Agnieszka_ Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Przekopiowane z Malahuskity : "Hej :) Dostałam list od babki z Niemiec, której znajomi mają biegające husky. Ichcieliby przyjechać z sześcioma psami do Polski, do kogoś kto również ma psy zaprzęgowe. Chodzi o jakieś 2-3 tygodnie, z możliwością trenowania... Niestety, ja nie mam warunków do trzymania 6 psów, i nie mam warunków do trenowania, zwłaszcza latem... Jeżeli ktoś jest zainteresowany zawarciem znajomości z niemieckimi maszerami, proszę o kontakt :) Pozdrawiam Marta i Sunka mickeyla@wp.pl " Quote
szybszy_od_dylizansu Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Chyba oszaleli z tymi treningami w lato. Quote
SH Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 A kto powiedział, ze to ma być lato :question: Z tego co wiem chodzi o przyjazd we wrześniu :) Quote
szybszy_od_dylizansu Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 W takim razie polecam http://www.lodowejezioro.com/index_files/Page361.htm Quote
SH Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Znamy, znamy... :) Jest tylko mały problem :-? Tam nie ma husky :( A ekipie z Niemiec zależy własnie na wspólnym treningu z innymi husky. Pracujemy nad tym w porozumieniu z członkiem pewnego klubu :wink: Quote
PaYooK Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 ELO!! pomysle nad tym.. a mozna znac jakies inicjaly tej eklipy niemieckiej ? Quote
SH Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Sama nie znam jeszcze osobiście tych ludzi, bo w kontakcie pośredniczy hodowczyni deerhundów z Hamburga. To taki łańcuszek ludzi dobrej woli, bo ten maszer zna tylko swój ojczysty język. Ale jesteśmy na dobrej drodze :) Czekamy tylko na odzew strony polskiej po powrocie z urlopu 8) Quote
PaYooK Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 ELO!!! ja jestem ciekaw kto taki bo troszke maszerow z niemiec znam ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
SH Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Rozumiem, ale niestety na razie nie mogę wiecej powiedzieć, bo po prostu :niewiem: kto to jest. Quote
Recommended Posts