Bewarka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='ewelinka_m']to bardzo możliwe, że Cię kojarzę :diabloti: tylko słaboooo oj słabiutko dużo osób mi migało na wystawie różnych, a że głównie latałyśmy z plakatami i oklejałyśmy wystawę a w między czasie coś udało mi się cyknąć to nie zwracałam uwagi na ludzi :evil_lol: jakaś podpowiedź? btw. moze Ty mnie skojarzysz, bo na jednym z twoich zdjęć jestem uchwycona w połowie ;) http://images32.fotosik.pl/401/85f528a05dc44dbd.jpg (ta w kurtce, w sweterku granatowym z białym kołnierzykiem i plakietka toz-u :lol:) :evil_lol: Podpowiedź? Hmmm...Ruda, niska, w okularach ze starszym bratem :razz: Trochę kojarzę ;) To może znów dorzuce 5 zdjęć, bo coś mnie naszło :lol: Bąbelek (?) :) To ten pies, z jego właścicielem siedzieliśmy przy stoliku ;) A przy chartach to tak ciepluśko było...:D Quote
Zuza i Noddy Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Masz jeszcze fotki, a nie wstawiasz? Quote
Shetanka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Śliczne fotki :loveu: No i pieski na nich ;) Quote
Bewarka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Masz jeszcze fotki, a nie wstawiasz? Tak, bo wcześniejsze były albo jakościowo lepsze, albo ważniejsze ;) Poza tym nie chcę mi się zmniejszać, no i niektóre są niemalże takie same. EDIT:A przeglądając zdjęcia przypomniałam sobie, że niektóre foty robił mój brat, a na nich jest dużo młodych kobiet...:mad: Chyba nie zrozumiał o jakie suki mi chodziło :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Wstawiaj fotki, bo chętnie obejrzymy. Quote
Bewarka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Wstawiaj fotki, bo chętnie obejrzymy. Ok, więc jeszcze 5 i koniec, muszę się zrelaksować po całym dniu sprzątania - Diablo II :diabloti: Bo mi się coś niedobrego z umysłem dzieje :razz: A ten pan śpiewał psuuu :p Jak jakieś były to sorry, ja już nie pamiętam, skleroza nie boli...:shake: Quote
Pieseczkowo Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Westy zrobiłas.Huraaaa:multi::multi::multi: Quote
polciuaa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ewelinka- a mnie kojarzysz? :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='dogomanka_']Ewelinka- a mnie kojarzysz? :evil_lol: hmmm siakaś dogomanka? :hmmmm: to nie kojarzę :evil_lol::eviltong: Justyś mam przebłyski baardzo możliwę że Cię pamiętam :cool3: Quote
Shetanka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 http://img72.imageshack.us/img72/6023/wystawa3zb1.jpg Śliczności :loveu: Quote
Bewarka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ja mam jeszcze :diabloti: Ale wolę was troszke pomęczyć, hehe... PS:Wcześniej się wcięłam między foty Eweliny, ale chyba nawet nikt nie spostrzegł :eviltong: Quote
Zuza i Noddy Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dawaj, a nie się z nami drażnisz:diabloti: Ten młody belg świetny. Quote
Shetanka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Daj wszystko od razu, my i tak jesteśmy umęczeni świętami :angryy: Quote
Pieseczkowo Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Właśnie.CHCEMY ZDJĘCIA,CHCEMY ZDJĘCIA!! Quote
Bewarka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 :diabloti: A ja już nawet nie pamiętam, jakie zdjęcia wstawiałam :shake: [quote name='agnethka']masz staffiki? ja czekam i czekam... ktoś robił foto mojej suce, nawet kilka osób... ale chyba nikt z dogo :placz:Zaraz poszukam, ale nie zdziw się jak ci wstawie amstaffa albo coś podobnego, bo ja ich nawet nie rozróżniam :lol: Quote
Guest Karmel Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ja przypominam sie o fotki Husky:cool3::cool3: jak ktos ma bardzo prosze na meila kamil.k4@vp.pl lub o wstawienie na forum:oops: Quote
Bewarka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 PS:Obawiam się Agnieszko (?), że mam jedynie takie. :cool3: Quote
Diuna B. Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 agnethka napisał(a):masz staffiki? ja czekam i czekam... ktoś robił foto mojej suce, nawet kilka osób... ale chyba nikt z dogo :placz: Mam parę zdjęć staffików ,ale wstawić ich nie umię,ewentualnie wyślę na maila. Quote
Diuna B. Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='agnethka']nom.. to są amstaffy ;) potem szły bullki, a następnie staffiki ;) (moja sucz siedziała u mnie na kolanach w większości czasu :lol: ) PS. tak, jestem Agnieszka ;) Diuna -będę wdzięczna - oto mój mail: agnieszka.k.koper@gmail.com jeśli chcesz to możesz przesłać i inne foty to tutaj powstawiam ;) Wysłałam Ci 2 staffiki pona i briardziki-jakbyś mogła to proszę wstaw. Mam jeszcze haszczaki,pudle min. ,pembroka ,jużaka,kjamnika w ciapki trochę mudi i służącego teriera szkockiego .Jakby ktoś chciał wstawić to wyślę na maila po świętach. Quote
polciuaa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ewelinko- tY małpo mała! :diabloti: gadałam z Tobą razem z Dudziaczkiem.:mad::razz: Quote
Recommended Posts