Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agnethka napisał(a):
dla mnie żaden problem ;)
i tak będę musiała być w jakiś sposób "rozpoznawalna", bo może uda się, że dostanę na wystawie roślinki do akwarium :evil_lol: hihi....

no własnie.:razz: to kolejny powód żeby to zrobić.:diabloti:

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frytela napisał(a):
co do wstazek, mysle ze to za malo widoczne. Mi sie podoba z koszulkami, ale bym musiala sie przebierac, przed wystawianiem w kostiuma xD

no ja właśnie też :shake:

Posted

to może byśmy sobei kupiły czapki białe z daszkami i nicki na nich?:diabloti: wstążki rzeczywiście mało widoczne,a koszulki niewygodne to może czapki będa takie pośrodku? :razz:

Posted

Shetanka napisał(a):
Kucyki z niebieskimi wstążkami? :lol:

a jak bedzie facet dogomaniak? to z czego ma sobie kucyka zrobić?:diabloti:
Pozatym ja mam krótkie dosyć włosy i mój kucyk jest baaardzo malusi wiec nie bedzie widać.:razz: chyba,że ta wstażka zwisająca do ziemi będzie.xDD

Posted

zakla napisał(a):
A wie ktos, jak wygladaja te pawilony? Tzn. w jakiej odleglosci od siebie i jak sa rozmieszczone? Wlasnie sie upewniam, ze nie mam prawa sie wyrobic- bo aussiki, ktore w pierwotnym planie mialy byc oceniane jako ostatnie, sa wrzucone teraz jako trzecie- czyli mam belga w pawilonie E jako pierwsza rase, shar peia jako druga rase ale w pawilonie D i aussie jako trzecia w E. Kurde, uwielbiam ta slownosc...:angryy:

Budynki targów są 2-położone bardzo blisko siebie;jakieś 40 m odległości.W zeszłym roku pawilony A i B były w jednym budynku, a B i C w drugim.Teraz ponieważ wystawa jest jednodniowa być może sektory podzielono na A ,B, C -jednym budynku, a D,F,E w drugim.

Posted

Elitesse napisał(a):
moje obie dziewczynki zgloszone i potwierdzone :multi::multi:

szkoda tylko ze ja mam beznadziejne polaczenia PKP i nie bede mogla ich zobaczyc :placz:

Będzie beria i Dee :cool3:

Posted

Ja się dziś dowiedziałam, że mam pewny transport, więc będę na 100% :loveu: Jadę bez psa, jestem praktycznie wolna, wystawiam jednego leonbergera i idę na Młodego Prezentera, a poza tym mam wolny czas, także w razie czego służę pomocą i wolną ręką na ringówkę dla tych, którzy będą mieli na głowie trochę więcej niż ja :lol:

Posted

A nie ma jakaś dobra duszyczka miejsca :razz: żeby zabrać z Kielc fajna kobietke i szczeniora shicka :loveu::evil_lol: w strone Krakowa (konkretnie Olkusz - czyli po drodze ) Oczywiście pokryje koszty ;)

Posted

Zapraszam choć ten Olkusz po drodze do Kielc jakoś mi się nie bardzo wydaje... trzeba by odbić... Jakby co to się jakoś zmieścimy :)

edit: sorki ale oferta nieaktualna - coś mi się pomieszały ilości pasażerów. Mam już przecież 3 osoby i psa i więcej nie wejdzie.