Mudik Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Loriseum w końcu twoje dzicko było jednym z 3 pastuszków wybranych do fianłu BIS Junior i potem było na pudle na grupie nic dziwnego,że sie załapało na fotki. Cheritka, pewnie wstawiaj pudliszki, gratuluję i mio było poznać. BTW Nie zajażyłam wcześniej,ze Ty te jesteś z Warszawy!:roll::oops: Quote
Biutka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja przynajmiej nie mam dość :lol: Ostatnio po nocach mi się śnią Królewskie :grin: Quote
Shetanka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Cheritka, fotek nigdy za wiele :diabloti: nawet pudli :razz: Quote
Cheritka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Mudik napisał(a):Loriseum w końcu twoje dzicko było jednym z 3 pastuszków wybranych do fianłu BIS Junior i potem było na pudle na grupie nic dziwnego,że sie załapało na fotki. Cheritka, pewnie wstawiaj pudliszki, gratuluję i mio było poznać. BTW Nie zajażyłam wcześniej,ze Ty te jesteś z Warszawy!:roll::oops: Miło mi było Was pooglądać i pogadać :multi::multi: idę na spacer z psami i coś wstawie :cool3: Quote
Jogurt Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 panienkabubu napisał(a):NigdyNigdy - dziękuję:loveu: Pieseczkowo - jeszcze niestety nie. Co było pierwsze na BIS Junior? Bo to mi umknęło....... I interesują mnie numerki: BOG II BOG III BOG IV (II i III lokata) BOG V (co było II? i co to za husky na III) BOG VI BOG VII BOG VIII BOG IX (II i III lokata) BOG X (II i III lokata) :cool3: BOG VI chyba II albo III lokata- basset hound ARON Dudi´s Dogs nr 1042 chyba ;) edit: oj, przepraszam, nie doczytalam ze juz podano :oops::oops: Quote
Cheritka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dzień przed wystawą Niestety na hali zdjęcia z oddali są koszmarne ;( Porównanie o rasę :multi::multi::multi: Quote
Cheritka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Na luzie Inter CHEVALIER MON CHERI Adorea i Ch. DIAMOND Chewan A tu w papilotach nasze dziecko w młodzieży Quote
Cheritka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Uśmiechnięty Cheri biebiał i biegał. Quote
Jogurt Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nikt nie ma mojego zmarszczucha :placz::placz::placz: Quote
Cheritka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Teraz chyba Wam starczy :cool3: Dziękuję wszystkim którzy nam kibicowali i do zobaczenia na następnej wystawie. Jeśli ktoś ma nasze zdjęcia i ma ochotę nam przesłaś to podaję adresik ewcia.pawlak@poczta.fm Dobrej nocki Quote
Biutka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nie ważna jaka jakość fotek tylko co na nich jest :razz: Świetne fotki.Gratuluję przepięknym psiakom:p Quote
Shetanka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Cheritka napisał(a):Teraz chyba Wam starczy :cool3: Dziękuję wszystkim którzy nam kibicowali i do zobaczenia na następnej wystawie. Jeśli ktoś ma nasze zdjęcia i ma ochotę nam przesłaś to podaję adresik ewcia.pawlak@poczta.fm Dobrej nocki Wysłałam kilka fotek :p A pudle się bardzo miło oglądało :loveu: Quote
gregory Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Viris napisał(a):Nikon D50 z Nikkorem 50mm 1.8 tryb M 1.8 czasy różne ustawiane pod hale, bo były różnie oświetlone. Oczywiście bez lampy. Przepraszam za offa ale bardzo interesuje mnie lustrzanka Nikon, ten obiektyw jaki ma zoom w porównaniu do kompaktów? Dzięki za ufocenie mojej weteranki:multi: Quote
M&S Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Fajne te Wasze weterany ;), miło ogląda się zdjęcia :lol: Quote
Viris Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 gregory napisał(a):Przepraszam za offa ale bardzo interesuje mnie lustrzanka Nikon, ten obiektyw jaki ma zoom w porównaniu do kompaktów? Dzięki za ufocenie mojej weteranki:multi:To jest obiektyw stałoogniskowy - 50 mm. Najbardziej polecany do portretów itp. W sumie miałam go nie zabierać na wystawę - ale jest dość jasny więc zabrałam i widać że zdjęcia są dość dobre. Zgrałam zdjęcia z grup i BIS i zabrałam ze sobą więc dziś/jutro zakończę wstawianie. Quote
Cheritka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Shetanka napisał(a):Wysłałam kilka fotek :p A pudle się bardzo miło oglądało :loveu: Dzięki dostałam :lol: Quote
Basik Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Super! To czekam na dalsza fotorelację! Quote
Dzidtka_Gl Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 oj to przyjdzie mi czekać na IX... z nadzieją, że jest lhasak :) nie mogłam byc w kielcach ( cóż teraz robie za " Matke Polke" ze szczeniakami i kociakami ) ale miło zobaczyć z grI samych znajomych i to nie tylko z PL :) Quote
Recommended Posts