Isadora7 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Do końca aukcji Carego JEDEN DZIEŃ. Zostało 20 cegiełek Krzyknijcie gdzie się da może ktoś jeszcze pomoże temu pieknemu ONkowi. Quote
Aga i Eto Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Isadorko.. prosze podaj link do allegro. Zalicytuje kilka cegiełek tylko nie wiem gdzie ten link a jestem w pracy i nie mogę za bardzo przeszukiwać wątku. Jeśli to nie problem wpłacę jutro . Quote
Isadora7 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Aga i Eto']Isadorko.. prosze podaj link do allegro. Zalicytuje kilka cegiełek tylko nie wiem gdzie ten link a jestem w pracy i nie mogę za bardzo przeszukiwać wątku. Jeśli to nie problem wpłacę jutro . http://allegro.pl/item420318628_owczarek_cary_blaga_o_zycie_dzielo_potwora.html :p Quote
majqa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Do końca aukcji 1 dzień i 4 cegiełki. Isadorko, jak się skończy aukcja podeślij mi na PW kwotę do uregulowania za allegro. Dziękuję za pomoc Kochana Dziewczyno !!! :loveu: Quote
Aga i Eto Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 ah taak? chyba już nie ma cegiełek :diabloti: Quote
majqa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Aga i Eto']ah taak? chyba już nie ma cegiełek :diabloti: O...ja pierdziu !!! :-o DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Isadora7 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Aga i Eto napisał(a):ah taak? chyba już nie ma cegiełek :diabloti: Każda sprzedana do zera aulcja cegiełkowa to dla mnie satysfakcja, ale aukcja Carego to już szczególnie i sprawiło mi to dużą radochę. Quote
majqa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Mnie i pomoc Caremu sprawiła radochę i fakt, że Ty Isadoruś robiłaś aukcję !!! :loveu: Produkt Twojej pracy to prawdziwa poezyyyja dla oka !!! Quote
Isadora7 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 majqa napisał(a):Mnie i pomoc Caremu sprawiła radochę i fakt, że Ty Isadoruś robiłaś aukcję !!! :loveu: Produkt Twojej pracy to prawdziwa poezyyyja dla oka !!! Miłe jak ktoś zauważa :) Jestem tylko marnym człowieczkiem łasym na pochwały:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
majqa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Isadora7'](...)Jestem tylko marnym człowieczkiem łasym na pochwały:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Pochwały w pełni zasłużone. Odwalasz kawał roboty, która ma swoją cenę. Zmęczenie. :-( Mało kto się zastanawia, że samo wystawienie aukcji to pikuś. Za nią idzie przecież ślęczenie przy kompie i odpisywanie na każde, aukcyjne, zapytanie...a jaka potrafi być tego lawina, niestety wiem doskonale. :-( Każda z 200 cegiełek to już pojedynczy mail z automatu. To zaledwie przygrywka do reszty...tym samym... ISADORA7 W GÓRĘ !!!!!!!!!! CZAPKI Z GŁÓW !!!!!!!!!!! :loveu: Quote
olusia06022 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Witam, wczoraj wpłaciłam z chłopakiem małą kwotę, jak tylko uda się nam coś wyskrobać, to wpłacimy znowu. Piękny pies, tragiczna historia... Jesteśmy pewni że skończy się dobrze! :) Trzymamy kciuki. Na razie podnoszę i wklejam bannerek w podpis, bo tylko tyle możemy... Quote
majqa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='olusia06022']Witam, wczoraj wpłaciłam z chłopakiem małą kwotę (...)Na razie podnoszę i wklejam bannerek w podpis, bo tylko tyle możemy... Olusiu, to nie jest tylko tyle lecz AŻ TYLE !!! :loveu: Z całego serca dziękuję w imieniu Carusia. :loveu: Quote
Inez de Villaro Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 No tak a ciotka Isadora z tej dumy zrobiła sobie jeszcze bardziej.....hm..."paskudny" avatarek.....;) Quote
Isadora7 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Inez de Villaro napisał(a):No tak a ciotka Isadora z tej dumy zrobiła sobie jeszcze bardziej.....hm..."paskudny" avatarek.....;) Przepraszam bardzo to nie tak, ja po prostu pragnę aby każdy mógł mi spojrzeć w twarz :) Quote
majqa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Isadora7 napisał(a):Przepraszam bardzo to nie tak, ja po prostu pragnę aby każdy mógł mi spojrzeć w twarz :) Dżizas, a lusterko nie pęka ??? :loveu: :razz: Quote
Isadora7 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='majqa']Dżizas, a lusterko nie pęka ??? :loveu: :razz: Pęka... ze śmiechu [quote name='Inez de Villaro']...no chyba nie tylko w twarz ;) i w oczy :) Quote
majqa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Miałam tel. od Pani Ewy. Niestety miała ostrą jazdę ze sparaliżowaną onką, którą ma pod opieką (infekcja dróg moczowych). Z Carym ma się spotkać w tygodniu (bardzo liczę na te fotki). Prosiłam by dowiedziała się dokładnie, co jest nie tak z uszkami Carego, bo ma jakąś infekcję. Quote
Recommended Posts