Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

McDzik napisał(a):
A jest tam gdzieśa miejsce, żeby taksówkarz podrzucił wczesniej i żeby dojsc ten kawałek? Bo jak sobie przypomne ten kilometrowy korek sprzed roku, to mysle, ze lepiej juz na piechote dojsc i bedzie szybciej...

Myśle,że w tym roku nie bedzie takiej potrzeby;)
Ale jak coś spróbuje się dowiedzieć od osob tam mieszkajacych w poblizu, gdzie najlepiej wysiąść:evil_lol:

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pietruszka napisał(a):
Ja też poszukuję psa na MP;). Jeśli ktoś by był chętny użyczyć mi swojego pieska będę bardzo wdzięczna. Rasa obojętna, wielkość również.

Widzę, że się wciągnęłaś w wystawy.

Posted

Witam

ja mogę udostępnić mojego Blusika dla osoby z kabanosem i zdecydowanej do pracy z duzym psam :) Blunio poszedł I raz z Olą i wywalczyli II miejsce w Opolu :) ale miała kabanosa :)

u mnie na stronie w wystawach mozna zobaczyć Blue w JH

Iwona

Posted

Musiałek napisał(a):
Witam

ja mogę udostępnić mojego Blusika dla osoby z kabanosem i zdecydowanej do pracy z duzym psam :) Blunio poszedł I raz z Olą i wywalczyli II miejsce w Opolu :) ale miała kabanosa :)

u mnie na stronie w wystawach mozna zobaczyć Blue w JH

Iwona

Mogłabym sobie Go pożyczyć? Z kabanosami nie ma problemu, przynajmniej wiem co mam kupić ;) Swoją drogą aussie jest dużym psem? :-o Mi się wydawało że coś koło wielkości mojego 'Kundla' (56 cm) , ale mogę się mylić. Chociaż w sumie wielkość mi jest obojętna, ja się tam psów nie boję :evil_lol:

Posted

Shetanaka - niestety Blue już jest zarezerwowany i zgłoszony

Sheina i Slash tez własnie zgłoszeni :lol:

a tak na marginesie - czy ktos zna panią Iwonę Matuszewską i mógłby coś napisać o znajomości I grupy i na co zwraca uwagę?? - niestety nie mogę nigdzie nić znaleźć :shake:

Posted

Zgłoszeni i opłaceni.
Teraz tylko musimy schudnąć i poćwiczyć bieganie.

P.S.
Jesteśmy tutaj nowi więc witamy wszystkich forumowiczów.

Posted

ariss napisał(a):
W dziale o sędziach nie ma odwetu:niewiem:,więc może ktogoś z Was sędziowała Joanna Sońta???

Ja też przyłanczam się do pytania :razz::razz::razz::razz::razz: choć słyszałam, że dentystka :shake::shake:

Posted

[quote name='Musiałek']

a tak na marginesie - czy ktos zna panią Iwonę Matuszewską i mógłby coś napisać o znajomości I grupy i na co zwraca uwagę?? - niestety nie mogę nigdzie nić znaleźć :shake:

Podlaczam sie do pytania bo ciagle nie wiem, czy zglaszac suke, a czas sie konczy:roll:
Obawiam sie, ze moje suczydlo nie pokazaloby sie ladnie z kims obcym, wiec niestety nie zaoferuje na JH. Pztm to brzydkie zwierzatko jest:evil_lol: