*Samba* Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 A ty masz aparacik?No to szukamy tego fotografa:) tu link do ostatnich fotek z mojego aparatu:( http://www.dogomania.pl/gallery/93/48/6298.html Prosimy dobrą duszyczkę:)o odpowiedz w wątku lub na priv. Quote
Zuza i Noddy Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 McDzik napisał(a)::lol: szukam pieska na MP Będziesz, to super. Może się poznamy jak transport znajdę. Quote
McDzik Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Będziesz, to super. Może się poznamy jak transport znajdę. Ja bym sobie tak o pojechała, bez Arniego, przy okazji na MP :) i ze znajomymi Kielce troche zwiedzić :) .. Więc jak znajde jakiegos psiaka, to na pewno się poznamy :) My jedziemy pociagiem. Quote
Zuza i Noddy Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 McDzik napisał(a):Ja bym sobie tak o pojechała, bez Arniego, przy okazji na MP :) i ze znajomymi Kielce troche zwiedzić :) .. Więc jak znajde jakiegos psiaka, to na pewno się poznamy :) My jedziemy pociagiem. A mnie rodzice samej nie puszczą. Quote
Cordia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 czy ktos wie kiedy podadzą liste zgłoszony psów?? Quote
DuDziaczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Justys95 napisał(a):Być może, że będę jako widz...:) Zapraszam ^^ :loveu::loveu::loveu: hehe Quote
justysiek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 a mam pytanko - wie ktos jakie psy beda pierwszego dnia a jakie drugiego?(chodzi mi o rasy):razz: Quote
AnkaW Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 justysiek Kielce są w jednym dniu 16 listopada. Ja już nie mogę się doczekać ;) tak dawno nie byliśmy na wystawie :-( Quote
Zuza i Noddy Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 A ja poszukuję transportu dla jednej osoby bez psa, a z podziałem kosztów. Quote
McDzik Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A mnie rodzice samej nie puszczą. Mnie też tak nie puszczają, ale ze znajomymi mogę :lol: Przy okazji Tour de Polon :evil_lol: Łazimy po rynku i okolicach i zwiedzamy sobie miasta Polski :lol: Quote
justysiek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='AnkaW']justysiek Kielce są w jednym dniu 16 listopada. Ja już nie mogę się doczekać ;) tak dawno nie byliśmy na wystawie :-( dzieki, kurde szkoda zawsze byly dwa dni tzn odkad pamietam:roll: Quote
Bewarka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 justysiek napisał(a):dzieki, kurde szkoda zawsze byly dwa dni tzn odkad pamietam:roll:Bo teraz jest krajówka, a wcześniej była to wystawa międzynarodowa. ;) Quote
justysiek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Justys95 napisał(a):Bo teraz jest krajówka, a wcześniej była to wystawa międzynarodowa. ;) a fakt, zwracam honor, czytam i nie widze:evil_lol:co slepemu po oczach:eviltong: Quote
Shetanka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Wie ktoś, z którego dworca najbliżej na wystawę? :eviltong: Quote
kika22 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Shetanka napisał(a):Wie ktoś, z którego dworca najbliżej na wystawę? :eviltong: Oba dworce są blisko siebie:evil_lol: Z dworca to kawałek, polecam taksówke zapłacisz ok 15-20zł Quote
McDzik Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 A jest tam gdzieśa miejsce, żeby taksówkarz podrzucił wczesniej i żeby dojsc ten kawałek? Bo jak sobie przypomne ten kilometrowy korek sprzed roku, to mysle, ze lepiej juz na piechote dojsc i bedzie szybciej... No i mam pieska na MP, takze juz nie szukam :) Quote
Zuza i Noddy Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 McDzik napisał(a):A jest tam gdzieśa miejsce, żeby taksówkarz podrzucił wczesniej i żeby dojsc ten kawałek? Bo jak sobie przypomne ten kilometrowy korek sprzed roku, to mysle, ze lepiej juz na piechote dojsc i bedzie szybciej... No i mam pieska na MP, takze juz nie szukam :) Z jakim idziesz? Quote
McDzik Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Z jakim idziesz? Z suczką spaniela tybetańskiego, a Ty? Quote
Zuza i Noddy Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Seter angielski, ostatnio bardzo fajnie mi się z seterkami biega. Quote
McDzik Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Seter angielski, ostatnio bardzo fajnie mi się z seterkami biega. Seterki sa popularne na MP :P wiec jakby bylo ich kilka to sama podejdz i zagadaj do mnie, tybetanek raczej jeden :) rudy :) Ok, koniec tametu bo sie OFF paskudny zrobil, jak cos jeszcze to na PW blizej wystawy :)) pozdro Quote
zakla Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ja myslalam o JH w Kielcach, to bylaby dla mnie ostatnia szansa na wziecie w tym udzialu:lol: Ale mam juz trzy psy i i tak nie wiem, czy sie wyrobie- kazdy na innym ringu...:roll: Quote
EveL_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Może znajdzie ktoś kto użyczy pieska na mp? Quote
Recommended Posts