kika22 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 McDzik napisał(a):A jest tam gdzieśa miejsce, żeby taksówkarz podrzucił wczesniej i żeby dojsc ten kawałek? Bo jak sobie przypomne ten kilometrowy korek sprzed roku, to mysle, ze lepiej juz na piechote dojsc i bedzie szybciej... Myśle,że w tym roku nie bedzie takiej potrzeby;) Ale jak coś spróbuje się dowiedzieć od osob tam mieszkajacych w poblizu, gdzie najlepiej wysiąść:evil_lol: Quote
Frytela Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 EveL napisał(a):Może znajdzie ktoś kto użyczy pieska na mp? ja bym ci mogla dać młodą, ale pewnie za mała nie? (wielkość) ;) Quote
Elitesse Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 nas beda dwie dziewczynki reprezentowac - Alba Astra ( kl.championow) i Dee Dee ( kl.posrednia) :) Quote
EveL_ Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Frytela napisał(a):ja bym ci mogla dać młodą, ale pewnie za mała nie? (wielkość) ;) Masz PW :) Quote
Natula Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Zgłosiłam dwa,przyszły mi maile ze doszły oby dwa ale potwierdzenie przyjecia zgłoszenia psa tylko na Lune,na Pika juz nie...:-o Quote
Shetanka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Kto ewentualnie użyczyłby pieska na MP? :cool3: Hm, raczej będę :evil_lol: Quote
Pietruszka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja też poszukuję psa na MP;). Jeśli ktoś by był chętny użyczyć mi swojego pieska będę bardzo wdzięczna. Rasa obojętna, wielkość również. Quote
Zuza i Noddy Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Pietruszka napisał(a):Ja też poszukuję psa na MP;). Jeśli ktoś by był chętny użyczyć mi swojego pieska będę bardzo wdzięczna. Rasa obojętna, wielkość również. Widzę, że się wciągnęłaś w wystawy. Quote
Pietruszka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Tak mi się to spodobało, że aż wciągnęło:evil_lol: Quote
Musiałek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Witam ja mogę udostępnić mojego Blusika dla osoby z kabanosem i zdecydowanej do pracy z duzym psam :) Blunio poszedł I raz z Olą i wywalczyli II miejsce w Opolu :) ale miała kabanosa :) u mnie na stronie w wystawach mozna zobaczyć Blue w JH Iwona Quote
Od-Nowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 czy ktoś z Wrocławia się wybiera i ma miejsce w aucie dla jednej osoby ? i zechciałby ta jedną osobę zabrać ;) w obie strony... Quote
Shetanka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Musiałek napisał(a):Witam ja mogę udostępnić mojego Blusika dla osoby z kabanosem i zdecydowanej do pracy z duzym psam :) Blunio poszedł I raz z Olą i wywalczyli II miejsce w Opolu :) ale miała kabanosa :) u mnie na stronie w wystawach mozna zobaczyć Blue w JH Iwona Mogłabym sobie Go pożyczyć? Z kabanosami nie ma problemu, przynajmniej wiem co mam kupić ;) Swoją drogą aussie jest dużym psem? :-o Mi się wydawało że coś koło wielkości mojego 'Kundla' (56 cm) , ale mogę się mylić. Chociaż w sumie wielkość mi jest obojętna, ja się tam psów nie boję :evil_lol: Quote
Musiałek Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Shetanaka - niestety Blue już jest zarezerwowany i zgłoszony Sheina i Slash tez własnie zgłoszeni :lol: a tak na marginesie - czy ktos zna panią Iwonę Matuszewską i mógłby coś napisać o znajomości I grupy i na co zwraca uwagę?? - niestety nie mogę nigdzie nić znaleźć :shake: Quote
figazmakiem Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Czy jedzie ktoś z Torunia lub Bydgoszczy i ma miejsce wolne dla 1 osoby i średniej wielkości psa? Oczywiście dokładam się do kosztów podróży. Quote
Shetanka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Musiałek']Shetanaka - niestety Blue już jest zarezerwowany i zgłoszony Sheina i Slash tez własnie zgłoszeni :lol: Ojej :placz: No to szukamy dalej... Quote
veto Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Zgłoszeni i opłaceni. Teraz tylko musimy schudnąć i poćwiczyć bieganie. P.S. Jesteśmy tutaj nowi więc witamy wszystkich forumowiczów. Quote
Shetanka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Veto - witamy, witamy :p Ja jeszcze nie zgłoszona bo nie mam psa na MP :shake: Quote
Shetanka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Na stronie nic takiego nie piszę, więc chyba nie... Quote
Shetanka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 No, zgłoszenie wysłane :razz: Narazie z Luną od Natuli, ew. jakiegoś innego psa sobie znajdę.. albo kupię nowe ubranie i będzie po kłopocie :evil_lol: Quote
ariss Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 W dziale o sędziach nie ma odwetu:niewiem:,więc może ktogoś z Was sędziowała Joanna Sońta??? Quote
betka-sp Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ariss napisał(a):W dziale o sędziach nie ma odwetu:niewiem:,więc może ktogoś z Was sędziowała Joanna Sońta??? Ja też przyłanczam się do pytania :razz::razz::razz::razz::razz: choć słyszałam, że dentystka :shake::shake: Quote
zakla Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Musiałek'] a tak na marginesie - czy ktos zna panią Iwonę Matuszewską i mógłby coś napisać o znajomości I grupy i na co zwraca uwagę?? - niestety nie mogę nigdzie nić znaleźć :shake: Podlaczam sie do pytania bo ciagle nie wiem, czy zglaszac suke, a czas sie konczy:roll: Obawiam sie, ze moje suczydlo nie pokazaloby sie ladnie z kims obcym, wiec niestety nie zaoferuje na JH. Pztm to brzydkie zwierzatko jest:evil_lol: Quote
Shetanka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dostałam potwierdzenie :multi: Także wszystkie formalności już załatwione... Jeszcze tylko mamę namówić :lol: A potem czekać i czekać :shake: Quote
polciuaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 zakla-Ty masz malamucika? tak z czystej ciekawości pytam.:razz: Quote
Recommended Posts