Biutka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 mam nadzieję że niedługo 3 będzie :razz: Quote
McDzik Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Jak patrzę na zwycięzcę BOG gr II to myślę-wygrał ruchem.. widać to nawet na zdjęciach... jakby zdjęcie było ruchome... co za wykrok.... u psa z gr II !!! Quote
AlaNowak Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Każdemu psu można zrobić lepsze lub gorsze zdjęcie w ruchu.... Nie oglądalam wyboru grupy II, ale ja bym takich sądów nie wydawała na podstawie zdjęcia, bo wiem jak bardzo można się mylić.... I żeby nie było- absolutnie nie podwazam tutaj wyboru sędziny. Quote
panienkabubu Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 McDzik napisał(a):Jak patrzę na zwycięzcę BOG gr II to myślę-wygrał ruchem.. widać to nawet na zdjęciach... jakby zdjęcie było ruchome... co za wykrok.... u psa z gr II !!! Moja Frania też ma fajny wykrok jak na psa z gr II iiiiii.......? :evil_lol: Fotki nie oddają rzeczywistości, no i Ala ma rację... Wszystko zależy od ustawienia aparatu. I także nie podważam opinii sędziny, tymbardziej, ze mnie tam nie bylo :cool3: Quote
Viris Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A ja oglądałam i powiem tyle że sharek był moim faworytem. Miło było popatrzeć na Niego i w ruchu i w statyce. A najfajniej schodził z ringu po wygranej :loveu: Quote
AlaNowak Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Więc w tym wypadku się to pokrylo;) Zresztą byle jaki pies grupy by nie wygrał:cool3: Quote
Viris Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A z tym to różnie bywa, ale ja się nie znam :lol: I BOG III Quote
panienkabubu Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Viris napisał(a):A ja oglądałam i powiem tyle że sharek był moim faworytem. Miło było popatrzeć na Niego i w ruchu i w statyce. A najfajniej schodził z ringu po wygranej :loveu: rozwiń..... :cool3::loveu: Quote
Viris Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 panienkabubu napisał(a):rozwiń..... :cool3::loveu:Wkleję zdjęcia - chociaż nawet w połowie nie pokazują jego radości. Tylko to już jak wszystkie grupy i bisa wstawię. Ogólnie na ringu pies pokazany super, ślicznie prezentowany i doskonały w ruchu. Cały czas super prezentowany, pełna powaga. A po zejściu z pudła wulkan radości :loveu: No i BOG IV Quote
Viris Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ponieważ znowu dostaję pytania na PW przypominam że zdjęciami można się częstować, pod warunkiem nie usuwania z nich mojego nazwiska. Po umieszczeniu ich na innej witrynie proszę na PW po prostu podesłać linka do strony. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts