Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AbraCadabra napisał(a):
Witam koleżanke z Olkusza :razz::cool3: też sie na Kielce wybieram :loveu::loveu:

o witam,witam.:loveu: Widze,że jest nas coraz wiecej.:razz: w takim razie musimy sie na jakiś spacerek wspólny kiedyś wybrać.:diabloti:

Vectra-ja również czuje się zaproszona.:diabloti:

Posted

kika22 napisał(a):
Autobus 37 jest o 9-17 i 11-04:loveu:
Przystanek naprzeciwko dworca PKS (obok dawnego kina Romantika)

A jak długo ten 37 jedzie z dworca do TK ? 10. 20 czy 30 minut ? I gdzie trzeba wysiąść z niego ? Czy będzie widać hale targowe czy jakoś się przystanek nazywa ??

Posted

dogomanka_ napisał(a):
o witam,witam.:loveu: Widze,że jest nas coraz wiecej.:razz: w takim razie musimy sie na jakiś spacerek wspólny kiedyś wybrać.:diabloti:

Dobrze kombinujesz :cool3::razz::evil_lol:

Posted

Uff...co za ulga! :multi: I jaka ja jetem gloopia... :placz: :lol: Pomieszały mi się daty [i mojemu bratu też], tak więc 16 NIE MA studiów, a 9, czyli będe na wystawie na 99% :multi:

Posted

Wiecie co...tak się zastanawiam,że skoro będzie tyle dogomaniaków,to trudno będzie wszystkich rozpoznać,więc wymyśliłam,że chyba skombinuje sobie białą podkoszulke i napisze sobie na niej mój nick z dgm,żeby mnie było łatwo wyszukać.:razz: oczywiście Dudziaczkowi szykuje to samo.:diabloti:

Posted

agnethka napisał(a):
haha...przypomniała mi się wystawa w B-stoku :lol: wtedy też wymyślaliśmy znaki rozpoznawcze - miała być błękitna wstążka przewiązana na lewym nadgarstku, naturalnie nic z tego podobno nie wyszło :evil_lol:

te wstążki to dobry pomysł.:evil_lol: zróbmyu tak,zróbmy! :multi::multi::multi::eviltong:

Posted

Choć nie jade do Kielc a bardzo chciałam,ale niestety wypadły świeta rodzinne to sądzę,że wasz pomysł jest mega,extra,super odlotowy i mam nadzieję,że kiedys uda mi się w nim uczestniczyć.Trzymam za wszystkich kciuki i za uciekajki ringowe też.:lol::multi:

Posted

A wie ktos, jak wygladaja te pawilony? Tzn. w jakiej odleglosci od siebie i jak sa rozmieszczone? Wlasnie sie upewniam, ze nie mam prawa sie wyrobic- bo aussiki, ktore w pierwotnym planie mialy byc oceniane jako ostatnie, sa wrzucone teraz jako trzecie- czyli mam belga w pawilonie E jako pierwsza rase, shar peia jako druga rase ale w pawilonie D i aussie jako trzecia w E. Kurde, uwielbiam ta slownosc...:angryy: