panienkabubu Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Viris jakim aparatem robisz fotki i na jakim trybie? :cool3: Quote
Viris Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nikon D50 z Nikkorem 50mm 1.8 tryb M 1.8 czasy różne ustawiane pod hale, bo były różnie oświetlone. Oczywiście bez lampy. Quote
Agama Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Agatko dopiero teraz przeczytalam jakie karkolomne dzielania musialas wykonywac aby nam zrobic fote,KOCHANA JESTES:loveu::loveu::loveu: dziekuje jeszcze raz:iloveyou::Rose::Rose::Rose: Quote
Viris Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Agama napisał(a):Agatko dopiero teraz przeczytalam jakie karkolomne dzielania musialas wykonywac aby nam zrobic fote,KOCHANA JESTES:loveu::loveu::loveu: dziekuje jeszcze raz:iloveyou::Rose::Rose::Rose:To moja specjalność. Quote
Mudik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 A już myślałam,że będą fotki, no nic poczekam, a w między czasie filmik dla Wafelków:lol::lol: YouTube - Aries Jantarova Hviezda Kielce 16.11.2008 Quote
Viris Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Z fotkami może być pewien problem, ponieważ usypiam, a rano wybywam z naszego pięknego kraju. Niestety jak zawsze doba ma dla mnie za mało godzin i się nie wyrabiam, a jeszcze się muszę spakować itp. Będę robiła co w mojej mocy aby fotki się pojawiły, ale są sprawy ważniejsze. Quote
Viris Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mudik napisał(a):Ojojoj a na długo wybywasz? No niestety na długo - do Świąt. BIS oddziału Kielce : Quote
Viris Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Na dzisiaj tyle. Jeśli wstanę wcześniej to postaram się coś jeszcze wrzucić. Quote
Mudik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Viris jesteś WIEEEEELKAAA!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Dziękuję! Przekleiłam do mojego bloga , na węgierskie forum dam jutro. Quote
Basik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Wstaw proszę choć pudło 8 gr a jak da rade labka to juz bede bardzo zadowolona, no i dzieki za to co juz mi bylo dane zobaczyc! Quote
Viris Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Niestety dzisiaj już koniec. Pozdrawiam. Quote
Basik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja się usmiecham o to co dasz rade z rana:) Spokojnej nocki i milego pobytu za granicami ojczyzny:) Quote
Noelani Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mialam szczescie biegac w okolicach Mudika i moj sniadasek zalapal sie na spora ilosc fotek :) Super, bardzo sie ciesze :multi: Quote
Cheritka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Viris napisał(a):Niestety dzisiaj już koniec. Pozdrawiam. Gratulujemy wszystkim zwycięzcą było troche długo i mieliśmy już jechać do domu i nie zostawać na Bisach, ale jakoś tak zostaliśmy i :multi::multi::multi: super. Teraz to mi szkoda, że nie zostaliśmy na grupe, ale IX była strasznie późno. Witam, dzięki za taką dużą ilość zdjęć. Mój pudelek miniaturowy :cool3: tez się załapał na kilka zdjęć III w BIS Weteranów CHEVALIER MON CHERI Adorea [SIZE=2]Mam jeszcze kilka, zdjęć jeśli nie macie dość pudli to wkleje :cool3: Quote
Recommended Posts