Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zakla napisał(a):
Dwoch bezjajcowcow bezpapierowcow panow mamutow i aussiczke ;)

No to ładniutkie stadko masz.:razz: tylko pozazdrościc.:diabloti:

Dziewczyny-czy wybiera się ktoś z Krk lub okolic Olkusza na wystawe? Jeśli tak to czy by się znalazło miejsce na jedną osobę bez psa?:razz:

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, jeżeli ktoś chce, to mogę użyczyć pisaka na konkurs Młodego Prezentera na tej wystawie. Piesek to 19 miesięczny Gordon, hmm nie mam z nim szczególnych problemów w wystawianiu, ma bardzo fajna koncentracje, szczególnie jeśli w grę wchodzi jakiś smakołyk:).
Hmmm tylko osoba, która chciała by się z nim wystawiać, powinna mieć mimo wszystko troszke siły:) bo to nie jest raczej mały piesek:)

Posted

figazmakiem napisał(a):
Czy jedzie ktoś z Torunia lub Bydgoszczy i ma miejsce wolne dla 1 osoby i średniej wielkości psa? Oczywiście dokładam się do kosztów podróży.

Naprawdę nikt? :-(

Posted

hm, kurde kusi mnie ta wystawa, może jednak się zjawimy :> najbardziej zachęcający jest mp, tyle że ja jestem zielona...i chyba potrzebuje waszej pomocy :cool3:

Posted

Jogurt napisał(a):
hm, kurde kusi mnie ta wystawa, może jednak się zjawimy :> najbardziej zachęcający jest mp, tyle że ja jestem zielona...i chyba potrzebuje waszej pomocy :cool3:

Jedź, jedź, jedź - wystaw nigdy za wiele :lol: Ja na MP też raczej dopiero zaczynam, ale raczej na pewno tak chyba mi się wydaje że prawdopodobnie któryś z 'Młodych' Ci pomoże :lol:

Posted

Czy ktoś wie jak dojechać na wystawę od dworca PKP?
Jadę sama taryfa to jednak spory wydatek.
Może kursują tam jakieś autobusy,albo ZK zorganizuje dojazd,jak to było parę lat temu.

Posted

Diuna B. napisał(a):
Może kursują tam jakieś autobusy,albo ZK zorganizuje dojazd,jak to było parę lat temu.

Podpinam sie pod pytanie.

Posted

Diuna B. napisał(a):

Autobus 37 jest o 9-17 i 11-04:loveu:
Przystanek naprzeciwko dworca PKS (obok dawnego kina Romantika)

Jest jeszcze TK o 10-00, 10-47, 11-40, tylko ten autobus kursuje tylko w czasie targów, a nie wiem czy wystawa jest traktowana jako targi. Tu trzeba dzwonić Zarząd Transportu Miejskiego tel. (041) 343-15-93 w dniach pon.- piąt. od godz. 7:00 do godz.15:00

Bilet kosztuje normalny 2 zł i tyle samo dla psa:lol:

Posted

dogomanka_ napisał(a):

Dziewczyny-czy wybiera się ktoś z Krk lub okolic Olkusza na wystawe? Jeśli tak to czy by się znalazło miejsce na jedną osobę bez psa?:razz:

My pojedziemy na 95%, do konca tego tygodnia już będzie wiadomo na 100%;)
Aha jedziemy z Krakowa

Posted

kika22 napisał(a):

Czyli, że jak ja będę w Kielcach 9:07 to zdąże?
A bilety można kupić u kierowcy czy trzeba do kiosku biec?
No i ile przystanków?

Posted

garik napisał(a):
Aha jedziemy z Krakowa

a miejsce na jedną 15 latke by się znalazło?:saint1: :diabloti:

Posted

kika22 napisał(a):

Jest jeszcze TK o 10-00, 10-47, 11-40, tylko ten autobus kursuje tylko w czasie targów, a nie wiem czy wystawa jest traktowana jako targi. Tu trzeba dzwonić Zarząd Transportu Miejskiego tel. (041) 343-15-93 w dniach pon.- piąt. od godz. 7:00 do godz.15:00

Bilet kosztuje normalny 2 zł i tyle samo dla psa:lol:

Wystawa będzie traktowana jako targi/tak twierdzi ZK/ .
Rozkład autobusów jest na stronie internetowej ZTM Kielce ,a mnie się ona nie otwiera:mad::mad:.
Ale do wystawy jeszcze sporo czasu,może sobie poradzę.

Posted

Diuna B. napisał(a):
Wystawa będzie traktowana jako targi/tak twierdzi ZK/ .
Rozkład autobusów jest na stronie internetowej ZTM Kielce ,a mnie się ona nie otwiera:mad::mad:.
Ale do wystawy jeszcze sporo czasu,może sobie poradzę.

w zeszłym roku ( i 2 lata temu) kursowały właśnie autobusy z TK na wyświetlaczu ( właśnie Targi Kielce).
O ile dobrze pamiętam, to kursy mają co godzinę podczas trwania całej imprezy.

Posted

Shetanka napisał(a):
Czyli, że jak ja będę w Kielcach 9:07 to zdąże?
A bilety można kupić u kierowcy czy trzeba do kiosku biec?
No i ile przystanków?

Bilet radze kupić w kiosku, bo nie każdy autobus ma jeszcze automat do sprzedaży biletów;)
Jeśli pojedziesz TK do jedziesz do samego konca:lol:

Posted

garik napisał(a):
Aha jedziemy z Krakowa

to czekam z niecierpliwością na decyzje :cool3: bo my będziemy w Kielcach :p
siostra Garika też :lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Będzie Matylda :diabloti: jak dożyje :evil_lol: ;)

a co ciocie do pilnowania się w kolejkę ustawiają ? :cool3: :loveu: :diabloti:

to my też zapisujemy się do kolejki :lol: mam nadzieję że dla nas będzie jakaś taryfa ulgowa :cool3: :diabloti:
jeśli chodzi o wystawę, to ja bardzo chciałabym pojechać, Michał też już raczej się zgodził, tylko szkoda, że nie będziemy mogli wejść s Garikom na teren wystawy, nie wiem ile wytrzyma sam w samochodzie:roll:

Posted

garik napisał(a):
to my też zapisujemy się do kolejki :lol: mam nadzieję że dla nas będzie jakaś taryfa ulgowa :cool3: :diabloti:
jeśli chodzi o wystawę, to ja bardzo chciałabym pojechać, Michał też już raczej się zgodził, tylko szkoda, że nie będziemy mogli wejść s Garikom na teren wystawy, nie wiem ile wytrzyma sam w samochodzie:roll:

Spoko , damy radę ;) napisz mi swój tel na PW , na stronce jest mój ... jak przyjedziecie na wystawę to zadzwoń :lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Będzie Matylda :diabloti: jak dożyje :evil_lol: ;)

a co ciocie do pilnowania się w kolejkę ustawiają ? :cool3: :loveu: :diabloti:

nawet jakbym miała sie przepychać 30 min przez tłum gapiow zeby tlyko Matylde na oczy zobaczyc to zrobie to :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie opedzisz sie ciotka :diabloti:

Posted

kika22 napisał(a):
Bilet radze kupić w kiosku, bo nie każdy autobus ma jeszcze automat do sprzedaży biletów;)
Jeśli pojedziesz TK do jedziesz do samego konca:lol:

Okej, dzięki za info :p

Posted

Ja też się do kolejeczki ustawiam,ja też!:loveu:

Garik-to daj mi znać jeszcze dokładnie jakbys jechała.;) A co do psiaka siedzącego w aucie to trzeba mu skombinować kogos kto Go przypilnuje.:razz: ( a teraz patrze błagalnym wzrokiem na przyjaciół Dudziaczka,którzy napewno z chęcią pójdą z psiakiem na spacer.:diabloti: )