Jump to content
Dogomania

Cary w potrzebie- JUŻ W NOWYM, STAŁYM SUPER DOMU U GOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 822
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']

Spełnienia domkowych marzeń Carusiu!!! Niech 2009 Rok będzie Twoim najszczęśliwszym!!!

ja się przyłączam do życzeń :evil_lol: ucałowania dla psiego ryjka ślę :loveu:

Posted

[quote name='Gosia']tyciaNi- masz pw.
Przepraszam Cię stokrotnie, najmocniej i jak tylko potrafię.
Musiała mi gdzieś umknąć ta wiadomość. :oops::oops::oops:

nic się nie stało, teraz ja przepraszam bo internet chodzi u mnie jak krew z nosa :angryy: więc praktycznie korzystam tylko w pracy a i tu nie zawsze mogę...
odebrałam PW niestety nie mam stacjonarnego, zbieram info o lekach więc się odezwę po nowym roku :evil_lol: dziękiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Posted

Szukajcie Carremu domu- płaskiego, bez schodów.
Pies chodzi i będzie chodził, ale potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Ile mogę mu go dać, kiedy mam 14 psów i pracę?
Nie popędzam, ale on już zaczął pilnować naszego terenu.
Świetny pies.

Posted

Rany jak sie ciesze że on dobrzeje!! Juz sie martwiłam o niego bo długo wieści nie było. W kwestii domku nie pomoge bo wszyscy moi znajomi itd. mieszkają w blokach ale chociaz porozgłaszam- tyle moge zrobić. Jemu potrzeba kogoś kto nie dośc że bedzie sie nim umiał zając to jeszcze co mu czasu dużo poświeci ale wierze sie uda:loveu:

Posted

ANETTTA napisał(a):
tzn on chodzi na wlasnych 4 łapach sam ...nie wierze do końca :multi::multi::multi:

A jak ma niby chodzić??
Na dwóch??

A tak poważnie mówiąc - czy mam rozumieć, że uważasz, że napisałam tyż prawdę, nie prawedę, nie do końca prawdę, czy gówno prawdę?

Pozdrawiam - na prawdę pozdrawiam!!

Posted

Gosia napisał(a):
Szukajcie Carremu domu- płaskiego, bez schodów.
Pies chodzi i będzie chodził, ale potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Ile mogę mu go dać, kiedy mam 14 psów i pracę?
Nie popędzam, ale on już zaczął pilnować naszego terenu.
Świetny pies.

Gosiu, dzięki za dobre wieści :loveu:

Posted

Domu narazie nie ma, bo nie ma jasnej diagnozy- prawdopodobnie będę ją mieć (mam taką nadzieję) w piatek- będzie seria zdjęć kręgosłupa i dysplazja- zobaczymy, jak to wygląda.
Pies na lekach chodzi, podskakuje- oczywiście- zatacza się i nie jest to tak sprawny ruch, jak u zdrowego psa, ale nie ma kłopotów z kupą, woła, jak chce wyjść, sam się podnosi.
Jak policzę, ile kasy będzie potrzebne na jego utrzymanie- to wtedy można będzie szukać rozsądnego domu.
Bo serce, to, niestety, nie wszystko.
Trzeba mieć jeszcze kasę na utrzymanie "nie do końca zdrowego" psa.
Pozdrawiam-

Posted

Kruszynko- czasami tak, a czasami nie- zależy, jaki pies i na co chory.
Cary jest duży, więc więcej je- a musi mieć dietę weter., więcej waży- więc większość leków przeliczasz na masę itrd.
Gdyby był chihuahua- pewnie byłoby łatwiej no i na pewno taniej.