Jump to content
Dogomania

Cary w potrzebie- JUŻ W NOWYM, STAŁYM SUPER DOMU U GOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 822
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadorko.. prosze podaj link do allegro. Zalicytuje kilka cegiełek tylko nie wiem gdzie ten link a jestem w pracy i nie mogę za bardzo przeszukiwać wątku. Jeśli to nie problem wpłacę jutro .

Posted

Do końca aukcji 1 dzień i 4 cegiełki. Isadorko, jak się skończy aukcja podeślij mi na PW kwotę do uregulowania za allegro. Dziękuję za pomoc Kochana Dziewczyno !!! :loveu:

Posted

[quote name='Aga i Eto']ah taak? chyba już nie ma cegiełek :diabloti:
O...ja pierdziu !!! :-o DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Aga i Eto napisał(a):
ah taak? chyba już nie ma cegiełek :diabloti:

Każda sprzedana do zera aulcja cegiełkowa to dla mnie satysfakcja, ale aukcja Carego to już szczególnie i sprawiło mi to dużą radochę.

Posted

majqa napisał(a):
Mnie i pomoc Caremu sprawiła radochę i fakt, że Ty Isadoruś robiłaś aukcję !!! :loveu: Produkt Twojej pracy to prawdziwa poezyyyja dla oka !!!

Miłe jak ktoś zauważa :)
Jestem tylko marnym człowieczkiem łasym na pochwały:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Isadora7'](...)Jestem tylko marnym człowieczkiem łasym na pochwały:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
Pochwały w pełni zasłużone. Odwalasz kawał roboty, która ma swoją cenę. Zmęczenie. :-( Mało kto się zastanawia, że samo wystawienie aukcji to pikuś. Za nią idzie przecież ślęczenie przy kompie i odpisywanie na każde, aukcyjne, zapytanie...a jaka potrafi być tego lawina, niestety wiem doskonale. :-( Każda z 200 cegiełek to już pojedynczy mail z automatu.
To zaledwie przygrywka do reszty...tym samym...

ISADORA7 W GÓRĘ !!!!!!!!!! CZAPKI Z GŁÓW !!!!!!!!!!! :loveu:

Posted

Witam, wczoraj wpłaciłam z chłopakiem małą kwotę, jak tylko uda się nam coś wyskrobać, to wpłacimy znowu. Piękny pies, tragiczna historia... Jesteśmy pewni że skończy się dobrze! :) Trzymamy kciuki. Na razie podnoszę i wklejam bannerek w podpis, bo tylko tyle możemy...

Posted

[quote name='olusia06022']Witam, wczoraj wpłaciłam z chłopakiem małą kwotę (...)Na razie podnoszę i wklejam bannerek w podpis, bo tylko tyle możemy...
Olusiu, to nie jest tylko tyle lecz AŻ TYLE !!! :loveu: Z całego serca dziękuję w imieniu Carusia. :loveu:

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
No tak a ciotka Isadora z tej dumy zrobiła sobie jeszcze bardziej.....hm..."paskudny" avatarek.....;)

Przepraszam bardzo to nie tak, ja po prostu pragnę aby każdy mógł mi spojrzeć w twarz :)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Przepraszam bardzo to nie tak, ja po prostu pragnę aby każdy mógł mi spojrzeć w twarz :)

Dżizas, a lusterko nie pęka ??? :loveu: :razz:

Posted

Miałam tel. od Pani Ewy. Niestety miała ostrą jazdę ze sparaliżowaną onką, którą ma pod opieką (infekcja dróg moczowych). Z Carym ma się spotkać w tygodniu (bardzo liczę na te fotki). Prosiłam by dowiedziała się dokładnie, co jest nie tak z uszkami Carego, bo ma jakąś infekcję.