am-elle Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Viris napisał(a): Ilka21 - mnie to trzeba siłą, AnkaW ma wprawę - dowiedz się jak to się robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Viris to ja następnym razem też się przypomnę, żebym wiedziała że ty właśnie mogłaś ufocić debiut mojej Beauty... tak żałuje że cię nie napadłam a to tylko chwilka po Agamie była.... :placz: Quote
ewelinka_m Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Dopiero dziś udało mi się nadrobić cały wątek, Viris genialne zdjęcia :klacz::klacz: oo Haidi :razz: a w tle dalej moje nogi http://images32.fotosik.pl/401/85f528a05dc44dbd.jpg też mam jakieś fotki z wystawy, ale przy zdjęciach Viris to wstyd wstawiać :evil_lol: ale jak tylko znajdę chwilę wrzucę na wątek Quote
AnkaW Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ewelinka_m - dawaj jakie masz, może mój się gdzieś załapał :cool3:. Tyle miał fotek robionych a tylko od Viris dostałam :roll: Quote
Viris Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Wrzucać foty i się nie wstydzić. Bo jak tak będzie to przestanę swoje wstawiać, o! Quote
ewelinka_m Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 oo teraz już lepiej przynajmniej mam mobilizację :evil_lol: to wrzucę po weekendzie jutro z samego rana wyjeżdżam. zaplątały mi się nawet gdzieś jakieś buldożki, ale nie wiem co jeszcze bo ich nie oglądałam :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ojj na młodego prezentera zdaje się, że nie dotarłam :shake: rozklejałyśmy plakaty z naszymi kieleckimi bidami i nie wszędzie udało mi się dotrzeć Quote
polciuaa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 sorki za offa,ale bardzo pilne. Czerwony alarm! Prosze zajrzyjcie! Jeśli nie znajdą się fundusze na hotelik psiak powtórnie trafi do schronu w OL !Pitbull w potrzebie!:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrwany-ze-szponow-smierci-pitbul-drugi-raz-mu-sie-nie-uda-kasa-na-hotel-potrzebna-dt-125620/ Quote
AnkaW Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Śliczne zdjęcia :loveu: ewelinka_m - ile jeszcze będę czekać na Twoje :mad: Quote
Cheritka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 O super, że macie jeszcze fotki, czekamy :cool3:, bo się robi off Quote
ewelinka_m Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 noooo to kilka fotek ode mnie :lol: Haidi Kiki :loveu: Quote
ewelinka_m Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Pieseczkowo napisał(a):A masz może westise??;):loveu: co za pytanie :evil_lol: oczywiście, że mam, ale idę po kolei ;) Quote
ewelinka_m Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 i jakieś tam różne psiaki napotkane po drodze ;) Quote
Pieseczkowo Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ewelinka_m napisał(a):co za pytanie :evil_lol: oczywiście, że mam, ale idę po kolei ;) Dobra.To grzecznie czekam:evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts