Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pogoda była super, nasze piesy wykonały plan z nawiązką
Bassco - dosk, CWC, NDPwR, BOB:multi: - skończył dorosły championat
Carrmen (ma 9 miesięcy i 3 dni) - dosk, Zw.Mł., NJwR, BIS Junior II miejsce:multi::multi::multi: [SIZE=2]- zaczęła młodzieżowy championat

Posted

Dog Arlekin-Czarny
Alano's Shtat ZNAK ZORRO-poś.
BESTLA Mały Smok-mł.
IMAGINATION La Componella

Dog Błękitny
LEX Steelteam-mł
LEXUS Steelteam

TOGO z Błękitnych Wydm-poś.
JAROMIR Medium-hon.
ABIGAIL Golden Aleksandria-mł.

Pręgowane-Żółte
CLAY Bisdog Bohemia-szcze.
DE FACTO Książe Gorzkowa-otw.
Złoty Kameleon BONZO-champ.

Posted

[quote name='cockermanka']Pogoda była super, nasze piesy wykonały plan z nawiązką
Bassco - dosk, CWC, NDPwR, BOB:multi: - skończył dorosły championat
Carrmen (ma 9 miesięcy i 3 dni) - dosk, Zw.Mł., NJwR, BIS Junior II miejsce:multi::multi::multi: [SIZE=2]- zaczęła młodzieżowy championat
Super :multi::multi::multi:
Przepraszam Aniu że nie przyszłam ale nie wszystko wyszło tak jakbym chciała :roll: .

Posted

Błyskotka napisał(a):
Super :multi::multi::multi:
Przepraszam Aniu że nie przyszłam ale nie wszystko wyszło tak jakbym chciała :roll: .

Szkoda,ale nic stracownego - z pewnością uda się nam niebawem spotkać ...ja 3/4 czasu spędziłam na gadaniu z właścicielami "naszego" Benjamina ... i na strzyżeniu tego biało-czarnego przystojniaka ;)

Posted

I my się pochwalimy...nasz Fanfan wziął klasę, NDPwR, BOBa...i został drugim najpiękniejszym psem oddziału Rybnik:loveu:
Na marginesie...ale głupio wyglądał mój basset na tle tych smukłych chartów:evil_lol:. A..i najważniejsze - zakończyliśmy dorosły championat Polski:multi:

Posted

RudaPaskuda napisał(a):
pogoda fajna, wszystko fajne ale ring honorowy do d...;(

Podobno nie można mieć wszystkiego ;) - ale rzeczywiście konkurencjom finałowym brakowało oprawy - jakaś "zieleninka" przy podium,wykładzina na podium,bo było bardzo śliskie)... no i miejsca przede wszystkim - szczególnie,że to tak piękny i duży teren ...:roll:

Posted

Hej! To ta czarna młoda istotka to Wasza? To ja tak sobie pozwoliłam ja głaskać i opieprzyć wystawiającą ją osóbkę - sunia śliczna, tylko musi sie jeszcze pouczyć biegania :) stałam przy ringu i od razu wpadła mi w oko, śliczna mordka i grzbiecik! No i na bestach też jej kibicowałam!
Co do ringu honorowego to totalna kiszka! Podium z blachy, psy sie ślizgały i bały odgłosu, miejsca bardzo mało, brak ringu przygotowawczego...
My z Famą - niecałe 17 m-cy CWC, NDSwR, BOB, BOG III
Gratki dla zadowolonych wystawiających!!!

Posted

Basik napisał(a):
Hej! To ta czarna młoda istotka to Wasza? To ja tak sobie pozwoliłam ja głaskać i opieprzyć wystawiającą ją osóbkę - sunia śliczna, tylko musi sie jeszcze pouczyć biegania :) stałam przy ringu i od razu wpadła mi w oko, śliczna mordka i grzbiecik! No i na bestach też jej kibicowałam!

Gratulacje dla Famy :multi:
Tak,to nasza najmłodsza psica ;) (2 października skończyła 9 miesięcy) wczoraj miała "dzień szalonego dzikiego konia" :evil_lol: (chyba na cześć pięknej pogody) - zazwyczaj biega bardzo ładnie :cool3:

Posted

No to ja tez sie pochwale:razz:
Luna skończyła MŁODZIEZOWY CHAMPIONAT PL :multi::multi::multi:
jak zobaczyłam ring honorowy to...:placz: ale było całkiem fajnie oprócz opóźnionej godz i tłumów przy wejsciu na honorowy
Luna dostała sie do trójki psów z drugiej grupy z czego sie ciesze bo ona baaardzo nie lubi biegac a biegała dosyc duzo wczoraj:-o

parking i obsługa jak dla mnie ok!

no i jeszcze gratulacje dla Love-Wab za poradzenie sobie z nią na mp bo ona jest tak we mnie wpatrzona i w rodziców ze az dziwne ze pobiegła :evil_lol:
wiec chociaz ze tzrecie miejsce to duzy sukces z Luną :D