AbraCadabra Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 dogomanka_ napisał(a):a miejsce na jedną 15 latke by się znalazło?:saint1: :diabloti: Witam koleżanke z Olkusza :razz::cool3: też sie na Kielce wybieram :loveu::loveu: Quote
DuDziaczek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Vectra napisał(a):to ja zapraszam wszystkich , na zapoznanie :cool3: :cool3: nie gryzę :evil_lol: Mania czasami :diabloti: zęby wymienia :evilbat: ooo czuje sie zaproszona xDD:diabloti: Quote
Mudik Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A miałby ktoś miejsce w autku dla jednej osoby + pies(może siedziec pod nogami. PILNEEEE!!!! To się zgłosiliśma :-) Quote
polciuaa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 AbraCadabra napisał(a):Witam koleżanke z Olkusza :razz::cool3: też sie na Kielce wybieram :loveu::loveu: o witam,witam.:loveu: Widze,że jest nas coraz wiecej.:razz: w takim razie musimy sie na jakiś spacerek wspólny kiedyś wybrać.:diabloti: Vectra-ja również czuje się zaproszona.:diabloti: Quote
Birmanka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 kika22 napisał(a):Autobus 37 jest o 9-17 i 11-04:loveu: Przystanek naprzeciwko dworca PKS (obok dawnego kina Romantika) A jak długo ten 37 jedzie z dworca do TK ? 10. 20 czy 30 minut ? I gdzie trzeba wysiąść z niego ? Czy będzie widać hale targowe czy jakoś się przystanek nazywa ?? Quote
Shetanka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jeszcze ponad 2 tygodnie do wystawy :placz: Quote
zakla Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Na szczescie! Moze choc troche mi suka zarosnie...:evil_lol: Quote
AbraCadabra Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 dogomanka_ napisał(a):o witam,witam.:loveu: Widze,że jest nas coraz wiecej.:razz: w takim razie musimy sie na jakiś spacerek wspólny kiedyś wybrać.:diabloti: Dobrze kombinujesz :cool3::razz::evil_lol: Quote
Frytela Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 zakla napisał(a):Na szczescie! Moze choc troche mi suka zarosnie...:evil_lol: a moja wyłysieje... :placz::placz: Quote
Bewarka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Uff...co za ulga! :multi: I jaka ja jetem gloopia... :placz: :lol: Pomieszały mi się daty [i mojemu bratu też], tak więc 16 NIE MA studiów, a 9, czyli będe na wystawie na 99% :multi: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ciagle sie zastanawiamy mamy czas do jutra :) Quote
polciuaa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 nie ma co się zastanawiać....niewarto...trzeba odrazu się zgłaszać i jechać.:loveu: :razz: Quote
Shetanka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 dogomanka_ napisał(a):nie ma co się zastanawiać....niewarto...trzeba odrazu się zgłaszać i jechać.:loveu: :razz: Właśnie tak :loveu: Quote
DuDziaczek Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Matko już sie nie moge doczekać widoku Astow i Stafikow :loveu::loveu::loveu: No i DN :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 nas raczej nie bedzie tzn ja bede ale bez psa Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 no to sie zglosilismy :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 agnethka napisał(a):NO I GOOD :evil_lol: po raz kolejny go będę mogła podziwiać ;) żeby było co podziwiać mam andzieje ze wstydu nie przyniesie bo ostatnia wystawa to Sopot był.. Quote
zakla Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No ja jednak zglosilam swoje male, lyse stworzonko:evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 heheh a jak ja juz zglosilam to jka myslicie bedzie lista :razz::razz::razz::razz: Quote
polciuaa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Wiecie co...tak się zastanawiam,że skoro będzie tyle dogomaniaków,to trudno będzie wszystkich rozpoznać,więc wymyśliłam,że chyba skombinuje sobie białą podkoszulke i napisze sobie na niej mój nick z dgm,żeby mnie było łatwo wyszukać.:razz: oczywiście Dudziaczkowi szykuje to samo.:diabloti: Quote
Diuna B. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ale z tymi znakami rozpoznawczymi to fajny pomysł. Quote
AnkaW Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jeszcze 16 dni :roll: podane są już nr i wielkość ringów oraz hale dla grup :multi: Quote
polciuaa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 agnethka napisał(a):haha...przypomniała mi się wystawa w B-stoku :lol: wtedy też wymyślaliśmy znaki rozpoznawcze - miała być błękitna wstążka przewiązana na lewym nadgarstku, naturalnie nic z tego podobno nie wyszło :evil_lol: te wstążki to dobry pomysł.:evil_lol: zróbmyu tak,zróbmy! :multi::multi::multi::eviltong: Quote
Pieseczkowo Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Choć nie jade do Kielc a bardzo chciałam,ale niestety wypadły świeta rodzinne to sądzę,że wasz pomysł jest mega,extra,super odlotowy i mam nadzieję,że kiedys uda mi się w nim uczestniczyć.Trzymam za wszystkich kciuki i za uciekajki ringowe też.:lol::multi: Quote
zakla Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A wie ktos, jak wygladaja te pawilony? Tzn. w jakiej odleglosci od siebie i jak sa rozmieszczone? Wlasnie sie upewniam, ze nie mam prawa sie wyrobic- bo aussiki, ktore w pierwotnym planie mialy byc oceniane jako ostatnie, sa wrzucone teraz jako trzecie- czyli mam belga w pawilonie E jako pierwsza rase, shar peia jako druga rase ale w pawilonie D i aussie jako trzecia w E. Kurde, uwielbiam ta slownosc...:angryy: Quote
Recommended Posts