Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gratuluję wszystkim, także tym mniej zadowolonym - będą inne wystawy ... W Rybniku najważniejsze, że dopisała pogoda - było bardzo przyjemnie, wróciliśmy zadowoleni cwc, NDPwR, BOB, BOG - Matrix nie chciał się ustawić na podium było śliskie i niezbyt stabilne ale wystawa udana, lubię rybnickie wystawy - ta była 12 w której uczestniczyliśmy

Posted

Zdjęcia są super i nawet moje Pieski się znalazły ;D Komputer dopiero mi sie naprawił bo poszło oprogramowanie dlatego dziś wieczorem lub w piątek zależy kiedy będę mieć czas je obrobić wstawię zdjęcia :razz::razz: Pogoda trafiła się cudowna i to akurat pośród takich brzydkich dni :loveu: cud :multi: Psy cudowne na głaskałam się i naoglądałam, że ho ho :)

Posted

cockermanka - kto obok Ciebie stał na pudle na BIS Junior?

Madzia_K - takie samo pytanie :) Kto stał obok Was na pudle na o/Rybnik?

Basik - a u Was na grupie kto królował na I i II lokacie?

Naprawdę nikt nie ma wyników finałów?

Posted

u nas o ile dobrze pamiętam to na I cocker amerykański, II springer, ale nie wiem, czy angielski, czy welsh, ja zazwyczaj w takich chwilach mam zaćmienie, a tam jeszcze musiałam opanować moją sucz, która jest jeszcze młoda i nie była uczona stawać na wysokościach i to blaszanych, gdzie łapy sie rozjeżdżają... Niedługo pewnie będą zdjęcia na stronie oddziału, to zobaczymy, chyba, że ktoś się zlituje i wstawi - dużo osób robiło fotki na finałach

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
Bardzo dziękuję mam nadzieję że ktoś się odnalazł na nich.;)

odnalazłam foteczki synusia mojej Dusi :loveu:

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Witam wszystkich wstawiam link do mojego skromnego albumu z wystawy w Rybniku

[url=http://iza374.fotosik.pl/albumy/517565.html]RYBNIK krajowa wystawa psów

Widzę, że i moja Luna załapała się na fotki:multi: