polciuaa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 agnethka napisał(a):dla mnie żaden problem ;) i tak będę musiała być w jakiś sposób "rozpoznawalna", bo może uda się, że dostanę na wystawie roślinki do akwarium :evil_lol: hihi.... no własnie.:razz: to kolejny powód żeby to zrobić.:diabloti: Quote
Shetanka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Z tymi niebieskimi wstążkami świetny pomysł :D tylko na której ręce? No i najlepiej jakby każdy miał na niej nick z dogo napisany :D Quote
Frytela Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 co do wstazek, mysle ze to za malo widoczne. Mi sie podoba z koszulkami, ale bym musiala sie przebierac, przed wystawianiem w kostiuma xD Quote
Shetanka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Frytela napisał(a):co do wstazek, mysle ze to za malo widoczne. Mi sie podoba z koszulkami, ale bym musiala sie przebierac, przed wystawianiem w kostiuma xD no ja właśnie też :shake: Quote
polciuaa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 to może byśmy sobei kupiły czapki białe z daszkami i nicki na nich?:diabloti: wstążki rzeczywiście mało widoczne,a koszulki niewygodne to może czapki będa takie pośrodku? :razz: Quote
Shetanka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 agnethka napisał(a):to sobie na głowie wstążki przyczepcie :eviltong: będa widoczne :eviltong: Kucyki z niebieskimi wstążkami? :lol: Quote
polciuaa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Shetanka napisał(a):Kucyki z niebieskimi wstążkami? :lol: a jak bedzie facet dogomaniak? to z czego ma sobie kucyka zrobić?:diabloti: Pozatym ja mam krótkie dosyć włosy i mój kucyk jest baaardzo malusi wiec nie bedzie widać.:razz: chyba,że ta wstażka zwisająca do ziemi będzie.xDD Quote
Diuna B. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 zakla napisał(a):A wie ktos, jak wygladaja te pawilony? Tzn. w jakiej odleglosci od siebie i jak sa rozmieszczone? Wlasnie sie upewniam, ze nie mam prawa sie wyrobic- bo aussiki, ktore w pierwotnym planie mialy byc oceniane jako ostatnie, sa wrzucone teraz jako trzecie- czyli mam belga w pawilonie E jako pierwsza rase, shar peia jako druga rase ale w pawilonie D i aussie jako trzecia w E. Kurde, uwielbiam ta slownosc...:angryy: Budynki targów są 2-położone bardzo blisko siebie;jakieś 40 m odległości.W zeszłym roku pawilony A i B były w jednym budynku, a B i C w drugim.Teraz ponieważ wystawa jest jednodniowa być może sektory podzielono na A ,B, C -jednym budynku, a D,F,E w drugim. Quote
zakla Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dzieki za odpowiedz, to sie nabiegam, ale jestem krotkodystansowcem, wiec ok:eviltong: Quote
Frytela Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 http://www.targikielce.pl/index.html?k=main&s=teren_tk Targi Kielce. Kurna co sie z tym dzieje xD Tu masz plan targów. Wystawa odbywa sie w halach C, D, E ;) Quote
Elitesse Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 moje obie dziewczynki zgloszone i potwierdzone :multi::multi: szkoda tylko ze ja mam beznadziejne polaczenia PKP i nie bede mogla ich zobaczyc :placz: Quote
Vectra Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Elitesse napisał(a):moje obie dziewczynki zgloszone i potwierdzone :multi::multi: szkoda tylko ze ja mam beznadziejne polaczenia PKP i nie bede mogla ich zobaczyc :placz: Będzie beria i Dee :cool3: Quote
Elitesse Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Vectra napisał(a):Będzie beria i Dee :cool3: tak :) Dee juz w posredniej klasie leci ;) Quote
Vectra Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Elitesse napisał(a):tak :) Dee juz w posredniej klasie leci ;) no mam nadzieje , że uda nam sie tym razem spotkać :multi: :multi: Quote
Shetanka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Frytela napisał(a):Tu masz plan targów. Wystawa odbywa sie w halach C, D, E ;) A honorowy gdzie będzie? ;> Quote
Frytela Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Shetanka napisał(a):A honorowy gdzie będzie? ;> A tego to już nie wiem xD Zawsze był w C chyba nie? xd Quote
kika22 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Apel do ludzi z Wrocławia Tofik uciekł - z wrocławia-błagam o pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/f96/wroclaw-pomocy-uciekl-psiak-z-ds-terier-mix-ul-zatorska-123913/ Quote
Dezi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mi pozostaje tylko bardzo mocno trzymać kciuki za forumowe pieski i ich właścicieli :thumbs:. Quote
McDzik Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ja się dziś dowiedziałam, że mam pewny transport, więc będę na 100% :loveu: Jadę bez psa, jestem praktycznie wolna, wystawiam jednego leonbergera i idę na Młodego Prezentera, a poza tym mam wolny czas, także w razie czego służę pomocą i wolną ręką na ringówkę dla tych, którzy będą mieli na głowie trochę więcej niż ja :lol: Quote
panienkabubu Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 będzie spis wystawców i plan sędziowania? Quote
weszka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ja i Dirki też będziemy :) Gdyby ktoś z Krakowa chciał się zabrać to zapraszam. Chyba się wystroję w dogomaniacką koszulkę :) Quote
AbraCadabra Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 A nie ma jakaś dobra duszyczka miejsca :razz: żeby zabrać z Kielc fajna kobietke i szczeniora shicka :loveu::evil_lol: w strone Krakowa (konkretnie Olkusz - czyli po drodze ) Oczywiście pokryje koszty ;) Quote
weszka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Zapraszam choć ten Olkusz po drodze do Kielc jakoś mi się nie bardzo wydaje... trzeba by odbić... Jakby co to się jakoś zmieścimy :) edit: sorki ale oferta nieaktualna - coś mi się pomieszały ilości pasażerów. Mam już przecież 3 osoby i psa i więcej nie wejdzie. Quote
Mudik Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Nie można normalnie w html-u tylko znów ten cholerny pdf:diabloti: Możesz mi podać o której zaczynają: aussie, mudi i goldeny? Quote
AnkaW Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Nam zmienili sędziego :p Mudik nie na godzinowej rozpiski :roll: Quote
Recommended Posts