adriana87 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Witam! Bardzo bym chciała pojechać na wakacje z moim psiakiem w miejsce gdzie jest spokojnie, a przede wszystkim jest tam rzeka lub jezioro z palażą? Jestem ze śląska i interesują mnie głównie południowe tereny polski jak i centralne oraz zachodnie. Niestety nie mogę wziąść dłuższego urlopu, bo wtedy pewnie zawitalibyśmy nad Bałtyk, ale life is brutal i nie chcę tracić dwóch dni w trasie. Jeżeli znacie coś godnego polecenia byłabym bardzo wdzięczna:) Pozdrawiam serdecznie! Quote
Itske Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 adriana87 napisał(a):Witam! Bardzo bym chciała pojechać na wakacje z moim psiakiem w miejsce gdzie jest spokojnie, a przede wszystkim jest tam rzeka lub jezioro z palażą? Jestem ze śląska i interesują mnie głównie południowe tereny polski jak i centralne oraz zachodnie. Niestety nie mogę wziąść dłuższego urlopu, bo wtedy pewnie zawitalibyśmy nad Bałtyk, ale life is brutal i nie chcę tracić dwóch dni w trasie. Jeżeli znacie coś godnego polecenia byłabym bardzo wdzięczna:) Pozdrawiam serdecznie! A to szkoda, ze nie w pomorskie - na pomorzu jest kilka fajnych ośrdoków, gdzie można z psem - np. miejscowośc Babilon, ośrodek Jaś - cisza! spokoj, czyste jezioro i piekne lasy. no cóż - ja mam 10 min spacerkiem nad ogromne jezioro, 4 minuty w pola, 15 minut duże lasy, za płotem płynie rzeczka.... chyba zacznę wynajmowac przyczepę na wakacje z psem:diabloti: Quote
marmara_19 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 beskid zywiecki.. jezioro zywieckie, sopotnia itp.. tam dostatek rzek i gor :))) Quote
Mona4 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 witam Obecnie jestem na Urlopie nad jeziorem,mamz sobą 5 psow:lol: Bardzo fajne i spokojne miejsce,nad samym jeziorem,plaza lasy!!! mile widziane zwierzeta,psy ,koty konie:evil_lol: Mamy domek typu BRDA z pelnym wyposazeniem,typu kuchnia,lazienka,prysznic, dwie sypialnie.salon z kominkiem......oprucz tego jest, wypozyczalnia rowerow,Swietlica,sala bilardowa,parking strzezony,plac zabaw dla dzieci. Gospodarze bardzo mili,wielcy milosnicy psow. Domki w cenie od 80 zl do 120 za dobe, jest 8 miejsc do spania,ale nikogo nieinteresuje ile osob bedzie w domku.Wiec fajnie bo mozna pojechac w dwie rodziny. Jest to na Slasku Osrodek wypoczynkowy KORAL w nakle slaskim nad jeziorem Chechlo http://www.koral.biz.pl/inne.htm http://www.eholiday.pl/noclegi-7520.html Quote
Bewarka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 DuDziaczek napisał(a):Ja moge polecić Sielpię :lol: Byłam, polecam ;) Quote
derrick Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Justys95 napisał(a):Byłam, polecam ;) Ja też - naprawde cudowne miejsce!!! Quote
Viking Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 A możecie podać jakieś bliższe namiary na Sielpię? Quote
Bewarka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 To jest 40 km od Kielc. Właściwie można tam jechać w ciemno, bo dużo jest miejsc i jak pojechałam, to gdzieniegdzie były wolne domki ;) Ale lepiej sobie zarezerwować, bo nie wiadomo czy wszędzie puszczają z psem, na plaży widziałam ze trzy psy i nikt nie miał pretensji - jak z właścicielami ośrodków? Nie pytałam się, bo pies został z rodzicami. Zaraz pokaże kilka fot. ;) To jest chyba str. Sielpińska: http://sielpia.eu Jak widać cienia nie brakuje, ale są też miejsca, gdzie naokoło sam piasek, więc dla każdego coś dobrego. Quote
ulotka1 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Viking']A możecie podać jakieś bliższe namiary na Sielpię? Gospodarstwo Agroturtytczne 8 km od Sielpi. Teren zamknięty, parking gratis. Domek dwuizbowy ( 3+ 3-5 miejsc) ze wspólną łazienką z aneksem kuchennym (lodówka, mikrofalówka). Cały domek 150 zł za dobę lub 25 zł za osobę za dobę. Pieski -gratis,mozliwośc zamówienia posiłków. Zapraszamy na nasza stronę: www.zcoyoacan.pl:cool1: Quote
Basia&Safi Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 podnosze :) szukam najlepiej domku dla 4 osob z 3 piesiami hihihi okolice ślaska :) rzeka lub jezioro wszytsko jedno bylo wodaa :) :cool3: Quote
LadyBell Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 W przyszłym roku w okolicach czerwca chciałabym się wybrać nad jezioro na kajaki rzecz jasna z moim yorkiem. Znacie może jakieś fajne miejsce w borach Tucholskich lub na Kaszubach, gdzie blisko do jeziora, lasu w jakimś małym miasteczku?? Quote
Recommended Posts