Cosmo Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Soniaczem - ale jaki on jest to ja nie wiem :cool3: Quote
taxelina Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 nie ma to jak exif w Vista :D tam sie zapisuje nie tylko jaki model ale i ustawienia - czas/przeslona/iso itd :P Sony DSC-S500 Quote
Cosmo Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 a widzisz hehehe :lol: ja sie nie znam na tym w ogole ;) kupilam, bo mialam tyle kasy, zaplacilam ok 650zl za swoja kase - wiec dla mnie byl to niemaly wydatek :eviltong: dwa lata temu - teraz ten sam za 400zl mozna miec, ale coz poki co nie bede kupowala nowego, nie ma sensu najmniejszego - i kasy przede wszystkim :cool3: Quote
taxelina Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ja kupilam bo stary olympus juz gorzej lapal ostrosc.. bedzie praca stala dla TZ to kupi sobie lepsza lustrzanke a mi odda 350d :P Quote
łapeczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 czesc wy tu hagu gadu o aparacikach uzadzacie sobie ;p Quote
Cosmo Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 a to teraz łóżeczkowe - nie moja wina, że on się zlewa z otoczeniem :cool3::lol: mały szkodnik wczoraj był wykąpany, biegał jak szaleniec po całym domu - ale po co? :cool3: nikt tego nie wie :lol::lol: Quote
łapeczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 moj tez tak biega jak go wykapie po calej chacie jak oszalaly i nawt nie patrzy tylko leci czasem wpada na kogos;p Quote
Cosmo Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 chociaż ze trzy fotki wrzucę - coś mi aparat nieostro robi, pewnie to moja wina, jakoś nie potrafię dostosować tych opcji :roll: hmmm chyba od wrzesnia dostane staz, bedzie chociaz jakas mala kaska wpadac miesiecznie - juz doskwiera mi brak wlasnych pieniedzy ;) i moze sobie kompa stacjonarnego kupie (tatus dolozy :lol:) i w koncu nie bede musiala walczyc o kompa hehehe:lol: pozdrawiamy z Axelkiem baaaardzo cieplutko:p Quote
Cosmo Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 ale jak to slodkie pysio gryzie - to juz nie jest takie piekne i milusie :cool3: - podly maly paszczak :eviltong: Quote
Cosmo Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 powrzucam pare fotek z Zakopca z kwietnia, dla deer - ktora pewnie zapomniala jak tam jest :eviltong: z Gubalowki - ale jak tam sie masakrycznie wchodzi, wlazlam, ale balam sie zejsc na dol - normalnie jak dla mnie to za stromo :roll: a ja panikara jestem - jeszcze slisko bylo - bo snieg sie roztapial ehhh - wiec wrocilysmy busem :cool3: Quote
taxelina Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 w zakopanym raz bylam z wycieczka.. ogolnie wole morze niz gory.. Quote
Cosmo Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 a tutaj z lipca z Malborka - byly takie fajne pokazy a'la sredniowiecznych rycerzy i roznych konkurencji, turniejow rycerskich z udzialem koni - cos wspanialego :p uwielbiam to zdjecie - w ruchu, ale ładnie wyszło :loveu: - tzn ja sie nim tylko podniecam hehehe :lol::lol: ten koń jest boski :loveu: - ma takie sliczne jasno-niebieskie oczy generalnie podziwiam ludzi, ktorzy maja takie pasje - to jest cos wspanialego interesowac sie czyms i poswiecac temu caly swoj wolny czas, energie, kochac to, co sie robi... to jest fantastyczne:loveu: Quote
taxelina Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 http://img84.imageshack.us/img84/555/wakacje2008253wa6.jpg e tam mi tez sie podoba :D akurat pieknie uchwycony ruch :D A pasja, to wlasnie fajne w tym.. swoj czas sie poswieca itd Quote
Cosmo Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 a dziekuje, dziekuje :evil_lol: chcialabym miec jakas pasje...:eviltong: Quote
Cosmo Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 a wiesz, ze nie :roll: i to jest przykre :shake: jutro musze jechac do przychodni sie zarejestrowac do dentysty - jaaaa musze tam byc o 6:30:roll: - dobrze, ze tatus da samochod :eviltong: Quote
taxelina Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ale wczesnie.. to ja planuje o 8:30 wyjechac do parku jak nie bedzie padac Quote
Cosmo Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 no niestety, ale musze sie ustawic w kolejce, mimo, ze to prywatna przychodnia (elektrowniano-kopalniana) :lol: pracownicy zapisuja sie bez kolejki, ale rodziny musza sie zmiescic w kolejce :cool3: jest iles tam wolnych miejsc na dzien - musze sie dostac jutro, nie ma bata, biore ksiazke i bede w kolejce sobie czytac :eviltong: Quote
Recommended Posts