loveu: Quote
GosiaM Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Koka wazy 15 kg.... W zalaczeniu zdjecia calej postury psa... Jest naprawde piekna i mila... i bardzo potrzebuje dobrego domu... W tej chwili ma do dyspozycji mala klatke w klinice i widac ze bardzo sie meczy... Chcialaby juz biegac a na razie ma tylko okazje do biegania na nielicznych spacerach w ciagu dnia... Quote
bumerang Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 właśnie chodzi mi o wiecej fotek z człowiekiem, proszę , wstawi sie do allegro i ogłoszeń. Quote
GosiaM Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Bardzo dziekuje za pomoc ...Ok zrobie wiecej fotek ..:-)NA adopcje org jest ogloszenie ale czeka na zatwierdzenie... ..(stan na dzis..) Quote
Recommended Posts